Να σε προστατεύουν από καταθλίψεις σχιζοκαταστασεις και εξαρτήσεις που επηρεάζουν τη διάθεση .
Στο ότι η ζωή σήμερα προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα σε συνδιασμο με τον πολύ ελεύθερο χρόνο.Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:29Πάρα πολλοί όμως υγιής άνθρωποι είναι δυστηχισμένοι. Αυτό που οφείλεται;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:25+1hellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:06
Η υγεία. Αν έχεις υγεία μπορείς να βρεις όλα τα άλλα (έστω και θεωρητικά). Χωρίς υγεία δεν έχει σημασία απολύτως τίποτα. Τίποτα όμως.
Μαλλον δεν κτλβς.Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:34Γιατί να μην μάθω, τι σε εμποδίζει να πεις; τι σε απασχολεί;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Επειδή έχω περάσει άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου το εκτιμώ, όμως δεν μπορεί να εξισώσει τα πάντα, όπως σου είπα πολλοί άνθρωποι είναι υγιείς, τερματίζουν την ζωή τους υγιείς αλλά δεν είναι αυτό που τους γεμίζει, πολλές φορές έχω ακούσει ας γινόταν αυτό....το όποιο... και ας έφευγα.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:33Έτερον εκατερον. Μιλήσαμε για το πιο βασικό. Που εξισώνει τα πάντα.
Ναι ρε συ. Όσα περισσότερα έχεις,τόσο πιο πολύ έχεις την πολυτέλεια να αναλύεις. Όσο πιο πολύ αναλύεις, τόσο περισσότερο κινδυνεύεις να δυστυχείς.Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:39Επειδή έχω περάσει άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου το εκτιμώ, όμως δεν μπορεί να εξισώσει τα πάντα, όπως σου είπα πολλοί άνθρωποι είναι υγιείς, τερματίζουν την ζωή τους υγιείς αλλά δεν είναι αυτό που τους γεμίζει, πολλές φορές έχω ακούσει ας γινόταν αυτό....το όποιο... και ας έφευγα.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:33Έτερον εκατερον. Μιλήσαμε για το πιο βασικό. Που εξισώνει τα πάντα.
Πολλοί έχουν δώσει την ζωή τους για άλλο λόγο. Μπορώ να σου απαριθμήσω πολλούς λόγους.
Η πηγή της δυστυχίας δεν είναι η σκέψη αλλά η ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά που έχει δημιουργήσει θα υπάρχουν για πάντα και προσπαθεί να τα διατηρήσει προσφέροντας τον ολοκληρωτικά εαυτό του, χάνοντας αυτό που μετράει πάνω απ' όλα. Που κάπου υπάρχει μέσα στα γραπτά σου... τουλάχιστον για μένα.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:34Στο ότι η ζωή σήμερα προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα σε συνδιασμο με τον πολύ ελεύθερο χρόνο.
Έχεις για παράδειγμα νοσοφοβικους. Υπήρχε κάτι τέτοιο 100 χρόνια πριν;
Ναι, η ζωή ηταν δύσκολη αλλά ο κόσμος χαιρόταν με τα απλά πράγματα. Έβγαζες κρασί έπινες. Δούλευες στο χωράφι. Δεν υπήρχε η χαρτουρα του σήμερα.
Βλέπεις ανθρώπους πάνε στο γραφείο. Κάθονται 8 ώρες και φεύγουν κουρασμένοι ενώ οι παλιοί μπαρμπάδες στα χωράφια δούλευαν όλη τη μέρα και πηδουσαν όλη νύχτα την γυναίκα τουςδεν είχε θέματα ο κόσμος.
Η σκέψη είναι η πηγή της δυστυχίας.
Θα έδινες την ζωή σου για αυτόν αν χρειαζόταν;