Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 19 Νοέμ 2019, 23:32

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 20:43
paul25 έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 20:08
Αν και θα φανω κακος, μακαρι να ξεκινουσε ποινικοποιηση της προσφορας τροφης στα αδεσποτα.
Μου αρέσει που έγραφες για ανακύκλωση και πολιτισμό. :smt005::smt005::smt005:

Ορίστε κύριε τι είναι πολιτισμός...
Στην Κωνσταντινούπολη έχουν τελευταία τοποθετηθεί μια σειρά από πρωτοποριακούς «κάδους ανακύκλωσης» για πλαστικά μπουκάλια. Η πρωτοπορία των κάδων αυτών είναι ότι για κάθε μπουκάλι που δέχονται απελευθερώνουν μια ποσότητα τροφής για αδέσποτα ζώα.

Οι κάδοι ανήκουν στην Τουρκική εταιρεία Pugedon. Η ηλεκτρική ενέργεια, την οποία χρησιμοποιούν για τη λειτουργία τους, παράγεται με ενσωματωμένο στην οροφή τους φωτοβολταϊκό σύστημα.

Στην Κωνσταντινούπολη υπολογίζεται ότι υπάρχουν 150.000 αδέσποτα ζώα, σκύλοι και γάτες. Μια σειρά κρατικών παρεμβάσεων προσπαθούν να υποστηρίξουν τα ζώα αυτά. Μεγάλος αριθμός από τα αδέσποτα έχουν στειρωθεί, σημανθεί και καταγραφεί ενώ υπάρχουν ειδικές θέσεις στις οποίες ταΐζονται. Οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης είναι ένα επιπλέον μέτρο για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, το οποίο επίσης στοχεύει σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Η ιδέα οικολογία-αντάλλαγμα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε διάφορες χώρες.

Εικόνα

Εικόνα

http://www.ktiniatrikanea.com/kados-ana ... spota-zoa/

Άντε γειάαααα :wave:
Το βλέπω και δεν συμφωνώ, έγραψα τα επιχειρήματα μου παραπάνω. Σε καμία περίπτωση δεν θα είχα για πρότυπο στο θέμα την Κωνσταντινούπολη και γενικά τους Τούρκους με τους οποίους μοιραζόμαστε πολλά τέτοια μωαμεθανικά κατάλοιπα. Ποιες είναι οι άλλες χώρες που το εφαρμόζουν;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 23:35

ST48410 έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:31
Nandros έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:16
ST48410 έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 22:56
Αν εξαφανίσουμε τις αδέσποτες γάτες, τι γίνεται με τα ποντίκια; Σε κοντινή μου περιοχή υπάρχουν αρκετές παλιές κατοικίες, κάποια πετρόχτιστα και κάποιες πολυκατοικίες προσφυγικές οι οποίες είναι άδειες και σε οικτρή κατάσταση από τους σεισμούς αλλά δεν γκρεμίζονται ως διατηρητέες.

Σαν παιδί θυμάμαι ότι το πρόβλημα με τα ποντίκια ήταν αρκετά σοβαρό, ενώ τα τελευταία χρόνια σπανίως πετυχαίνω κάποιο. Πιστεύετε πως το κράτος θα μπορέσει να ελέγξει τον πληθυσμό των τρωκτικών χωρίς τις αδέσποτες γάτες;
Μου θύμισες την πανώλη στην Ευρώπη τον Μεσαίωνα, επειδή ένας πάπας τα έβαλε με τις γάτες.
Χωρίς να είμαι ειδικός ακούω ότι οι γάτες που έχουν εξασφαλισμένη τροφή σπάνια κυνηγούν ποντικούς.
Σε κάποιες χώρες χρησιμοποιούν σκυλιά για να κυνηγούν ποντίκια.
https://www.google.com/search?q=dogs%2B ... 68&bih=342
.
Ούτε εγώ είμαι ειδικός αλλά δεν έχουν όλες οι αδέσποτες γάτες εξασφαλισμένη τροφή. Οπότε θα κυνηγήσουν κανένα ποντικάκι.

