Το ((ισχυρο)) τραπεζικο συστημα το εχουμε πληρωσει απο το 2008 γυρω στα 600 δις.Οχι αλλεςθυσιες δεν αντεχει ο λαος.
Τι θα κάναμε σαν χώρα με τα 12 ΔΙΣ που θα χαρίσει η ΝΔ στις τράπεζες
Re: Τι θα κάναμε σαν χώρα με τα 12 ΔΙΣ που θα χαρίσει η ΝΔ στις τράπεζες
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Το τραπεζικό σύστημα, έχει χάσει την σταθερότητά του, διότι μεγάλο μέρος του λαού είναι σε κόκκινα δάνεια και ένα μεγάλο μέροςzteo έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 08:13Το ((ισχυρο)) τραπεζικο συστημα το εχουμε πληρωσει απο το 2008 γυρω στα 600 δις.Οχι αλλεςθυσιες δεν αντεχει ο λαος.
είναι στο κόκκινο αλλά έχουν καβατζα που δεν εξοφλούν, επομένως και ο λαός έχει μια κάποια ευθύνη.
Ισχυρό τραπεζικό και ανελέητοι πλειστηριασμοί ακινήτων. Εκεί είναι το συμφέρον μας.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεχομαι οτι ο λαος εχει ευθυνη που πηρε αυτα τα αχρηστα δανεια.Να σου θυμισω ομως οτι ενα μεγαλο κομματι αυτων ανηκουν σε επιχειρησεις και αυτα θα χαριστουν.Απλα φτιαχνεται μια φουσκα με τα real estate.Esperos έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 08:20Το τραπεζικό σύστημα, έχει χάσει την σταθερότητά του, διότι μεγάλο μέρος του λαού είναι σε κόκκινα δάνεια και ένα μεγάλο μέρος
είναι στο κόκκινο αλλά έχουν καβατζα που δεν εξοφλούν, επομένως και ο λαός έχει μια κάποια ευθύνη.
Ισχυρό τραπεζικό και ανελέητοι πλειστηριασμοί ακινήτων. Εκεί είναι το συμφέρον μας.
Κοινως το συμφερον σας ειναι ενα προσκαιρο τυχωδιοκτικο κερδος με καβατζα οτι οταν παει στραβα θα σας καλυψει το κρατος με τιμημα να καταστραφει ενα παραγωγικο κομματι της εργατικης ταξης επειδη θα μεινουν αστεγοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δηλαδή οι τράπεζες θα παίρναν μπακτσίσι 9 δις, τελικά υποτίθεται πως θα πάρουν 12 και εμείς πρέπει να απαντήσουμε τι θα κάναμε με τα 12 δις και όχι με 3. Κακοπροαίρετος τίτλος.
δεν δινονται στις τραπεζες.
δινονται σε οσους εχουν παρει δανεια και δεν τα εξοφλουν.
κακως δινονται.
δινονται σε οσους εχουν παρει δανεια και δεν τα εξοφλουν.
κακως δινονται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θα αγόραζα 35000 τόνους σανο.
Ποιος το είπε ; Η κυρία Νίτσα στο μπακαλικο;hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 23:31Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε μπόλικα χρέη, όχι ταμείο. Είχε σταματήσει 4 χρόνια να δίνει νέες συντάξεις. Κι εγώ μαζεύω λεφτά έτσι, μην πληρώνοντας κανέναν. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες που πέρασαν από την χώρα ήταν οι εργοδότες σου.
Κάτω από 12 μηνες είναι η αναμονή και υπάρχει υποχρέωση προσωρινής σύνταξης εντος 45 ημερων από το κράτος για την πλειοψηφία των δικαιούχων.
https://www.google.com/amp/s/www.capita ... 3famp=true
- hellegennes
Όλοι όσοι περίμεναν σύνταξη και δεν έπαιρναν. Τώρα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να πάρουν.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 09:26Ποιος το είπε ; Η κυρία Νίτσα στο μπακαλικο;hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 23:31Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε μπόλικα χρέη, όχι ταμείο. Είχε σταματήσει 4 χρόνια να δίνει νέες συντάξεις. Κι εγώ μαζεύω λεφτά έτσι, μην πληρώνοντας κανέναν. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες που πέρασαν από την χώρα ήταν οι εργοδότες σου.
Κάτω από 12 μηνες είναι η αναμονή και υπάρχει υποχρέωση προσωρινής σύνταξης εντος 45 ημερων από το κράτος για την πλειοψηφία των δικαιούχων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eυτυχώς που ψήφισες Κούλη δηλαδής.hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 12:25Όλοι όσοι περίμεναν σύνταξη και δεν έπαιρναν. Τώρα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να πάρουν.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 09:26Ποιος το είπε ; Η κυρία Νίτσα στο μπακαλικο;hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 23:31
Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε μπόλικα χρέη, όχι ταμείο. Είχε σταματήσει 4 χρόνια να δίνει νέες συντάξεις. Κι εγώ μαζεύω λεφτά έτσι, μην πληρώνοντας κανέναν. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες που πέρασαν από την χώρα ήταν οι εργοδότες σου.
