Κοινοτισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κοινοτισμός
Εσείς θα πεινάσετε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
μπα δεν νομιζω,μπορω να σας το καταστησω σαφες αν χρειαστειNaida έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 22:58Εσείς θα πεινάσετε.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν αργώ να μεταπηδήσω σε άλλη κοινότητα που θα έχω ένα πιάτο φαγάκι,άντε δύο. Αλίμονο σε εσάς που θα μείνετε χωρίς μαγείρισσα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 23:00μπα δεν νομιζω,μπορω να σας το καταστησω σαφες αν χρειαστει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν γελάνε οι πειθαρχημένοι, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οριστηκαν οι ομαδες; Εγω ως ελευθερο πνευμα αρνουμαι να βοηθησω την ομαδα. Οτι βρω στο δασος το τρωω μονος μου.
Μπορώ να έρθω μαζί σου ιχνηλάτη ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 23:14Οριστηκαν οι ομαδες; Εγω ως ελευθερο πνευμα αρνουμαι να βοηθησω την ομαδα. Οτι βρω στο δασος το τρωω μονος μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελα αλλα να εισαι φρονιμη.Naida έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 23:18Μπορώ να έρθω μαζί σου ιχνηλάτη ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 23:14Οριστηκαν οι ομαδες; Εγω ως ελευθερο πνευμα αρνουμαι να βοηθησω την ομαδα. Οτι βρω στο δασος το τρωω μονος μου.
Τι έγινε εδώ ρε; Εκλέξατε αντιπροσώπους ή ακόμα. Μοιράσατε καθήκοντα; χωρίσατε ζευγάρια; Ποιοι γαμιούνται απόψε;
Έλα λέμε! Ο κομμουνισμός θέλει επαγρύπνηση.
Έλα λέμε! Ο κομμουνισμός θέλει επαγρύπνηση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Κάτσε ρε φίλε, σαν πολύ βιαστικός δεν είσαι;
Και η ΕΟΚ ΤΌΣΑ Χρόνια χρειάστηκε για να μεταβεί από κοινότητα σε ένωση εις σάρκα μια.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
1. Οι άνδρες να ασχολούνται μόνο με την αναπαραγωγή του είδους, οι γυναίκες με όλα τα υπόλοιπα, εργασίες εντός και εκτός κοινοβιου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 16:40Έστω ότι για τον χ ή ψ λόγο, καλείσθε να πάρετε μέρος σε μια κοινοτιστική απόπειρα. Επειδή το θέμα είναι τεράστιο, επιχειρώ μια πρώτη διερεύνηση για δύο δομικά -κατά τη γνώμη μου πάντα- θέματα.
1. Ποιες θα ήταν οι βασικές αρχές της κοινότητας;
2. Ποιοι είναι οι φορουμίτες που θα επιλέγατε για το πειραματικό αυτό πρότζεκτ και γιατί;
2. Πλην της αφεντιάς μου, δεκα θηλυκους φορουμιτες, και τιμής ένεκεν και σενα μέσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Kάτι δεν έχεις καταλάβει. Τον καθαρισμό της τουαλέτας δεν τον έβαλα με τη λογική της τιμωρίας ή της υποτιμητικής εργασίας. Στην τελική, μπορεί να μην υπάρχει τουαλέτα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 22:03Μπλε ομάδα, ροζ ομάδα, κίτρινη ομάδα. Δεν έχει σημασία. Κάποια στιγμή όλες οι ομάδες θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι όλοι το ίδιο καλοί σε όλες τις δουλειές. Αυτοί που είναι καλοί στις απολύτως απαραίτητες, όπως κυνήγι των βουβαλιών ή αρδευτικά έργα όχι μόνο θα παραμείνουν στη θέση τους χωρίς να χρειάζεταινα περνάνε από καιαρισμό τουαλέτας μα θα προβιβαστούν αρχικά κυρίως στη συλλογική συνείδηση. Κι έτσι λοιπόν οδεύουμε στην ιεραρχία. Κι έτσι αναπόφευκτα κάθε ομάδα θα αποκτήσει αρχηγό.

Σε κάθε περίπτωση, διάλεξα αυτό το ακραίο παράδειγμα για να πω ότι στις "αναρχικές" φάσεις χρειάζεται περισσότερη δουλειά, περισσότερη κούραση και ενίοτε αρκετή πείνα πριν αρχίσει να ρολάρει στοιχειωδώς το πράγμα. Ούτε είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν από την αρχή, ο χτίστης, ο κυνηγός, ο μάγειρας, ο γιατρός και ο κιθαρίστας στην κάθε ομάδα. Αυτά που ξέρει, αυτά που μπορεί να μάθει και τελικώς αυτά που μπορεί να προσφέρει ο καθένας σ' ένα συλλογικό επίπεδο, θα φανούν στην πορεία. Γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο, έτσι; Πρώτα ξεκινάς από το τι μπορείς να προσφέρεις στους άλλους και μετά στις απαιτήσεις από τους άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάθε πρότζεκτ που περιλαμβάνει φιλτραρισμένη συμβίωση είναι καταδικασμένο να αποτύχει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 16:40Έστω ότι για τον χ ή ψ λόγο, καλείσθε να πάρετε μέρος σε μια κοινοτιστική απόπειρα. Επειδή το θέμα είναι τεράστιο, επιχειρώ μια πρώτη διερεύνηση για δύο δομικά -κατά τη γνώμη μου πάντα- θέματα.
1. Ποιες θα ήταν οι βασικές αρχές της κοινότητας;
2. Ποιοι είναι οι φορουμίτες που θα επιλέγατε για το πειραματικό αυτό πρότζεκτ και γιατί;
Η φύση επιλέγει τα διαφορετικά, τα αντίθετα στη συμβίωση ώστε να εξυπηρετούνται όσο το δυνατό περισσότερες προεκτάσεις της συμβίωσης.
Από τη φύση μας επιλέγουμε πάντοτε κάποιον που βρίσκεται κοντά στις δικές μας προτιμήσεις.
Μόνο που η συμβίωσή μας είνια μη βιώσιμη, χωρίς τους άλλους που δεν "προτιμούμε".
Ναι;Ορέστης 35 έγραψε: ↑20 Νοέμ 2019, 00:25Ελα αλλα να εισαι φρονιμη.Naida έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 23:18Μπορώ να έρθω μαζί σου ιχνηλάτη ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 23:14Οριστηκαν οι ομαδες; Εγω ως ελευθερο πνευμα αρνουμαι να βοηθησω την ομαδα. Οτι βρω στο δασος το τρωω μονος μου.

Αφού με ξέρεις,εγώ αγγελάκι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, επιτέλους μία πρόταση.
Εγώ θέλω να είμαι στην ομάδα με Ίφιδα, Sid, Ασέβαστο, Ερμή και Όττο. Τους δύο πρώτους δεν τους φοβάμαι, είναι παντός καιρού και το γέλιο εξασφαλισμένο. Ο Ασέβαστος θα μας μάθει να ψαρεύουμε, ο Ερμής να καλλιεργούμε και o Όττο να τρίβουμε βότανα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.