Σε ότι αφορά το θέμα νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι τα αδέσποτα σκυλιά, ιδίως όπου δημιουργούνται αγέλες. Επιθέσεις από γάτες σε άνθρωπο νομίζω σπανίζουν.
Επίσης ενώ δίνω δίκιο σε αυτούς που δεν θέλουν την σίτιση των αδέσποτων με αποφάγια στο δρόμο και συμφωνώ ότι αυτό συχνά αποτελεί εστία μόλυνσης και δυσοσμίας, γνώρισα και μια άλλη νοοτροπία από τους ηλικιωμένους της οικογένειας και νομίζω ότι κάποιες αντιδράσεις εδώ στο φόρουμ είναι κάπως υπερβολικές. Όσοι έζησαν τον πόλεμο και την πείνα του 41 αρνούνταν να πετάξουν φαγητό. Η τροφή ήταν ιερή. Ότι περίσσευε και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παρασκευή άλλου πιάτου πήγαινε στα ζώα. Αν υπήρχε αυλή με κοτούλες εκεί. Μερικές φορές συνήθιζαν να βάζουν ένα πήλινο (για να είναι βαρύ και να μην ανατρέπεται) δοχείο με νερό και λίγα αποφάγια για τις γάτες τις γειτονιάς. Δεν βλέπω κάτι τόσο κακό σε αυτό αν παρθούν στοιχειώδη μέτρα ώστε να μην σκορπίζει η τροφή στο πεζοδρόμιο, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.
Οι γατες ειναι σε μεγαλο αριθμο και εχουν τσακισει τα μικροπουλια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 19 Νοέμ 2019, 23:36

ST48410 έγραψε:
Nandros έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Αν εξαφανίσουμε τις αδέσποτες γάτες, τι γίνεται με τα ποντίκια; Σε κοντινή μου περιοχή υπάρχουν αρκετές παλιές κατοικίες, κάποια πετρόχτιστα και κάποιες πολυκατοικίες προσφυγικές οι οποίες είναι άδειες και σε οικτρή κατάσταση από τους σεισμούς αλλά δεν γκρεμίζονται ως διατηρητέες.

Σαν παιδί θυμάμαι ότι το πρόβλημα με τα ποντίκια ήταν αρκετά σοβαρό, ενώ τα τελευταία χρόνια σπανίως πετυχαίνω κάποιο. Πιστεύετε πως το κράτος θα μπορέσει να ελέγξει τον πληθυσμό των τρωκτικών χωρίς τις αδέσποτες γάτες;
Μου θύμισες την πανώλη στην Ευρώπη τον Μεσαίωνα, επειδή ένας πάπας τα έβαλε με τις γάτες.
Χωρίς να είμαι ειδικός ακούω ότι οι γάτες που έχουν εξασφαλισμένη τροφή σπάνια κυνηγούν ποντικούς.
.
Ούτε εγώ είμαι ειδικός αλλά δεν έχουν όλες οι αδέσποτες γάτες εξασφαλισμένη τροφή. Οπότε θα κυνηγήσουν κανένα ποντικάκι.

Σε ότι αφορά το θέμα νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι τα αδέσποτα σκυλιά, ιδίως όπου δημιουργούνται αγέλες. Επιθέσεις από γάτες σε άνθρωπο νομίζω σπανίζουν.
Επίσης ενώ δίνω δίκιο σε αυτούς που δεν θέλουν την σίτιση των αδέσποτων με αποφάγια στο δρόμο και συμφωνώ ότι αυτό συχνά αποτελεί εστία μόλυνσης και δυσοσμίας, γνώρισα και μια άλλη νοοτροπία από τους ηλικιωμένους της οικογένειας και νομίζω ότι κάποιες αντιδράσεις εδώ στο φόρουμ είναι κάπως υπερβολικές. Όσοι έζησαν τον πόλεμο και την πείνα του 41 αρνούνταν να πετάξουν φαγητό. Η τροφή ήταν ιερή. Ότι περίσσευε και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παρασκευή άλλου πιάτου πήγαινε στα ζώα. Αν υπήρχε αυλή με κοτούλες εκεί. Μερικές φορές συνήθιζαν να βάζουν ένα πήλινο (για να είναι βαρύ και να μην ανατρέπεται) δοχείο με νερό και λίγα αποφάγια για τις γάτες τις γειτονιάς. Δεν βλέπω κάτι τόσο κακό σε αυτό αν παρθούν στοιχειώδη μέτρα ώστε να μην σκορπίζει η τροφή στο πεζοδρόμιο, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.
Στο ΟΡ γίνεται αναφορά για 3 γατάκια στην Θέρμη και άγνωστο αριθμό στην Μύρινα.
Εμένα κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 19 Νοέμ 2019, 23:36

