Μακεδονία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Re: Μακεδονία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 04 Ιουν 2018, 10:01

Εμένα στα τέτοια μου πως θα ονομαστεί. Ήδη από 200 χώρες είναι αναγνωρισμένη ως Μακεδονία. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 04 Ιουν 2018, 10:21

Panos07 έγραψε:
04 Ιουν 2018, 02:33
Βινόσαυρος έγραψε:
04 Ιουν 2018, 02:19
Δεν μπορούν να μείνουν στην άκρη, είναι η ψυχή του μακεδονικού λαού.
Σαν τα σύνορα της καρδιάς του Ερντογάν; Συγκινητικό. Τι προτείνεις να εκτοπίσουμε 2 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες επειδή οι γείτονες έχουν ψυχή τους ένα τραγούδι επεκτατικό; Κι εγώ έχω τραγούδι για την Πόλη. Τι να κάνω; Να εκτοπίσω είκοσι εκατομμύρια Τούρκους; Ασύμμετρο το παράδειγμα μου και μάλλον άστοχο για προφανείς λόγους, αλλά μιας και είπαμε να μιλήσουμε για το σήμερα...
ξαναρίξε μια ματιά με τι αφορμή κάνω παρέμβαση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 04 Ιουν 2018, 14:18

Nandros έγραψε:
03 Ιουν 2018, 23:31
Esperos έγραψε:
03 Ιουν 2018, 22:10
Rocco Siffredi έγραψε:
03 Ιουν 2018, 21:57
ενω τι θαχαμε κερδισει αν ειχαμε δεχτει τοτε μακεδονια του βαρδαρη η΄ καποιο αλλο τετοιο ονομα
Κοίτα, εγώ δεν είμαι διπλωμάτης ούτε ιστορικός αλλά έχω την πεποίθηση πως αν αφήναμε τους επαγγελματίες να εργαστούν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα, χωρις τόση υστερία και τόσο συλλαλητήριο, τώρα θα υπήρχε πολύ ευνοικότερη κατάσταση και όχι αυτή η ήττα σε όλα τα σημεία. Το Μακεδονία του βαρδάρη το έγραψα επειδή επέμενες να σου πω, αν είχανόνομα ματσεντόνια βαρντάρσκα θα έβγαιναν στη ευροβιζιον σαν ματσεντόνια βαρντάρσκα και όχι σκέτο ματσεντόνια. Θα υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη ορολογία, διαχωριστική του βαρντάρσκα απ τον μακεδόνα έλληνα σκέτο
Αλλά, εν πάση περιπτώσει, εγώ λέω τι με ενοχλεί, που μέσα απ τα συλλαλητήρια, και δυσκολέψαμε την θέση μας, εξουδετερώσαμε κάθε διπλωματική ευελιξία, φασιστοποιήσαμε το λαό και αναθρέψαμε αρχίδια πολιτικούς και ξεπουλήσαμε την όλη υπόθεση για λίγο φασισμό και εθνικιστική εκτόνωση υστερία, είμαστε υστερικοί σαν λαός, κάπου πρέπει να ξεδώσουμε.
Επαγγελματίες το συνονθύλευμα που μας έκατσε στον σβέρκο; Εκτός αν εννοείς επαγγελματίες ψεύτες, οπότε δεν διαφωνώ.

Κανένας λαός δεν φασιστοποιήθηκε! Αυτή την αριστερίστικη καραμέλα αλλού, γιατί έχουμε βαρεθεί να μας την πιπιλάνε, από πριν αρχίσουν τα συλλαλητήρια.
Και παραείναι ενορχηστρωμένη η προσπάθεια για να μην το καταλάβουμε το σχέδιο.

Εικόνα
.
Εδώ είναι ελεύθερο δημόσιο μέσο ανταλλαγής απόψεων, δεν χρειάζεται κάποιος να λέει τη γνώμη του και να εισπράτει απαντήσεις "Αυτή την αριστερίστικη καραμέλα αλλού" , δεν έχει νόημα.

