Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
-
fagano3
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από fagano3 » 06 Απρ 2018, 14:30
Ερμής έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 14:27
Οπότε μη παίρνεις θέση για τα γλυκά, είναι σα να μου κρίνει το μαρμπλ σκορ σε ριμπ άι του κόμπε, ένας βέτζι.
Ειπα οτι δεν μου αρεσουν.Δεν τα απαξιωσα γενικως.
Εκεινο που απαξιωσα ειναι τις πιτσες και τα μακαρονια που καποιοι τα θεωρουν φαγητο για να βγει σε σπιτικο τραπεζι.
Τα γλυκα σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου ειναι διατροφικα σκουπιδια οποτε δεν θεωρω καν οτι υπαρχει λογος να συζητησουμε αν εχουν ωραια γλυκα ή οχι.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Απρ 2018, 14:50
fagano3 έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 14:27
hellegennes έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 14:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 10:19
Προφανώς, διατί σε αυτές τις χώρες μόνο κατσίβελοι - ρομά - νταλίτ - συριζαίοι τρέφονται με τέτοιες αηδίες
Mus musculus racisticus.
Καλα τρολαρει ο Σατανικος.Απο Ολλανδια γραφει οπου εθνικο φαγητο ειναι οι τηγανιτες πατατες με μαγιονεζα και κατι αθλια κεφτεδακια.
Ευτυχως που εχουν ωραια τυρια ,οχι αυτα που εξαγουν, και πολυ καλη διεθνη κουζινα.
Το στάμποτ είναι το εθνικό φαγητό και είναι αρκετά καλό, περιέργως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
shrike
- Phorum.gr user: Isildur
από shrike » 06 Απρ 2018, 14:50
hellegennes έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 14:27
shrike έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 13:14
Αν και το θέμα έχει ξεφύγει πολύ απ' την γαστρονομία... νομίζω ότι σ' αυτό που είναι κυρίως κορυφαίοι οι Ιταλοί, είναι να πλασάρουν τον εαυτό τους.
Ακόμα και σε πράγματα που είναι μέτριοι, καταφέρανε να περάσουν ως παγκόσμιες σταθερές. Και αυτό είναι μεγάλη μαγκιά.
Προσωπική μου άποψη, φυσικά.
Μην επαναλαμβάνεις τις απόψεις μου, αντιγραφέα.
Ειλικρινά, αν έγραψες κάτι τέτοιο δεν το είδα, δεν διάβασα όλα τα προηγούμενα posts.
Απλά, στη δουλειά μου είχα (και έχω) συχνά να κάνω με ιταλικά προϊόντα, οπότε έχω ιδίαν άποψη επί του θέματος, έστω και στο μικρό κομάτι που αφορά το αντικείμενό μου. Και όχι μόνο στη δουλειά μου, αυτά ακούω κι από άλλους που συνεργάζονται με Ιταλούς.
-
fagano3
από fagano3 » 06 Απρ 2018, 14:58
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 14:50
Mus musculus racisticus.
Καλα τρολαρει ο Σατανικος.Απο Ολλανδια γραφει οπου εθνικο φαγητο ειναι οι τηγανιτες πατατες με μαγιονεζα και κατι αθλια κεφτεδακια.
Ευτυχως που εχουν ωραια τυρια ,οχι αυτα που εξαγουν, και πολυ καλη διεθνη κουζινα.
E οχι να παω Ολλανδια και να φαω σαουερκραουτ.Οχι αλλο καρβουνο.
Βρηκα και τα κεφτεδακια.Βitterball.
Aπο κιτρινα τυρια ειναι ομως κορυφη.Καμια σχεση με αυτα που φτανουν σε εμας.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Απρ 2018, 15:07
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 14:50
Mus musculus racisticus.
ολλανδος εκατσε σε εορταστικο τραπεζι στο πατρικο μου, εφαγε φαγια της μανας μου, κι εκλαψε. 20 χρονια εχουν περασει, κι ακομη καθε που λεει οτι θαρθει ελλαδα, ρωταει αν φτιαχνει ακομη κουραμπιεδες η μανα μου.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Απρ 2018, 15:19
Δεν είναι σάουερκράουτ ρε. Είναι καλό. Τα μπίτερμπόλεν είναι μπινελίκια για μπύρα κυρίως. Μακρυά! Τα φτιάχνουν με ότι περισσέψει και μετά τα τηγανίζουν
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 15:07
ολλανδος εκατσε σε εορταστικο τραπεζι στο πατρικο μου, εφαγε φαγια της μανας μου, κι εκλαψε. 20 χρονια εχουν περασει, κι ακομη καθε που λεει οτι θαρθει ελλαδα, ρωταει αν φτιαχνει ακομη κουραμπιεδες η μανα μου.