Αγις έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:20
ST48410 έγραψε:

Exoυμε γατες για τα ποντικια - και τις φροντιζουμε οπως πρεπει ,στα κατοικιδια
Αδεσποτες γιατι να υπαρχουν ;
Στην περιοχή που μένω τώρα δεν υπάρχουν αυλές. Όποιος έχει γάτα την έχει μέσα στο διαμέρισμα. Τα ποντίκια που κυκλοφορούν στο δρόμο πως θα τα πιάσει η γάτα του απέναντι που ξημεροβραδιάζεται ταϊσμένη με μαγειρεμένο φαγητό στον καναπές της;

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 19 Νοέμ 2019, 23:39

Αγις έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:35
Στην Καλλιθέα όπου έμενα ανέβαιναν νύχτα στα δέντρα και κυνηγούσαν περιστέρια. Το βλέπαμε από τα φτερά που δεν τα έτρωγαν.
Τώρα στην αυλή μου εδώ στο χωριό βρίσκω συχνά πούπουλα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 19 Νοέμ 2019, 23:40

Nandros έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:36
Στο ΟΡ γίνεται αναφορά για 3 γατάκια στην Θέρμη και άγνωστο αριθμό στην Μύρινα.
Εμένα κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση.
.
Συμφωνώ. Ούτε εμένα μου φαίνεται λογικό να πήγε ο αστυνομικός να βάλει πρόστιμο σε κάποια που τάιζε περιστασιακά αδέσποτες γάτες στην αυλή της. Πιο πιθανή θεωρώ την ύπαρξη καταγγελίας από γείτονα ενοχλημένο για συστηματικό τάισμα πολλών ζώων. Και οι δικηγόροι μπορεί να υποστήριξαν την γραμμή του αδέσποτου.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Νοέμ 2019, 23:41

paul25 έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:32
Το βλέπω και δεν συμφωνώ, έγραψα τα επιχειρήματα μου παραπάνω. Σε καμία περίπτωση δεν θα είχα για πρότυπο στο θέμα την Κωνσταντινούπολη και γενικά τους Τούρκους με τους οποίους μοιραζόμαστε πολλά τέτοια μωαμεθανικά κατάλοιπα. Ποιες είναι οι άλλες χώρες που το εφαρμόζουν;
Δεν βλέπω το γεγονός ότι είναι Τούρκοι, δικαιούνται και αυτοί να βάλουν τα γυαλιά σε κάποιους και να διδάξουν πολιτισμό. Μόνο κάποια δυτική χώρα είναι σε θέση να διδάξει πολιτισμό;
Τα θετικά είναι ευπρόσδεκτα από παντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 19 Νοέμ 2019, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 23:41

Nandros έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:39
Αγις έγραψε:
Στην Καλλιθέα όπου έμενα ανέβαιναν νύχτα στα δέντρα και κυνηγούσαν περιστέρια. Το βλέπαμε από τα φτερά που δεν τα έτρωγαν.
Τώρα στην αυλή μου εδώ στο χωριό βρίσκω συχνά πούπουλα.
.
To save birds, should we kill off cats?
Our feline friends are killing billions of birds every year.

Several years ago, a team of Smithsonian Institution and U.S. Fish and Wildlife Service researchers combined data from dozens of previous studies to estimate, as rigorously as possible, how many birds are killed by cats each year in the contiguous United States. Their results were startling. After carefully quantifying cat populations and predation rates (and the uncertainty of both), the scientists calculated that domestic cats pounce on one billion to four billion birds a year in the lower 48 states, as well as 6.3 billion to 22.3 billion small mammals and hundreds of millions of reptiles and amphibians.

https://www.nationalgeographic.com/anim ... -off-cats/
https://www.nature.com/articles/ncomms2380
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 19 Νοέμ 2019, 23:42

Δεν συμμετέχω στο θέμα, πρώτο και τελευταίο ποστ. Ήθελα να πω απλά πως μου προκαλεί θλίψη η κατάντια στη χώρα και η τεράστια έλλειψη πολιτισμού και ανθρωπιάς από συμπολίτες μου απέναντι στα ζώα. Ελπίζω τα νέα παιδιά να είναι καλύτεροι άνθρωποι. Μόνο αυτό.

