Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Νοέμ 2019, 12:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:03
Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 11:49
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 11:38

Ε, τότε γιατί θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της ίσο με κάποιον άλλο;
Η ισότητα παίζει προς όλες τις κατευθύνσεις.
Είναι όλες οι γυναίκες ίσες ή τις βλέπουν οι άντρες -και οι γυναίκες- ως ίσες; Όχι.
Είναι όλοι οι άντρες ίσοι ή τους βλέπουν οι γυναίκες -και οι άντρες- ως ίσους; Όχι.

Ε, τότε βάσει ποιας λογικής και ποιου μέτρου μιλάμε για ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών; :lol:

Γιατί υπάρχουν και άντρες άχρωμοι,ατάλαντοι, χαζοβιόληδες.
Ίδιοι δεν είμαστε οι άνθρωποι μεταξύ μας. Ίσοι είμαστε. Μην μπερδεύεσαι.
Αυτό ακριβώς λέω. Ότι υπάρχουν άχρωμοι, ατάλαντοι και χαζοβιόληδες άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου.

Για ποιο λόγο να διεκδικήσεις ισότητα με έναν τέτοιο;
Τι εννοείς; Ότι έχεις περισσότερα δικαιώματα από κάποιον που δεν έχετε ίδιο τρόπο σκεψης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2019, 12:12

Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:09
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 11:49

Γιατί υπάρχουν και άντρες άχρωμοι,ατάλαντοι, χαζοβιόληδες.
Ίδιοι δεν είμαστε οι άνθρωποι μεταξύ μας. Ίσοι είμαστε. Μην μπερδεύεσαι.
Αυτό ακριβώς λέω. Ότι υπάρχουν άχρωμοι, ατάλαντοι και χαζοβιόληδες άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου.

Τι εννοείς; Ότι έχεις περισσότερα δικαιώματα από κάποιον που δεν έχετε ίδιο τρόπο σκεψης;
Εννοώ ότι δεν μ' ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι σε κάποιον με τον οποίο δεν έχω ίδιο τρόπο σκέψης.

Τα δικαιώματα μου τα ορίζει ο νόμος, δεν έχω ανάγκη την άποψη του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 17 Νοέμ 2019, 12:15

Γιατί ο άντρας "να είναι από πάνω;". Γιατί έτσι τη βολεύει.

Δεν πάει έτσι όμως. Ισότητα σημαίνει ισότητα σε όλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Νοέμ 2019, 12:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:12
Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:09
ΓΑΛΗ έγραψε:

Εννοώ ότι δεν μ' ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι σε κάποιον με τον οποίο δεν έχω ίδιο τρόπο σκέψης.

Τα δικαιώματα μου τα ορίζει ο νόμος, δεν έχω ανάγκη την άποψη του.
Νομίζω έλεγες για το αν είσαι ίσος ή όχι. Είσαι ή όχι;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2019, 12:21

Alien666 έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:15

Γιατί μερικές φορές όταν λες "θέλω να είναι ο άντρας από πάνω" σημαίνει ότι ξέρεις ότι δεν μπορείς ή δεν θέλεις να προσφέρεις εσύ στον άντρα ότι αυτός προσφέρει σε σένα.

Έτσι, παρουσιάζεται ως ευγενής παραχώρηση θέσης και είναι χαρούμενοι και οι δύο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2019, 12:22

Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:16
Σε ποιο θέμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Νοέμ 2019, 12:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:22
Naida έγραψε:
Σε ποιο θέμα;
Τι σε ποιο θέμα βρε; :lol: στα δικαιώματα σου, στη θέση σου μέσα στην κοινωνία, σαν άτομο γενικότερα. Είσαι ίση με έναν άντρα; Είσαι ίση με την Ρουμελιώτη;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 17 Νοέμ 2019, 12:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:21
Alien666 έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:15

Γιατί μερικές φορές όταν λες "θέλω να είναι ο άντρας από πάνω" σημαίνει ότι ξέρεις ότι δεν μπορείς ή δεν θέλεις να προσφέρεις εσύ στον άντρα ότι αυτός προσφέρει σε σένα.

Έτσι, παρουσιάζεται ως ευγενής παραχώρηση θέσης και είναι χαρούμενοι και οι δύο. :lol:
Το ίδιο λέμε, με άλλα λόγια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Νοέμ 2019, 12:30

Κάθε σχέση προϋποθέτει και μια σειρά από υποχωρήσεις και παραχωρήσεις. Ποτέ τα πράγματα δεν είναι τέλεια ή ανώδυνα. Ειδικά όταν η σχέση έχει και μακροχρόνια δέσμευση όπως ο γάμος. Αν κάποιος αισθάνεται καλά και βρίσκει ισορροπία με τον έναν ή άλλο τρόπο δεν βρίσκω τι λόγο έχουν οι άλλοι να του πουν ότι κάνει λάθος. Άλλωστε ποτέ οι τρίτοι δεν ξέρουν τις λεπτομέρειες του τι και πως.

Δηλαδή γιατί ενόχλησε η συγκεκριμένη δήλωση;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 17 Νοέμ 2019, 12:33

Τεμπέλα είναι η κοπέλα. Υπαρχει και σε πολλούς άντρες αλλά το ονομάζουν διαφορετικά

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2019, 12:35

Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
Σε ποιο θέμα;
Τι σε ποιο θέμα βρε; :lol: στα δικαιώματα σου, στη θέση σου μέσα στην κοινωνία, σαν άτομο γενικότερα. Είσαι ίση με έναν άντρα; Είσαι ίση με την Ρουμελιώτη;
Νομικώς, σαφώς και είμαι ίση τόσο με τη Ρουμελιώτη όσο και με τον σύζυγο της.

Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να διεκδικήσω και δεν το κάνω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Νοέμ 2019, 12:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:35
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Σε ποιο θέμα;

Νομικά είσαι ίση με όλους άσπρους ,μαύρους κτλ κτλ στην χωρα μας τουλάχιστον. Σε νοοτροπία όμως έχουμε δουλίτσα ακόμη.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2019, 12:50

Naida έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Νοέμ 2019, 12:35
Naida έγραψε:

Νομικά είσαι ίση με όλους άσπρους ,μαύρους κτλ κτλ στην χωρα μας τουλάχιστον. Σε νοοτροπία όμως έχουμε δουλίτσα ακόμη.
Εδώ ακριβώς την παθαίνεις τη σύγχυση. Και δεν είσαι η μόνη.
Η νοοτροπία του καθενός και τα απτά νομικά δικαιώματα που καθορίζουν την ισότητα, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Το πως θα αντιδράσει ο καθένας στη χ ή ψ περίπτωση που δεχθεί υποτιμητική συμπεριφορά ή θα την εκλάβει ως τέτοια, είναι τελείως άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Νοέμ 2019, 12:55

Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Νοέμ 2019, 21:10
Nero έγραψε:
15 Νοέμ 2019, 21:04
Δηλώσεις στις κάμερες έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για την ισότητα των φύλων και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως της αρέσει να είναι λίγο πιο κάτω από τον άντρα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της έγινε για το πώς βλέπει την «Ελληνίδα του σήμερα», η Ευδοκία Ρουμελιώτη απάντησε: Μιλάμε για την ισότητα των δύο φύλων. Αλλά μια γυναίκα δυσκολεύεται πάρα πολύ σε αυτό. Και στις δουλειές, στο να διεκδικήσει τα ίδια χρήματα. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι και υπέρ της ισότητας των δύο φύλων. Μου αρέσει να είμαι από κάτω και να νιώθω πως ο άντρας φροντίζει για τα πράγματα. Ίσως στη δουλειά μας οι άντρες παλιότερα να πληρωνόντουσαν λίγο καλύτερα. Αλλά νομίζω πως αυτό έχει ξεπεραστεί πια».

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο.

https://www.fthis.gr/celebrity/news/eyd ... -ton-antra
Eθνικοκοινωνιστης. Νομίζω πως εχουμε να κάνουμε με ένα σπάνιο εύρημα :D
Νομίζω μια χαρά εξηγεί τα πράγματα το τονισμένο.

Από τη φωτογραφία, χωρίς να θέλω να λειτουργώ με επικίνδυνα φυσιογνωμικά στερεότυπα, ο τύπος έχει φάτσα μπέτα προβάιντερ, ενώ φαίνεται να υπάρχει μια μαύρη τρύπα στη θέση των γεννητικών οργάνων που τείνει να χωνέψει το παντελόνι.

Εικόνα
:smt005::smt005::smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 17 Νοέμ 2019, 12:57

Το ζητούμενο δεν είναι η ισότητα, αλλά η εξισορόπηση. Ο γιος μου με χρειάζεται, δεν είμαστε ίσοι. Αν συμβεί, εγώ να γετάσω κι αυτός να είναι γερός, δεν είμαστε ίσοι. Ούτε ισότιμοι, αν είναι να θυσιαστεί ένας, θα πάει αυτός με τη ζωή πιο ζωισμένη για να ζήσει ο νέος. Λέμε, να σωθούν πρώτα οι έγκυες και τα παιδιά. Άρα δεν υπάρχει, και δικαίως δεν υπάρχει, ίδια αξία στις ανθρώπινες ζωές. Αυτό που ζητείται είναι η χρήσιμη ισοροπία.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών