Μακεδονία
Re: Μακεδονία
Η καλύτερη διπλωματία είναι να ακολουθεί η κυβέρνηση τις πιο γουστόζικες απόψεις του Φόρουμ στα θέματα όπως γκρίζες ζώνες, ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο, επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης σε 12 ν.μ. εναέριο χώρο, σύναψη στρατιωτικής συμμαχίας με το Ισραήλ, Βόρειο Ήπειρο, Μακεδονικό, Τσάμηδες, Κούρεμα χρέους, σκίσιμο μνημονίων, κ.α.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Το 89 και το 92, οι "άλλοι" δεν υπήρχαν, θα μπορούσε να είχε τακτοποιηθεί το όλο θέμα με επαγγελματίες.Rocco Siffredi έγραψε: ↑03 Ιουν 2018, 22:27οι αλλοι δηλ τι ειναι βλεπεις τπτ διαλλακτικους να κανουνε πισω σε κατι μετα απο 30 χρονια
κρατος που εμφανιστηκε με σημαια τον ηλιο της βεργινας η ' τα καραγκοζιλικια με τα αγαλματα και εσυ λες τα δικα σου
παλι τον μλκα επρεπε να κανουμε απο την αρχη τοτε αυτο μας λες
το ζορι μαλλον αυτοι το εχουνε
αυτοι ειναι απεξω και θελουν να μπουνε μεσα
Αλλά εμείς θέλαμε να μπει η εξωτερική πολιτική στο γήπεδο και μεις να φωνάζουμε στις κερκίδες και να βρίζουμε προέδρους προπονητές διαιτητές και τα λοιπά, ας φάμε τώρα τους καρπούς των συλλαλητηρίων μας και τα λοιπά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Rocco Siffredi
δεν το ξερεις αυτο τι θα ειχε τακτοποιηθει
σεναρια πλαθεις
οτι ονομα ειχε το μακεδονια μεσα θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα κανεις δεν θα ελεγε βαρντασκα ματσεντονια η΄ κατι τετοιο
το ματσεντονια θα εμενε
σεναρια πλαθεις
οτι ονομα ειχε το μακεδονια μεσα θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα κανεις δεν θα ελεγε βαρντασκα ματσεντονια η΄ κατι τετοιο
το ματσεντονια θα εμενε
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επαγγελματίες το συνονθύλευμα που μας έκατσε στον σβέρκο; Εκτός αν εννοείς επαγγελματίες ψεύτες, οπότε δεν διαφωνώ.Esperos έγραψε: ↑03 Ιουν 2018, 22:10Κοίτα, εγώ δεν είμαι διπλωμάτης ούτε ιστορικός αλλά έχω την πεποίθηση πως αν αφήναμε τους επαγγελματίες να εργαστούν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα, χωρις τόση υστερία και τόσο συλλαλητήριο, τώρα θα υπήρχε πολύ ευνοικότερη κατάσταση και όχι αυτή η ήττα σε όλα τα σημεία. Το Μακεδονία του βαρδάρη το έγραψα επειδή επέμενες να σου πω, αν είχανόνομα ματσεντόνια βαρντάρσκα θα έβγαιναν στη ευροβιζιον σαν ματσεντόνια βαρντάρσκα και όχι σκέτο ματσεντόνια. Θα υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη ορολογία, διαχωριστική του βαρντάρσκα απ τον μακεδόνα έλληνα σκέτοRocco Siffredi έγραψε: ↑03 Ιουν 2018, 21:57ενω τι θαχαμε κερδισει αν ειχαμε δεχτει τοτε μακεδονια του βαρδαρη η΄ καποιο αλλο τετοιο ονομα
Αλλά, εν πάση περιπτώσει, εγώ λέω τι με ενοχλεί, που μέσα απ τα συλλαλητήρια, και δυσκολέψαμε την θέση μας, εξουδετερώσαμε κάθε διπλωματική ευελιξία, φασιστοποιήσαμε το λαό και αναθρέψαμε αρχίδια πολιτικούς και ξεπουλήσαμε την όλη υπόθεση για λίγο φασισμό και εθνικιστική εκτόνωση υστερία, είμαστε υστερικοί σαν λαός, κάπου πρέπει να ξεδώσουμε.
Κανένας λαός δεν φασιστοποιήθηκε! Αυτή την αριστερίστικη καραμέλα αλλού, γιατί έχουμε βαρεθεί να μας την πιπιλάνε, από πριν αρχίσουν τα συλλαλητήρια.
Και παραείναι ενορχηστρωμένη η προσπάθεια για να μην το καταλάβουμε το σχέδιο.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Βινόσαυρος
το μακεδονία του βαρδαρη θα γινόταν αποδεκτό.