Συνεχίστε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 19 Νοέμ 2019, 23:48

Εσθήρ έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 20:21
Δεν ξερω τι ζορυ τραβας,Πωλ,αλλα συμφωνα με την νομοθεσια επιτρεπεται μια χαρα η σιτιση αδεσποτων ζωων ,με ξηρη τροφη και τα μονα σημεια που απαγορευονται ειναι εξω απο νοσοκομεια και σχολεια.
Τωρα επειδη ως γνωστον οι αστυνομικοι ειναι και παντελως ασχετοι με αυτα τα θεματα,εκαναν την μαλακια τους,ομως η νομοθεσια ειναι μια χαρα.Και κανενας δεν ποινικοποιει τηνσ ιτιση αδεσποτων ζωων,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ.
Στο ΦΕΚ 32/11-2-2014 (τεύχος πρώτο) έχει δημοσιευθεί το άρθρο 46, που τροποποιεί ορισμένα άρθρα του Ν.4039/2012, ο οποίος αφορά τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα.

Στον νέο αυτόν νόμο ορίζεται ότι οι φιλόζωοι μπορούν να παρέχουν νερό και τροφή στα αδεσποτάκια. Ειδικότερα: «Την ευθύνη για την επίβλεψη και τη φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων έχουν, από κοινού, οι Δήμοι, οι οποίοι μάλιστα δύνανται να δημιουργήσουν και σημεία παροχής τροφής και νερού για τα ζώα αυτά, καθώς και τα συνεργαζόμενα με αυτούς φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις. Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής»
Τα παραπονα σου στα ξοανα που δεν στειρωνουν και τα εγκαταλειπουν.
Στο μεταξυ και εγω θα ηθελα να ποινικοποΙησουν την μαλακια στον εγκεφαλο,αλλα τι να κανουμε,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη.
Κατα τα αλλα,δεν το περιμενα απο σενα,κριμα.Ξαναελα οταν γινεις Ανθρωπος. :wave:
ΥΓ.Μια χαρα καθαρα ειναι ολα στο ταισμα αδεσποτων,οταν δινουν ξηρη τροφη και ΟΛΟΙ οι ενημερωμενοι φιλοζωοι ξερουν και δινουν ΜΟΝΟ ξηρη τροφη,εξαλλου δεν συμφερει οικονμικα η κονσερβα.Μονο κατι γυφτουλες που θελουν να το παιξουν φιλοζωοι,αλλα δεν ειναι στην πραγματικοτητα,βαζουν αποφαγια..αλλα συνηθως και αυτα τα βλεπω διπλα στους σκουπιδοντενεκεδες,αλλα καλο θα ειναι να μπαινει μονο ξηρη τριφη και κυριως τετοια βλεπω εγω.Βεβαια βλεπεις και ξοανα που κλωτσανε τα μπωλακια με νερο το καλοκαιρι.ΤΟΣΟ ΞΟΑΝΑ.
Τα επιχειρήματα μου τα έχω αναπτύξει πριν. Μπορεί ο Νόμος να επιτρέπει από πολίτες να τρέφουν και να ποτίζουν αδέσποτα, όμως με την προυπόθεση ότι έχουν προσέξει όλες τις συνθήκες υγιεινής του χώρου που αυτά θα βρίσκονται, δηλαδή δεν είναι πετάω μια τροφή και φεύγω, αλλά διαμορφώνω και το χώρο, ενδεχομένως και να τον καθαρίζω. Επομένως βρίσκω ότι έχει μια εφαρμογή πιο πολύ για φιλοζωικές ενώσεις πολιτών που έχουν την αρμοδιότητα να συνεπικουρούν τον Δήμο. Επίσης απαγορευτεί πολλούς χώρους στους οποίους δεν θα πρέπει να σιτίζονται αδέσποτα.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 19 Νοέμ 2019, 23:52

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:41
paul25 έγραψε:
Δεν βλέπω το γεγονός ότι είναι Τούρκοι, δικαιούνται και αυτοί να βάλουν τα γυαλιά σε κάποιους και να διδάξουν πολιτισμό. Μόνο κάποια δυτική χώρα είναι σε θέση να διδάξει πολιτισμό;
Σαφέστατα, όμως και εγώ μπορώ να σου αναφέρω ακόμα καλύτερες χώρες, χωρίς τέτοιες μεσοβέζικες λύσεις, των οποίων οι τοπικοί θεσμοί λειτουργούν άριστα και δεν βλέπεις εύκολα αδέσποτο. Γιατί να μην έχουμε πρότυπο αυτές και πρέπει να έχουμε τους Τούρκους; Γιατί όχι το καλύτερο και να δεχόμαστε το μέτριο;

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Νοέμ 2019, 23:54

paul25 έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:52
Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:41
paul25 έγραψε:
Σαφέστατα, όμως και εγώ μπορώ να σου αναφέρω ακόμα καλύτερες χώρες, χωρίς τέτοιες μεσοβέζικες λύσεις, των οποίων οι τοπικοί θεσμοί λειτουργούν άριστα και δεν βλέπεις εύκολα αδέσποτο. Γιατί να μην έχουμε πρότυπο αυτές και πρέπει να έχουμε τους Τούρκους; Γιατί όχι το καλύτερο και να δεχόμαστε το μέτριο;
Γιατί για να φτάσεις αυτές που λες θέλει να είσαι πρωταθλητής στο άλμα επί κοντό, κάτι πιο προσιτό θα ήταν πιο σίγουρο ότι θα λειτουργήσει.
the end

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 20 Νοέμ 2019, 00:00

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 23:54
Γιατί για να φτάσεις αυτές που λες θέλει να είσαι πρωταθλητής στο άλμα επί κοντό, κάτι πιο προσιτό θα ήταν πιο σίγουρο ότι θα λειτουργήσει.
Κακώς! Αυτή η νοοτροπία της ανημπόριας και του δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, είναι που έχει γίνει καθημερινότητα και ρημάζει τον τόπο στην εγκατάλειψη, διότι αυτή η νοοτροπία θα επηρεάσει και τη δική σου λύση με τα ανακυκλώσιμα κουτιά, τα οποία αν τα έχει ο Δήμος (και όχι ιδιώτης) υπό την επίβλεψη του, θα εγκαταλειφθούν μετά από ένα διάστημα ή θα καταστραφούν. Αν είναι όμως να τα διαχειρίζονται τα κουτιά ιδιώτες και να παίρνουν δημοτικά τέλη, προτιμώ να φτιαχτούν ιδιωτικές μάντρες στις οποίες θα πηγαίνουν τα δημοτικά μας τέλη ώστε να εξαφανιστούν τελείως από το δρόμο και να πάψουν να είναι αδέσποτα.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 20 Νοέμ 2019, 00:03

Αγις έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Nandros έγραψε:

.

.
Οπως καί οι αλεπούδες στά χωριά.....

Χωρίς εχθρούς έχουν υπερπολλαπλασιαστεί......

Εν τώ μεταξί θυμήθηκα αυτόν πού πρίν 100 χρόνια πήγε 7 ζευγάρια κουνέλια στήν Αστραλία....

Η Αστραλία δέν είχε κουνέλια ούτε κάτι σαν αλεπού πού νά τρώει τά κουνελάκια......

Πρίν χρόνια η Αστραλία χώρισε τήν τεράστια Ηπειρο στά 2 μέ συρματόπλεγμα γιά νά μήν εξαπλωθούν

στήν αλλη μιση....ο λόγος φυσικά ηταν οτι τά Δίς τών κουνελακίων έτρωγαν τίς καλλιέργειες..... :fp:

Υπήρχε καί δουλειά νόμιμη....νά σκοτώνεις κουνέλια....

Τί θά κάνατε αν ήσαστουν Αστραλία κουνελάκια μου ;;; . :102:

Μία λύση είναι νά τούς δώσουμε τίς αλεπούδες μας....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 20 Νοέμ 2019, 00:05

Otto Weininger έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 20:18
paul25 έγραψε:
19 Νοέμ 2019, 20:08
Αν και θα φανω κακος, μακαρι να ξεκινουσε ποινικοποιηση της προσφορας τροφης στα αδεσποτα.

Μόνο στα τετράποδα ή και στα δίποδα;
:smt005::smt005::+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών