Αρα συμφωνεις οτι ο ανθρωπος δε θα πρεπει να δουλευει αν μπορει να επιβιωσει χωρις εργασια, και αν αναγκαστει να δουλεψει θα πρεπει να επιλεγει εργασια με κριτηρια τις συνθηκες εργασιας, την ευελιξια, και τις ωρες εργασιας.parafrwn έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:41Δεκτόν ! Αυτό ναι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:48Με την ελαχιστη δυνατη ζημια στον ψυχισμο μου και την υγεια μου, και την ελαχιστη δυνατη απωλεια χρονου ζωης μου.
Αντιεργασια
Re: Αντιεργασια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 19 Νοέμ 2019, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ε λογικό δεν είναι; Καναπές vs οτιδήποτε πάντα θα κερδίζει ο καναπές, είναι πιο φυσικό και από το οξυγόνο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:05Ακριβως. Δε μιλαμε για αντίκαπιταλισμο αλλα για αντιεργασια. Ως τωρα δεν βλεπω επιχειρηματα υπερ της εργασιας. Κανεις σας δεν ειναι ευχαριστημενος που πρεπει να εργαζεται.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δε μιλαω για καναπε.Awesomatic έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:46Ε λογικό δεν είναι; Καναπές vs οτιδήποτε πάντα θα κερδίζει ο καναπές, είναι πιο φυσικό και από το οξυγόνο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:05Ακριβως. Δε μιλαμε για αντίκαπιταλισμο αλλα για αντιεργασια. Ως τωρα δεν βλεπω επιχειρηματα υπερ της εργασιας. Κανεις σας δεν ειναι ευχαριστημενος που πρεπει να εργαζεται.
Μιλάει για την κατάκριση των ερεθισμάτων. Εγώ αυτό κατάλαβα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:47Δε μιλαω για καναπε.Awesomatic έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:46Ε λογικό δεν είναι; Καναπές vs οτιδήποτε πάντα θα κερδίζει ο καναπές, είναι πιο φυσικό και από το οξυγόνο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:05Ακριβως. Δε μιλαμε για αντίκαπιταλισμο αλλα για αντιεργασια. Ως τωρα δεν βλεπω επιχειρηματα υπερ της εργασιας. Κανεις σας δεν ειναι ευχαριστημενος που πρεπει να εργαζεται.
- Awesomatic
Ε γι αυτό δουλεύουμε, για να μπορούμε να κάνουμε τα υπόλοιπα

Επίσης έχει και μια λογική να φας το ζόρι όσο ακόμα μπορείς για να είσαι πιο άνετος αργότερα,το περνάς πιο εύκολα αυτό σαν νέος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όχι, συμφωνώ να δουλεύει κανείς τόσο όσο. Όσο χρειάζεται για τις ανάγκες του και όσο φθείρεται ψυχικά λιγότερο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:45Αρα συμφωνεις οτι ο ανθρωπος δε θα πρεπει να δουλευει αν μπορει να επιβιωσει χωρις εργασια, και αν αναγκαστει να δουλεψει θα πρεπει να επιλεγει εργασια με κριτηρια τις συνθηκες εργασιας, την ευελιξια, και τις ωρες εργασιας.parafrwn έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:41Δεκτόν ! Αυτό ναι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:48
Με την ελαχιστη δυνατη ζημια στον ψυχισμο μου και την υγεια μου, και την ελαχιστη δυνατη απωλεια χρονου ζωης μου.
Αν δε, μπορεί να επιβιώσει χωρίς να δουλεύει, καλό είναι να έχει μια δραστηριότητα πες το δουλειά πες το χόμπυ, ώστε να μην πεθάνει από την πληξη. Και να συνεχίσει να νιώθει δημιουργικός. Θα δουλεύει, αλλά θα είναι σαν να μην δουλεύει.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Εξαρτάται, πολλές φορές νιώθεις έξω πιο ελεύθερος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 18:28Γραψε και για την απατηλη ουτοπια του εξωτερικου. Το φορουμ διαβαζουν και νεεοι που μπορει να σκεφτονται να φυγουν για να γλιτωσουν. Δηλαδη να πανε απο τη μια στην αλλη φυλακη.Cavaliere έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 15:26Για όσους ζουν το παραμυθάκι των νόμων της Αγοράς, να ξυπνήσουν, εργαζόμαστε πλέον σα σκυλιά για ψίχουλα, και οι χρυσές εποχές που η Δύση εξασφάλιζε καλή ζωή στον εργαζόμενο, ήταν υπό την απειλή των "άλλων". Η παιδική εργασία δεν καταργήθηκε επειδή ωρίμασαν οι συνθήκες στην Αγορά -άλλωστε οι εταιρείες σε όσες χώρες τους παίρνει την εφαρμόζουν- ούτε το 8ωρο ήταν αποτέλεσμα οικονομικών διαδικασιών του καπιταλισμού. Το θέμα είναι πάντα πολιτικό και λύνεται πολιτικά. Αν δεν το καταλάβετε τα παιδιά σας/μας, θα ξαναδουλέψουν από τα 5 τους.
Ordem e Progresso.
Τώρα καταλαβαίνω Ορέστη γιατί σε λέγανε βλάκα όταν ήσουν μικρός, μάλλον γιατί ήσουν/είσαι. Σοβαρέψου, δεν μπορείς να λες τέτοιες μαλακίες. Κάθε άνθρωπος είναι αναγκασμένος να βγάλει κάπως τα προς το ζην. Τουλάχιστον μη τις λες παραέξω. Μη νομίζεις, ούτε εγώ λέω τις σκέψεις μου σχετικά με την ανούσια φύση του σχολείου ή την δουλοκτησία.
Και η αδερφή μου πέρασε καμιά εικοσαριά χρόνια στην Ιταλία σε σπουδές (πτυχίο δεν πήρε ποτέ) αλλά κάποιος δούλευε τα λίγα έστω χρήματα (για κάποιους είναι μισθός, ακόμη και για μένα τουλάχιστον τα πρώτα 10 χρόνια δουλειάς) που έπαιρνε, σε χειρωνακτική δουλειά στην Γερμανία, σε εργοστάσιο (η μάνα της).
Αλλά αυτή είναι άλλη περίπτωση. Εκεί υπάρχει νουθεσία στο τι θα γίνει από έξω. Κυκλοφορεί ένα αίσχος στην Ελλάδα που νουθετεί ανθρώπους και οικογένειες.
Αλλά αυτή είναι άλλη περίπτωση. Εκεί υπάρχει νουθεσία στο τι θα γίνει από έξω. Κυκλοφορεί ένα αίσχος στην Ελλάδα που νουθετεί ανθρώπους και οικογένειες.
Οπως κανω εγω που μελεταω ξενες γλωσσες 3 ωρες ημερησιως.parafrwn έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:00Όχι, συμφωνώ να δουλεύει κανείς τόσο όσο. Όσο χρειάζεται για τις ανάγκες του και όσο φθείρεται ψυχικά λιγότερο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:45Αρα συμφωνεις οτι ο ανθρωπος δε θα πρεπει να δουλευει αν μπορει να επιβιωσει χωρις εργασια, και αν αναγκαστει να δουλεψει θα πρεπει να επιλεγει εργασια με κριτηρια τις συνθηκες εργασιας, την ευελιξια, και τις ωρες εργασιας.
Αν δε, μπορεί να επιβιώσει χωρίς να δουλεύει, καλό είναι να έχει μια δραστηριότητα πες το δουλειά πες το χόμπυ, ώστε να μην πεθάνει από την πληξη. Και να συνεχίσει να νιώθει δημιουργικός. Θα δουλεύει, αλλά θα είναι σαν να μην δουλεύει.
Πολλοι συνελληνες ζουν σε ιδιοκτητο σπιτι και ταυτοχρονα εισπραττουν ενοικια. Εχουν δηλαδη τουλαχιστον 400 ευρω παθητικο εισοδημα. Με αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να ζουν χωρις να εργαζονται, ομως προτιμουν την κατασπαταληση του χρονου τους σε χωρους εργασιας.
Διαφωνω. Το αντιθετο ισχυει. Τα χρονια της νιοτης ειναι πιο πολυτιμα.Awesomatic έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:57Ε γι αυτό δουλεύουμε, για να μπορούμε να κάνουμε τα υπόλοιπα
Επίσης έχει και μια λογική να φας το ζόρι όσο ακόμα μπορείς για να είσαι πιο άνετος αργότερα,το περνάς πιο εύκολα αυτό σαν νέος.
Ποιες γλώσσες μελετάς τελικά Ορέστη, πέρα των αγγλικών;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:26Οπως κανω εγω που μελεταω ξενες γλωσσες 3 ωρες ημερησιως.parafrwn έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:00Όχι, συμφωνώ να δουλεύει κανείς τόσο όσο. Όσο χρειάζεται για τις ανάγκες του και όσο φθείρεται ψυχικά λιγότερο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:45
Αρα συμφωνεις οτι ο ανθρωπος δε θα πρεπει να δουλευει αν μπορει να επιβιωσει χωρις εργασια, και αν αναγκαστει να δουλεψει θα πρεπει να επιλεγει εργασια με κριτηρια τις συνθηκες εργασιας, την ευελιξια, και τις ωρες εργασιας.
Πολλοι συνελληνες ζουν σε ιδιοκτητο σπιτι και ταυτοχρονα εισπραττουν ενοικια. Εχουν δηλαδη τουλαχιστον 400 ευρω παθητικο εισοδημα. Με αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να ζουν χωρις να εργαζονται, ομως προτιμουν την κατασπαταληση του χρονου τους σε χωρους εργασιας.Διαφωνω. Το αντιθετο ισχυει. Τα χρονια της νιοτης ειναι πιο πολυτιμα.Awesomatic έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:57Ε γι αυτό δουλεύουμε, για να μπορούμε να κάνουμε τα υπόλοιπα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Awesomatic
Εντάξει αυτά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγώ που δεν είμαι του πάρτυ προτιμώ να τη βγάλω ψαρεύοντας όταν αποσυρθώΟρέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:26Διαφωνω. Το αντιθετο ισχυει. Τα χρονια της νιοτης ειναι πιο πολυτιμα.

Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:26Οπως κανω εγω που μελεταω ξενες γλωσσες 3 ωρες ημερησιως.parafrwn έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:00Όχι, συμφωνώ να δουλεύει κανείς τόσο όσο. Όσο χρειάζεται για τις ανάγκες του και όσο φθείρεται ψυχικά λιγότερο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:45
Αρα συμφωνεις οτι ο ανθρωπος δε θα πρεπει να δουλευει αν μπορει να επιβιωσει χωρις εργασια, και αν αναγκαστει να δουλεψει θα πρεπει να επιλεγει εργασια με κριτηρια τις συνθηκες εργασιας, την ευελιξια, και τις ωρες εργασιας.
Πολλοι συνελληνες ζουν σε ιδιοκτητο σπιτι και ταυτοχρονα εισπραττουν ενοικια. Εχουν δηλαδη τουλαχιστον 400 ευρω παθητικο εισοδημα. Με αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να ζουν χωρις να εργαζονται, ομως προτιμουν την κατασπαταληση του χρονου τους σε χωρους εργασιας.Διαφωνω. Το αντιθετο ισχυει. Τα χρονια της νιοτης ειναι πιο πολυτιμα.Awesomatic έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 19:57Ε γι αυτό δουλεύουμε, για να μπορούμε να κάνουμε τα υπόλοιπα

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- κυριος Μακης
τραβα μαθε nodejs και python και πιασε δουλεια developer. εχει και ενδιαφερον και δεν απαιτει φυσικη παρουσια. προσωπικα παω δουλεια γιατι βαριεμαι να καθομαι σπιτι(οκ, εχει καλυτερη καφετιερα, τζαμπα νερο και αναψυκτικα και πιο ωραιες καρεκλες επισης.)