tanipteros έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:05
πιο πολύ θυμώνω

που με πήραν μικρό παιδί και προσπαθήσαν να με "μπολιάσουν" με τον Χριστιανισμό και την δήθεν αγάπη ενώ έχουν κάνει τα αίσχη ιστορικά...τι καταστροφές αγαλμάτων και ναών τι δολοφονίες παγανιστών κτλ και από την άλλη τα ιερά κείμενα το 1% να λέει για αγάπη και το 99% είναι ο οργησμένος Γιαχβέ και Ιησούς που δεν θα αφήσει κολυμπηθρόξυλο όρθιο...
αυτό που μου κάναν λέγεται πλύση εγκεφάλου όπως τους άρεζε αυτούς....και όταν διάβασα και έμαθα την αλήθεια και από την ιστορία θύμωσα και επαναστάτησα.....σκοταδιστές και φανατικοί....

Καλωσόρισες στο κλαμπ.
Εγώ θυμώνω ακόμα περισσότερο όταν δείχνεις σε κάποιον πόσο άθλια είναι η θρησκεία του αλλά αυτός συνεχίσει να τη πιστεύει. Πριν από χρόνια έλεγα σε μια συγγενή μου, πώς δέχεται να πιστεύει σε ένα θεό που δολοφόνησε όλους τους πρωτότοκους των αιγυπτίων, ενώ ο ίδιος είχε σκληρύνει τη καρδιά του φαραό για να μην αφήσει τους εβραίους να φύγουν νωρίτερα. Δε με πίστευε. Της είπα, φέρε μου την αγία γραφή. Έξοδος 11:1. Το διάβασε. Ακόμα δε με πίστευε. Άρχισε να πετάει δικαιολογίες του στυλ, "Άγνωσται αι βουλαί Κυρίου", "Δεν τους δολοφόνησε, τους πήρε στον παράδεισο", "Δεν υποφέρανε, οπότε δε πειράζει", "Το έκανε για να τιμωρήσει τους Αιγυπτίους", κτλ, κτλ.