Αρίστο πες καλύτερα για τα 23 δις που έχασαν οι τράπεζες και στην ουσία οι Έλληνες, από την μαλακία των Συριζαίων. 

- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Τα θέματα της οικονομίας είναι απλά αλλά κρύβουν κάποιες παγίδες που είναι και αυτές απλές να τις κατανοήσει ο απλός πολίτηςzteo έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 08:29Δεχομαι οτι ο λαος εχει ευθυνη που πηρε αυτα τα αχρηστα δανεια.Να σου θυμισω ομως οτι ενα μεγαλο κομματι αυτων ανηκουν σε επιχειρησεις και αυτα θα χαριστουν.Απλα φτιαχνεται μια φουσκα με τα real estate.Esperos έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 08:20Το τραπεζικό σύστημα, έχει χάσει την σταθερότητά του, διότι μεγάλο μέρος του λαού είναι σε κόκκινα δάνεια και ένα μεγάλο μέρος
Κοινως το συμφερον σας ειναι ενα προσκαιρο τυχωδιοκτικο κερδος με καβατζα οτι οταν παει στραβα θα σας καλυψει το κρατος με τιμημα να καταστραφει ενα παραγωγικο κομματι της εργατικης ταξης επειδη θα μεινουν αστεγοι.
αρκεί να έχει κάποιες βασικές γνώσεις, ορθή αντίληψη και να μην αγοράζει αμέσως ότι σανό του σερβίρουν.
Οι πολύ απλές και καταγγελτικές τοποθετήσεις όπως το πρωτο πόστ είναι εντελώς παραπλανητικές.
Θέλουμε ισχυρό και δυνατό τραπεζικό σύστημα.
Οι τράπεζες ανήκουν στους μικροκαταθέτες και όλοι μας είμαστε εν δυνάμει μικροκαταθέτες.
Έστω ότι είμαστε μπατίρηδες όπως εγώ, πάλι μας συμφέρει η τράπεζα να είναι σε καλές βάσεις και να δίνει σιγουριά σε
μικροκαταθέτες, το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ανακάμψει η οικονομία και θα βρούμε μια καλύτερη σταθερή δουλειά να κάνουμε.
Τα υπόλοιπα είναι πίπες και φούμαρα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- hellegennes
Απολύτως τίποτα δεν άφησε. Παρέλαβε χρεοκοπημένη χώρα και την βύθισε πιο βαθιά στην χρεοκοπία. Την διέλυσε τελείως. Ό,τι προσπάθεια είχε γίνει επί Σαμαρά την κατέστρεψε σε ελάχιστο χρόνο. Εξαθλίωσε χωρίς προηγούμενο τα νοσοκομεία, κάνοντας περικοπές από προμήθειες, υλικά και διαδικασίες ασφαλείας. Πέθανε κόσμος απ' αυτό, οπότε λίγη ταπεινότητα από την αναίσθητη πλευρά σου δεν θα ήταν κακό πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑18 Νοέμ 2019, 14:27Απολύτως τίποτα δεν άφησε. Παρέλαβε χρεοκοπημένη χώρα και την βύθισε πιο βαθιά στην χρεοκοπία. Την διέλυσε τελείως. Ό,τι προσπάθεια είχε γίνει επί Σαμαρά την κατέστρεψε σε ελάχιστο χρόνο. Εξαθλίωσε χωρίς προηγούμενο τα νοσοκομεία, κάνοντας περικοπές από προμήθειες, υλικά και διαδικασίες ασφαλείας. Πέθανε κόσμος απ' αυτό, οπότε λίγη ταπεινότητα από την αναίσθητη πλευρά σου δεν θα ήταν κακό πράγμα.
Αρνηση πραγματικοτητας συνοδευομενη απο εμμονες, να το κοιταξεις.
https://www.ethnos.gr/politiki/72599_sy ... ton-37-dis
.
Εν τω μεταξυ πολυ θα ηθελα να μας πεις Χελι τι ακριβως προσπαθεια ειχε γινει επι Σαμαρα οταν η αδυναμια κλεισιματος της τελευταιας αξιολογησης απο Σαμαρα (για τριτη φορα) σημαινε ΑΠΟΤΥΧΙΑ κλεισιματος συνολικα του δευτερου μνημονιου και παραμονη της Ελλαδας στο σταδιο της χρεωκοπιας.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας: κάναμε λάθη στις τηλεοπτικές άδειες και στη Νοβαρτις
από Πρετεντέρης » 02 Μαρ 2024, 20:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 129 Απαντήσεις
- 3371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
28 Μαρ 2024, 17:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
23 Δεκ 2024, 10:49
-
-
Νέα δημοσίευση Έτοιμα για επιστροφή στις τράπεζες 150.000 δάνεια - Οι πλειστηριασμοί δεν..... συμφέρουν κανέναν
από Frappezitis » 04 Δεκ 2024, 23:08 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Δεκ 2024, 23:08
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Μαρ 2024, 16:48