Εδώ, ρε μαλάκα, κοντεύουμε εμείς να είμαστε μεσήλικες.
Το φαινόμενο Karen και η παρουσία του στο πχορουμ
- hellegennes
Re: Το φαινόμενο Karen και η παρουσία του στο πχορουμ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ζούμερ είναι μετά το 2000. Μην το ξεφτιλίζουμε. Οι Ζούμερ μόλις ενηλικιώθηκαν. Και τα νέα μωρά είναι η επόμενη γενιά, ακόμη ανώνυμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό λέω. Δε δέχομαι ότι οι μιλενιαλς τελειώνουν το 94, αν είναι δυνατόν. Μη σου πω θα τους ξεκίναγα μετά 2001hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 23:40Ζούμερ είναι μετά το 2000. Μην το ξεφτιλίζουμε. Οι Ζούμερ μόλις ενηλικιώθηκαν. Και τα νέα μωρά είναι η επόμενη γενιά, ακόμη ανώνυμη.
δεν μπορεί να θεωρούμαστε ζουμερς η τελευταία γενιά που πέρασε παιδική ηλικία χωρίς ιντερνετ(ευρέως διαδεδομένο) social media και smartphones και ζήσαμε και τα 90ς...έστω και αν δεν τα "θυμόμαστε"

- Dwarven Blacksmith
ΟΚ ΖουμερNero έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 00:14Αυτό λέω. Δε δέχομαι ότι οι μιλενιαλς τελειώνουν το 94, αν είναι δυνατόν. Μη σου πω θα τους ξεκίναγα μετά 2001hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 23:40Ζούμερ είναι μετά το 2000. Μην το ξεφτιλίζουμε. Οι Ζούμερ μόλις ενηλικιώθηκαν. Και τα νέα μωρά είναι η επόμενη γενιά, ακόμη ανώνυμη.
δεν μπορεί να θεωρούμαστε ζουμερς η τελευταία γενιά που πέρασε παιδική ηλικία χωρίς ιντερνετ(ευρέως διαδεδομένο) social media και smartphones και ζήσαμε και τα 90ς...έστω και αν δεν τα "θυμόμαστε"

Επίσης νομίζω είδαν το μαλλί και χασαν το δάσος.

- hellegennes
Μα δεν βγάζει και νόημα. Περίπου 15-20 χρόνια είναι η γενιά, μαζί με τους ενδιάμεσους. Μπούμερ 1945-1963, Χ 1964-1981, Μιλένιαλ 1982-2000, Ζούμερ 2001-2019. Όλα είναι σετάκια των 18 (εντάξει, έκλεψα ένα έτος από τους Χ, αλλά νομίζω δεν νοιάζεται κανείς).Nero έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 00:14Αυτό λέω. Δε δέχομαι ότι οι μιλενιαλς τελειώνουν το 94, αν είναι δυνατόν. Μη σου πω θα τους ξεκίναγα μετά 2001hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 23:40Ζούμερ είναι μετά το 2000. Μην το ξεφτιλίζουμε. Οι Ζούμερ μόλις ενηλικιώθηκαν. Και τα νέα μωρά είναι η επόμενη γενιά, ακόμη ανώνυμη.
Ιστορικοκοινωνικά, οι Zούμερ είναι η γενιά που γεννήθηκε επί DSL και Web 2.0, επί WTC και Κονκόρντ, επί Dot Com Bubble Crush και ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 16:35Επίσης η Κάρεν πάντα ξεσπάει στο σερβιτόρο ή την πωλήτρια και ζητάει να μιλήσει στο μάνατζερ.
3:20
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
πύτε πειράζει που την φαντάζομαι κάπως εχμ πιο αφαιρετικά

don't speak έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 21:54Και θέλω κούρεμα.
Θα πάω και θα πω το θέλω κοντό, αλλά όχι Καρεν, ούτε Χίλαρι, ούτε Μερκελ.
Μήπως να πάω σε μπαρπέρη;
πάνε στον ίδιο
SpoilerShow

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 18 Νοέμ 2019, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ΑΥΤΟ ακριβώςΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 01:20ΤσουβέλαςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 16:35Επίσης η Κάρεν πάντα ξεσπάει στο σερβιτόρο ή την πωλήτρια και ζητάει να μιλήσει στο μάνατζερ.

https://youtu.be/82HVdLJOiHE?t=230
επίσης σε κοκκινοξανθί, αλλά άφρο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Dwarven Blacksmith
Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 19:36Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όχι και μεσήλικες ρε νιαμου

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 19:36Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.
Σε νέο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, απαγορεύεται πλέον η αγορά αγαθών αξίας άνω των 300 ευρώ με χαρτονομίσματα. Δεν ισχύει ακόμα αλλά θα ισχύσει οσονούπω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κρίμα ρε τύπε και θα ερχόμουν στο μαγαζί σου να κάνω μεγάλη κατανάλωση και να πληρώσω κασεράτα.hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 20:24Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 19:36Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.
Σε νέο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, απαγορεύεται πλέον η αγορά αγαθών αξίας άνω των 300 ευρώ με χαρτονομίσματα. Δεν ισχύει ακόμα αλλά θα ισχύσει οσονούπω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Dwarven Blacksmith
90κάτι ευρώ αγόρασε.hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 20:24Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 19:36Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
15 Σεπ 2023, 22:27
-