υπάρχουν μακεδονικά παροδοσιακά τργούδια-μοιρολόγια για τις χαμενες πατριδες,
μακεδονία του αιγαίου και μακεδονία του πιριν
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ρετσινόλαδο που σου χρειάζεται!Βινόσαυρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 00:46το μακεδονία του βαρδαρη θα γινόταν αποδεκτό.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Βινόσαυρος
isως, όμως το δικηο δεν αλλαζει
Ανάλογα πώς εννοείς το δίκιο. Εγώ λέω δίκιο είναι να γίνει δημοψήφισμα στους κατοίκους του ελληνικού και του βουλγαρικού κομματιού της περιοχής να δούμε αν θεωρούν εαυτούς υπό ξένη κατοχή. Ο Βούλγαρος μπορεί να πει δίκιο είναι να επανενωθούν οι Βούλγαροι με τους ξεχασμένους Βούλγαρους. Θα συνέχιζα με το δίκιο του οθομανολάγνου ή του βυζαντινολάγνου αλλά εκεί παρατραβάει η αλλαγή συνόρων, και εξάλλου νομίζω έπιασες το point μου.
Ας μείνουν λοιπόν τα μοιρολόγια του νεογέννητου έθνους για τη φανταστική κλεμμένη πατρίδα στην άκρη...
- Βινόσαυρος
Δεν μπορούν να μείνουν στην άκρη, είναι η ψυχή του μακεδονικού λαού.
- MiGiSukhoI
Διαγραφή χρέους με παραχώρηση ονόματος, αύξηση μισθών και συντάξεων τι θα λέγατε;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Σαν τα σύνορα της καρδιάς του Ερντογάν; Συγκινητικό. Τι προτείνεις να εκτοπίσουμε 2 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες επειδή οι γείτονες έχουν ψυχή τους ένα τραγούδι επεκτατικό; Κι εγώ έχω τραγούδι για την Πόλη. Τι να κάνω; Να εκτοπίσω είκοσι εκατομμύρια Τούρκους; Ασύμμετρο το παράδειγμα μου και μάλλον άστοχο για προφανείς λόγους, αλλά μιας και είπαμε να μιλήσουμε για το σήμερα...Βινόσαυρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 02:19Δεν μπορούν να μείνουν στην άκρη, είναι η ψυχή του μακεδονικού λαού.
MiGiSukhoI έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 02:29Διαγραφή χρέους με παραχώρηση ονόματος, αύξηση μισθών και συντάξεων τι θα λέγατε;
και τον πισινό τους θα έδιναν για όλα αυτά, όχι μόνο το όνομα.
Κάτσε ποιου χρέους; Ολόκληρου του χρέους; Αυτό για ένα κράτος θα σήμαινε ό,τι για μένα και για σένα το τζάκ ποτ. Με τέτοια φράγκα σε μια δεκαετία θα είχαμε 14η περιφέρεια Βόρεια Μακεδονία με Περιφεριάρχη Μπουτάρη και Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος ΆνθιμοMiGiSukhoI έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 02:29Διαγραφή χρέους με παραχώρηση ονόματος, αύξηση μισθών και συντάξεων τι θα λέγατε;

- MiGiSukhoI
Ολόκληρου του χρέους...
Αν είναι να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα του λαού ας δώσουν και τα Kardak.
Αν είναι να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα του λαού ας δώσουν και τα Kardak.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε, για παραχώρηση του ονόματος καίγονται οι εθνομηδενιστές αριστεροί και μόνο. Οι οποίοι είναι αιωνίως ζήτουλες. Οπότε δεν υπάρχει κάποιος να διαγράψει το χρέος.MiGiSukhoI έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 02:29Διαγραφή χρέους με παραχώρηση ονόματος, αύξηση μισθών και συντάξεων τι θα λέγατε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαϊμού η Βεργίνα κύριοι ;! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε κίνδυνο
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Μαρ 2024, 18:59 » σε Αρχαιολογία - 125 Απαντήσεις
- 6804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
07 Μαρ 2024, 15:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστίνη-Μακεδονία-Κύπρος Βίοι Παράλληλοι
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Αύγ 2024, 10:37 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 18:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίμι Καρ: «Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία, την πατρίδα του Μεγαλέξανδρου»
από Μαδουραίος » 06 Δεκ 2024, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη: «Μην κοροϊδευόμαστε, ΘΕΛΑΜΕ το όνομα Βόρεια Μακεδονία
από Μαδουραίος » 16 Μάιος 2024, 05:08 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
-