Μετά, το συνονθύλευμα, εμείς το ψηφίζαμε και εμείς τρέχαμε για ρουσφετάκια και εμείς μόλις δε μπορούσανε να μας ρουσφετιάσουν, πηγαίναμε Σύνταγμα και βρίζαμε, είχα πάει και γω, τέτοιες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις δεν είδε ποτέ το Σύνταγμα, ούτε με ΠΑΠ ουτε με Κ.Καρ ούτε με κανένα δε γέμισε το Συνταγμα τόσο ασφυκτικά, επομένως, έστω ότι αυτοί οι πολιτικοί ήταν μικρότεροι των περιστάσεων, απ την άλλη οι "υπερπατριώτες" ενδιαφέρονταν ΜΟΝΟ για να εισπράξουν κανένα ψηφουλάκι από αγαναχτισμένους και στα παλαιότερα των υποδυμάτων η ουσιαστική εξωτερική πολιτική. Στην πραγματικότητα, όσο χειρότερα πηγαίναμε έξω, τόσο καλύτερα για χρυσαυγίτες και χριστοταλιμπάν και τηλεβιβλιοπώλες, η προπαγάνδα τους γινόταν πιο εύκολα.

Το μακεδονικό ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία, μέσα από άθλια φασιστική προπαγάνδα, να ξαναανακατευθεί η τράπουλα των ψηφοφόρων και να ρίξουν μεγαλύτερες μάζες προς τα εξτρεμ.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 04 Ιουν 2018, 14:33

αντε παλι οι συγκεντρώσεις ηταν ένα αθλιο φασιστικο...

ότι κι να κανουν τα αριστερα κκε κι λ γκρουπούσκουλα οι ελληνες αντιδρουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 04 Ιουν 2018, 15:46

Τα έδωσαν όλα στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν το Μακάριο, τώρα δεν τους έχει μείνει άλλη αντοχή.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Ιουν 2018, 16:07

MiGiSukhoI έγραψε:
04 Ιουν 2018, 02:29
Διαγραφή χρέους με παραχώρηση ονόματος, αύξηση μισθών και συντάξεων τι θα λέγατε;
Και εγώ θέλω μια Ρολς-Ρόις και ένα κότερο!

Τί μαλακίες διαβάζουμε από τα κολλημένα αριστερά ρε πστη μου! :011:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Ιουν 2018, 16:09

Panos07 έγραψε:
Βινόσαυρος έγραψε:
Σαν τα σύνορα της καρδιάς του Ερντογάν; Συγκινητικό. Τι προτείνεις να εκτοπίσουμε 2 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες επειδή οι γείτονες έχουν ψυχή τους ένα τραγούδι επεκτατικό; Κι εγώ έχω τραγούδι για την Πόλη. Τι να κάνω; Να εκτοπίσω είκοσι εκατομμύρια Τούρκους; Ασύμμετρο το παράδειγμα μου και μάλλον άστοχο για προφανείς λόγους, αλλά μιας και είπαμε να μιλήσουμε για το σήμερα...
Μια χαρά παράδειγμα. Τί διάολο, μόνο οι "άλλοι" δικαιούνται να θέλουν;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Ιουν 2018, 16:24

Esperos έγραψε:
04 Ιουν 2018, 14:18
Nandros έγραψε:
03 Ιουν 2018, 23:31
Esperos έγραψε:
03 Ιουν 2018, 22:10
Κοίτα, εγώ δεν είμαι διπλωμάτης ούτε ιστορικός αλλά έχω την πεποίθηση πως αν αφήναμε τους επαγγελματίες να εργαστούν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα, χωρις τόση υστερία και τόσο συλλαλητήριο, τώρα θα υπήρχε πολύ ευνοικότερη κατάσταση και όχι αυτή η ήττα σε όλα τα σημεία. Το Μακεδονία του βαρδάρη το έγραψα επειδή επέμενες να σου πω, αν είχανόνομα ματσεντόνια βαρντάρσκα θα έβγαιναν στη ευροβιζιον σαν ματσεντόνια βαρντάρσκα και όχι σκέτο ματσεντόνια. Θα υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη ορολογία, διαχωριστική του βαρντάρσκα απ τον μακεδόνα έλληνα σκέτο
Αλλά, εν πάση περιπτώσει, εγώ λέω τι με ενοχλεί, που μέσα απ τα συλλαλητήρια, και δυσκολέψαμε την θέση μας, εξουδετερώσαμε κάθε διπλωματική ευελιξία, φασιστοποιήσαμε το λαό και αναθρέψαμε αρχίδια πολιτικούς και ξεπουλήσαμε την όλη υπόθεση για λίγο φασισμό και εθνικιστική εκτόνωση υστερία, είμαστε υστερικοί σαν λαός, κάπου πρέπει να ξεδώσουμε.
Επαγγελματίες το συνονθύλευμα που μας έκατσε στον σβέρκο; Εκτός αν εννοείς επαγγελματίες ψεύτες, οπότε δεν διαφωνώ.

Κανένας λαός δεν φασιστοποιήθηκε! Αυτή την αριστερίστικη καραμέλα αλλού, γιατί έχουμε βαρεθεί να μας την πιπιλάνε, από πριν αρχίσουν τα συλλαλητήρια.
Και παραείναι ενορχηστρωμένη η προσπάθεια για να μην το καταλάβουμε το σχέδιο.

Εικόνα
Εδώ είναι ελεύθερο δημόσιο μέσο ανταλλαγής απόψεων, δεν χρειάζεται κάποιος να λέει τη γνώμη του και να εισπράτει απαντήσεις "Αυτή την αριστερίστικη καραμέλα αλλού" , δεν έχει νόημα.

Μετά, το συνονθύλευμα, εμείς το ψηφίζαμε και εμείς τρέχαμε για ρουσφετάκια και εμείς μόλις δε μπορούσανε να μας ρουσφετιάσουν, πηγαίναμε Σύνταγμα και βρίζαμε, είχα πάει και γω, τέτοιες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις δεν είδε ποτέ το Σύνταγμα, ούτε με ΠΑΠ ουτε με Κ.Καρ ούτε με κανένα δε γέμισε το Συνταγμα τόσο ασφυκτικά, επομένως, έστω ότι αυτοί οι πολιτικοί ήταν μικρότεροι των περιστάσεων, απ την άλλη οι "υπερπατριώτες" ενδιαφέρονταν ΜΟΝΟ για να εισπράξουν κανένα ψηφουλάκι από αγαναχτισμένους και στα παλαιότερα των υποδυμάτων η ουσιαστική εξωτερική πολιτική. Στην πραγματικότητα, όσο χειρότερα πηγαίναμε έξω, τόσο καλύτερα για χρυσαυγίτες και χριστοταλιμπάν και τηλεβιβλιοπώλες, η προπαγάνδα τους γινόταν πιο εύκολα.

Το μακεδονικό ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία, μέσα από άθλια φασιστική προπαγάνδα, να ξαναανακατευθεί η τράπουλα των ψηφοφόρων και να ρίξουν μεγαλύτερες μάζες προς τα εξτρεμ.
Το εμείς καλά κάνεις και το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου και τους ομοίους σου, που ψηφίσατε για τα ρουσφέτια όπως ομολογείς, γιατί εγώ δεν έχω σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις.

Είναι φυσικό και επόμενο με αυτούς που ψηφίσατε εσείς να σπρώχνεται ο λαός προς την δεξιά, αφού βλέπει ξεκάθαρα πως αυτοί που ψηφίσατε εσείς είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για την καρέκλα και ταυτόχρονα, εκπληρώνουν την κληρονομιά που τους άφησαν οι άλλοι προδότες στον εμφύλιο, για την ίδια περιοχή.
Και δεν είμαστε φασίστες ή νεοναζιάρες η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς που δεν γουστάρουμε το ξεπούλημα που ετοιμάζουν οι δικοί σας!
.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 04 Ιουν 2018, 19:12

Pillars έγραψε:
03 Ιουν 2018, 20:50
«δεξί χέρι» του πρωθυπουργού...
Ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την γνώμη αυτού του τύπου; Τέσπα ο λαός θεωρεί δικό του το όνομα και δεν γουστάρει καμία αναφορά σε κανένα συνθετικό! Αν οι νοτιοσλάβοι είχαν το παραμικρό δίκιο με το μέρος τους θα μας είχαν ήδη πάει στα διεθνή δικαστήρια! Επειδή μας έχουν τρελάνει οι αριστεράντζες και οι ποταμίσιοι αυτό που πλέον χρειάζεται είναι μομφή και πτώση αυτής της διεφθαρμένης κυβέρνησης και αυστηρά πατριωτική ψήφος στις επικείμενες εκλογές! Εφόσον αλλάξουν τα πράγματα για να περάσει το σωστό μήνυμα η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει με το καλημέρα να ξεκινήσει ένα πραγματικά σκληρό εμπάργκο! Για τους επιχειρηματίες που πήγαν θα έπρεπε να ξέρουν ότι πάνω από όλα η πατρίδα! Έπαιξαν και έχασαν! Εφόσον αλλάξουν τα πράγματα οι αριστεράντζες και οι ποταμίσιοι μπορούν αντί να μας πρήζουν να πάνε στα Σκόπια να μείνουν!
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018
Το γραφείο του πρωθυπουργού λέει στους Μακεδόνες ότι είναι «φιλοξενούμενοι» στην Μακεδονία.

Εικόνα

H χθεσινή ανάρτηση του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα άφησε... εποχή διότι εκφράζει το γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και εν ολίγοις λέει ότι οι κάτοικοι της σημερινής Μακεδονίας δεν είναι... Μακεδόνες αλλά πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και άρα «φιλοξενούμενοι» στην Μακεδονία!...

Μάλιστα αναφερόμενος ειδικά στους συγχωριανούς του στην Ημαθία λέει ότι η περιοχή δεν υπήρχε καν! Ήταν μια λίμνη που αποξηράνθηκε! «Έγιναν και οι συγχωριανοί μου εθνικια ενώ είναι όλοι μα ολοι και ολες μετανάστες ,προσφυγες. Μικρασιάτες, πόντιοι που ουρλιάζουν για την Μακεδονία ενώ δεν γνωρίζουν την ιστορία του τόπου.

Μια ζωή θάλασσα και λίμνη μέχρι πριν 100 χρόνια που η αποξήρανση της λίμνης δημιούργησε την περιοχη … Και έχουν για μύθο τον Μεγα Αλέξανδρο να στέκεται στην περιοχή για να συνομιλήσει με κατοίκους…. Προφανώς εννοεί ο μύθος τα ψάρια, γιατί μόνο τέτοια υπήρχαν όταν ζούσε και ο ίδιος, στην περιοχή. Και βγαίνουν τα αμόρφωτο εθνικια και επικαλούνται τον Μέγα Αλέξανδρο… Έλεος!». Δεν είναι ιδιωτική άποψη αυτή, είναι η άποψη του πρωθυπουργικού γραφείου όπως προκύπτει από την θεσμική θέση του Ν.Καρανίκα. Συνεπώς αυτή είναι η επίσημη άποψη του πρωθυπουργού.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 04 Ιουν 2018, 19:16

MiGiSukhoI έγραψε:
04 Ιουν 2018, 02:29
Διαγραφή χρέους με παραχώρηση ονόματος, αύξηση μισθών και συντάξεων τι θα λέγατε;
Θα λέγαμε να βάλετε το χρέος, τους μισθούς και τις συντάξεις εκεί που ξέρετε και σας αρέσει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 04 Ιουν 2018, 19:16

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018
"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" Απάντηση στο άπλυτο, αστράτευτο, Άθεο,αναρχοτέτοιο Ν.Καρανίκα από τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων:
«Δεν ασχολούμαστε με τον σφουγγοκωλάριο του Α.Τσίπρα»

Εικόνα

Απάντηση στα όσα έγραψε στο Facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας για τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό και για όσους αντιδρούν στην εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας έδωσαν...
μιλώντας στον ΑΝΤ1 τα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη και ο Όθωνας Ιακωβίδης, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «σφουγγοκωλάριο».

«Νομίζετε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε; Είναι ένα τερατούργημα οπότε δεν ξέρει κανείς πως να το σχολιάσει. Δεν είναι το μόνο. Τα εθνίκια είναι μιά δημιουργία νέας ελληνικής λέξης, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και προηγούμενες δηλώσεις ανάλογες, οι οποίες ωθούν προς έναν διχασμό ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι δεν ανησυχούν για την κατάσταση η οποία επικρατεί σχετικά με τη Μακεδονία και σε αυτούς που ανησυχούν και νομίζω ότι έχουν δίκιο και αν και συνήθως δεν δεν πηγαίνουν ελαφριά την καρδία σε συλλαλητήρια, σε αυτό πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε γιατί κινδυνεύει ο τόπος» τόνισε η κ. Νεγρεπόντη - Δελιβάνη σχετικά με την ανάρτηση του κ. Καρανίκα.

«Ας μην πιάσουμε πρωί πρωί τι σχολιάζει ο σφουγγοκωλάριος Καρανίκας, διότι θα ρίξουμε το επίπεδο σε ένα σοβαρότατο θέμα» είπε ο. κ. Ιακωβίδης. «Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά από όλη τη Μακεδονία και την Ελλάδα για τη συμμετοχή για τα συλλαλητήρια σε 13 πόλεις της Μακεδονίας» πρόσθεσε. «Το 70% και πάνω του ελληνικού λαού δεν θέλει με κανένα τρόπο το όνομα Μακεδονία» πρόσθεσε η κ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 04 Ιουν 2018, 19:27

Chainis το όνομα Republika Makedonija δεν θα αλλάξει ποτέ.

Ότι πουν το Κεφάλαιο και ο Ιμπεριαλισμός θα γίνει...

Χρεοκοπημένη Καπιταλιστική χώρα έχουμε...

Αν είχαμε άλλο καθεστώς, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Πήξτε με το Makedonija τώρα...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 04 Ιουν 2018, 19:28

Nandros έγραψε:
04 Ιουν 2018, 16:09
Panos07 έγραψε:
Βινόσαυρος έγραψε:
Μια χαρά παράδειγμα. Τί διάολο, μόνο οι "άλλοι" δικαιούνται να θέλουν;
.
Γιατί όχι; Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ακόμα ένα κράτος με ελληνική πλειοψηφία, τη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Οι εναπομείναντες Σλαβομακεδόνες θα καταλήξουν να κάνουν αντάρτικο για να μπορέσουν να αποσχιστούν αλλά εμείς θα τους λέμε όοοοοχι καριολ@κια, αυτο θελατε απευθύνουμε εκκλήσεις για ενότητα στον μακεδονικό λαό. Αν δεν υπάρξει νεος Ιωαννίδης να κάνει ταρζανιές, σύντομα η Νέα Μακεδονία θα μπει σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και Γιουροβίζιον και θα θεωρείται τόσο αυτονόητα φιλελλαδική όσο και η Κύπρος.

Η περίπτωση της Κωνσταντινούπολης είναι διαφορετική. Μόνο το ευρωπαϊκό κομμάτι χρειαζόμαστε. Εκτοπίζουμε όλους τους Τούρκους και Κούρδους στην ασιατική πλευρά και μετατρέπουμε τα Στενά σε θάλασσα ειρήνης και τη δυεθνή (δύο) Εις Την Πόλιν σε σύμβολο της ενότητας των δύο λαών και της Ευρώπης και της Ασίας γενικότερα.

Αν και (δεν) αστειεύομαι (100%), ήδη παίζει να έχω συνεισφέρει στον στρατηγικό σχεδιασμό του έθνους περισσότερο από τον Καρανίκα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 04 Ιουν 2018, 19:33

MiGiSukhoI έγραψε:
04 Ιουν 2018, 19:27
Chainis το όνομα Republika Makedonija δεν θα αλλάξει ποτέ.

Ότι πουν το Κεφάλαιο και ο Ιμπεριαλισμός θα γίνει...

Χρεοκοπημένη Καπιταλιστική χώρα έχουμε...

Πήξτε με το Makedonija τώρα...
Αν είχαμε άλλο καθεστώς πιθανότατα η Ελληνική Μακεδονία θα ήταν ενσωματωμένη σε κάποια διπλανή σοσιαλιστική χώρα.

Έτσι είναι, κάποιοι στενοχωριούνται με το Makedonija και κάποιοι χαίρονται.
Αυτοί που στενοχωριούνται είναι όσοι οι παππούδες τους πολέμησαν για να έχουμε Ελληνική την Μακεδονία και αυτοί που χαίρονται είναι που οι παππούδες τους προσπάθησαν να την πουλήσουν και δεν τους βγήκε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 04 Ιουν 2018, 19:46

MiGiSukhoI έγραψε:
04 Ιουν 2018, 19:27

Που το έχω εκείνο το εξώφυλλο του ριζοσπάστη 23ης Μαρτίου 1931....

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών