Esperos έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:58
Εσθήρ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:51
Esperos έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:38
Το πρόβλημά μου είναι όταν δεν γίνεται η όλη δουλειά σωστά.
Γιατί πρέπει να δημιουργηθεί μια εστία μόλυνσης?
Γιατί αυτοί και αυτές που ταίζουν πάνε σε άλλες γειτονιές και δεν ταίζουν
έξω απ την δική τους πόρτα;
Μαθε να διαβαζεις και να ενημερωνεσαι σωστα
.Οι πραγματικοι φιλοζωοι ποτε δεν θετουν σε κινδυνο τα ζωα και ειναι παντα συμφωνοι με την νομοθεσια.Οι ενημερωμενοι φιλοζωοι,το εγραψα παραπανω ΠΑΝΤΑ βαζουν ξηρη τροφη.Εγω βαζω και κατω απο την πορτα μου και κανενα προβλημα και ολοι εδω αυτο κανουν.
Οι γυφτουλες σαν τον ασεβαστο,βγαζουν αποφαγια,αλλα αυτοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ.
Οποτε τα παραπονα σου σε αυτους.
Κατα τα αλλα δεστε το παραπανω στην κωνσταντινουπολη ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Δεν εξετάζω αν είναι πραγματικοι φιλοζωοι ή φεικ φιλοζωοι, λέω πως το να ταίζεις και να αδιαφορείς για τις συνέπειες (μόλυνση και δυσωδεία),
είναι καταδικαστέο και θα έπρεπε αυτοί οι συμπολίτες μας να πληρώνουν πρόστιμα, να απαγορεύεται.
και Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ οτι η σιτιση αδεσποτων ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ,ΔΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
Απο εκει κα περα και εμενα με ενοχλει η κλανια στα λεωφορεια,δεν θα ζητησω την απαγορευση τους ομως.
Ειπαμε,και πολυ μαλακες κυκλοφορουν και με ενοχλουν,μαλιστα ειναι απειρως πιο επιζημιοι απο τα σκουπιδια,τι να κανουμε;
Απλα καποιοι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ χρησιμοποιουν διαφορα περιστατικα ως αλλοθι για την σκατοψυχια τους.
Ομως η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη,ολο και περισσοτερες πολεις υιοθετουν το παραδειγμα της κατα τα αλλα απολιτιστης τουρκικης Κων/λης
,και προσφατα εμαθα οτι τετοια συσκευη ανακυκλωσης/ταισματος αδεσποτων εβαλαν και στο Κιατο.
Οποτε μισοζωοι,δεν εχετε μελλον λυπαμαι.
Καντε το γαργαρα.
Οχι μονο θα ταιζουμε αδεσποτα,με την ξηρη τροφουλα μας κανονικα ,οπως οριζει ο νομος [και εσυ δεν ξερω που ζεις ,εγω εδω ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ ΕΧΩ ΔΕΙ και μαλιστα διπλα σε καδους σκουπιδων,δηλαδη δεν σας πειραζουν τα σκουπιδια και σας πειραζει η ξηρη τροφη; Και ΚΛΩΤΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΩΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;,] ,αλλα σιγα σιγα και οι Δημοι αρχιζουν και βαζουν τετοια συστημα ανακυκλωσης/αυτοματου ταισματος τροφης.
Μακαρι να μην υπηρχαν αδεσποτα,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ;Η τα ηλιθια που τα παιρνουν και μετα τα διωχνουν;
Οσο υπαρχουν ομως εμεις θα τα ταιζουμε,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ και αν δεν σου αρεσει στον Αρη.