Πράγματι, έτσι είναι. Για αυτό όπως έγραψε ο φαγάν, έχουνε πολύ καλά εστιατόρια από διάφορες διεθνείς κουζίνες. Γιατί στα σπίτια τους τρώνε κάτι απαίσια κατασκευάσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 06 Απρ 2018, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
fagano3
από fagano3 » 06 Απρ 2018, 15:21
Παντως το καλυτερο γκασταρμπαιταδικο που εχω δοκιμασει ηταν στο Αμστερνταμ(Χαρλεμ ητανε,Zαντααμ ηταν δεν θυμαμαι) και οχι Γερμανια.
Ειχε all you can eat ελληνικους μεζεδες,που ομως ειχε και κανονικα πιατα, και ηταν πολυ αξιοπρεπες για τα δεδομενα εξωτερικου.Μερικα πιατα ηταν σχεδον σαν σπιτικα.
Βεβαια η μουσικη αθλια.Νομιζες οτι ησουνα στο Ζυγο.Οι Ολλανδοι ομως το καταδιασκεδαζαν.Ειχε και πιστα που σπαζανε πιατα.Να δεις χαρα τα Ολλανδακια να σπαζουν πιατο.
Την αλλη φορα πηγαμε μεσημερι για να μην εχει λαιβ.
-
sys3x
από sys3x » 06 Απρ 2018, 15:22
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 15:19
Δεν είναι σάουερκράουτ ρε. Είναι καλό. Τα μπίτερμπόλεν είναι μπινελίκια για μπύρα κυρίως. Μακρυά! Τα φτιάχνουν με ότι περισσέψει και μετά τα τηγανίζουν
κάτσε μισό, όταν λες με ότι περισσεύει τι εννοείς;
κιφ; προυσαλιό; ύδρο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 06 Απρ 2018, 15:28
Λοιπόν, βάζω τα ιταλικά γλυκά που μασαμπουκιάζω σε σειρά προτίμησης
Cannoli
zabaglione
Tiramisu
Panna cotta
Semifreddo
Pandoro/Colomba/Panettone
Αν θυμηθώ κι άλλα που γουστάρω, θα ανεβάσω. Αλλά δωστε μου μια ντουζινα κανολι και παρτε μου τη ψυχη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ερμής
από Ερμής » 06 Απρ 2018, 15:33
Έτσι. τα κανολι ειναι ευλογία, ευτυχία, μια απο τις χαρές της ζωής. Για όποιον δε μπορεί να πάει νάπολι ή Σικελία αλλά μόνο Ρώμη, έχει φοβερά μέσα στο FCO
Να προσθέσω
Παστιέρα ναπολετάνα
Ζουκότο
τορτα καπρέζε
σικελική κασατα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Ερμής την 06 Απρ 2018, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 06 Απρ 2018, 15:37
Α αυτο το Tσουκοτο θα με έψηνε να το φάω τώρα που το βλέπω σε φωτο. Τα άλλα δυο, ΟΚ, ψιλοαδιαφορα φαίνονται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ερμής
από Ερμής » 06 Απρ 2018, 15:39
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 15:37
Α αυτο το Tσουκοτο θα με έψηνε να το φάω τώρα που το βλέπω σε φωτο. Τα άλλα δυο, ΟΚ, ψιλοαδιαφορα φαίνονται.
Δεν υπάρχει, δυναμις διαολεμένη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
από fagano3 » 06 Απρ 2018, 15:48
Ερμής έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 15:33
Έτσι. τα κανολι ειναι ευλογία, ευτυχία, μια απο τις χαρές της ζωής. Για όποιον δε μπορεί να πάει νάπολι ή Σικελία αλλά μόνο Ρώμη, έχει φοβερά μέσα στο FCO
Να προσθέσω
Παστιέρα ναπολετάνα
Ζουκότο
τορτα καπρέζε
σικελική κασατα
Mια φορα δεν ηρθες Αμβουργο που μοιαζει με το Αμστερνταμ.
Θα ειχα και καποιον να παω για κανενα φαγητο της προκοπης.
-
Ελβετός Τραπεζίτης
από Ελβετός Τραπεζίτης » 06 Απρ 2018, 15:50
Συγγνώμη, αλλά απο όλα τα γλυκά που εβαλε η σισιλυ κ ο Ερμής, μόνο το τιραμισου αξίζει.
Τα υπόλοιπα ( ειδικά κάτι πρασινοκιτριναμπλε πολύχρωμα κουλουρακια) τα πετάς στο σκουπιδοτενεκέ πριν τα βάλεις στο στόμα.
Από γλυκά, κέικ, παγωτα, σαντιγί και σοκολάτες, Γαλλία και Γερμανια/Ελβετία κυριαρχουν.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Σεπ 2024, 16:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.