Σεξορομπότ. Να απαγορευτούνε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξορομπότ. Να απαγορευτούνε;
Αρκεί να μην τρέχουν Windows και σου σκάσει κάνα BSOD σε ακατάλληλη στιγμή.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Εγώ αν σχεδίαζα ένα τέτοιου τύπου ρομπότ, θα το έκανα να λειτουργεί με κατοστάευρα. Και δεν θα τα αποθήκευε σαν να είναι κουμπαράς. Θα τα έκαιγε!Naida έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:18Ή με την διείσδυση να αρχίζει "please enter" μέσα είμαι να της λέει. Πάλι αυτή "please enter" μα μέσα είμαι.don't speak έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:08Ωραία ιδέα, να χακάρουμε το λογισμικό να αρχίζει την γκρίνια
"If you don"t enter, the system will shut down in 10,9,8..."
"Πουτ@ν€ς όλες σας"
Ένας με χιούμορ να βρεθεί
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δηλαδή; Η γυναίκα θα έρχεται με τη θέληση της σε συνεύρεση; Γιατί εμείς εδώ οι μεσογειακές δεν είμεθα ΒΚορεάτισσες. Σας τον δένουμε κόμπο και τον παίρνετε στο χέρι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:21οχι απλα επαναφορα της πατριαρχιας με αλλους μη καταπιεστικους ορουςNaida έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 17:52Σε ρώτησα και χθες. Που μου είπες για την ΒΚ. Εννοείς για σεξουαλικές σκλάβες και με το ζόρι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 17:51να απαγορευτουνε για ολο τον υπολοιπο πληθυσμο πλην των σωματικα μειονεκτουντων και το κρατος να μεριμνησει για την σεξουαλικη ζωη των πολιτων του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν θα λέει έτσι , θα λέει κάτι του στυλ micro SD card detected , but not formatedNaida έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:18Ή με την διείσδυση να αρχίζει "please enter" μέσα είμαι να της λέει. Πάλι αυτή "please enter" μα μέσα είμαι.don't speak έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:08Ωραία ιδέα, να χακάρουμε το λογισμικό να αρχίζει την γκρίνια
"Πουτ@ν€ς όλες σας"

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Υπερκουλτουριάρης
Πιστευω πως και εγω πως το μελλον θα ειναι καπως ετσι.
Οχι γιατι τα ρομποτ ειναι προτιμοτερα της ανθρωπινης παρουσιας, αλλα οι απαιτησεις για ενα κομματι ψωμι θα ειναι τοσο χρονοβορες που δεν θα μπορεις να ασχοληθεις με αλλο ανθρωπο.
Η κοινωνια επισης,οτι ειναι εξω απο την πορτα σου, παει να γινει εντελως απειλητικη και χωρις συνοχη
Οχι γιατι τα ρομποτ ειναι προτιμοτερα της ανθρωπινης παρουσιας, αλλα οι απαιτησεις για ενα κομματι ψωμι θα ειναι τοσο χρονοβορες που δεν θα μπορεις να ασχοληθεις με αλλο ανθρωπο.
Η κοινωνια επισης,οτι ειναι εξω απο την πορτα σου, παει να γινει εντελως απειλητικη και χωρις συνοχη
Θα ειναιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:26Πιστευω πως και εγω πως το μελλον θα ειναι καπως ετσι.
Τι λεει ενας ανδρας οταν τον πιανει η γυναικα του με το σεξορομποτ
Γλυκεια μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις ενα φορματ της εκανα.
Τι λεει μια σεξορομποτ οταν βλεπει οτι το πεος του ανδρα που θελει να της κανει σεξ ειναι μικρο.
Μεγαλυτερο usb δεν ειχες
Τι λεμε οταν στελνουμε ενα σεξορομποτ στην εταιρια για επιδιορθωση
Την εστειλα στην μανα της
Τι θα ειναι σε λιγα χρονια η Microsoft για πολλους ανδρες
Η πεθερα τους.
Ανδρας=Τι σου κανω μανα μου.
Σεξορομποτ=Εχεται βαλει το usb σας στην υποδοχη και προσπαθειται να τρεξετε το προγραμμα του οργασμου.Μονο που το usb σας ειναι μικρο και δεν φτανει.
Τι λεει ενα σεξορομποτ οταν ενας ανδρας προσπαθει να της κανει πρωκτικο σεξ
Το προγραμμα δεν αναγνωριζει την συσκευη usb.Παρακαλω προσπαθειστε να την βαλετε σωστα.
Αυτα για την ωρα οταν σκεφτω αλλα θα σας τα γραψω.
Τι λεει μια σεξορομποτ οταν βλεπει οτι το πεος του ανδρα που θελει να της κανει σεξ ειναι μικρο.
Μεγαλυτερο usb δεν ειχες
Η πεθερα τους.
Σεξορομποτ=Εχεται βαλει το usb σας στην υποδοχη και προσπαθειται να τρεξετε το προγραμμα του οργασμου.Μονο που το usb σας ειναι μικρο και δεν φτανει.
Το προγραμμα δεν αναγνωριζει την συσκευη usb.Παρακαλω προσπαθειστε να την βαλετε σωστα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
enterprise-psi έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:26Δεν θα λέει έτσι , θα λέει κάτι του στυλ micro SD card detected , but not formatedNaida έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:18Ή με την διείσδυση να αρχίζει "please enter" μέσα είμαι να της λέει. Πάλι αυτή "please enter" μα μέσα είμαι.don't speak έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:08
Ωραία ιδέα, να χακάρουμε το λογισμικό να αρχίζει την γκρίνια
"Πουτ@ν€ς όλες σας"

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σκεψου οτι σε λιγο καιρο θα στην πεφτουνε λεγωνταςNaida έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:30enterprise-psi έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:26Δεν θα λέει έτσι , θα λέει κάτι του στυλ micro SD card detected , but not formated
((Κουκλα θελεις να σου κανω ενα φορματ))

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Επίσης όταν κάποιον τον ρωτάνε αν το ρομπότ του είναι με εργοστασιακές ρυθμίσεις θα απαντάει, "όχι δεν είναι mama". Το πιάσατε το αστείο;zteo έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:30Τι λεει ενας ανδρας οταν τον πιανει η γυναικα του με το σεξορομποτ
Μεγαλυτερο usb δεν ειχες
Η πεθερα τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και εγώ θα τους απαντάω "συγχωρα με που δεν καταλαβαινω τι λένε τα κομπιουτερς και οι αριθμοί"

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πως να δώσεις στη Microsoft να φτιάξει λογισμικό;zteo έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:30Τι λεει ενας ανδρας οταν τον πιανει η γυναικα του με το σεξορομποτ
Μεγαλυτερο usb δεν ειχες
Η πεθερα τους.

- Eθνικοκοινωνιστης
το πλαισιο που αναπαραγεται ο καπιταλισμος δλδ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα