Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Νοέμ 2019, 09:35

lyna έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 03:38
Ρε ‘σείς έλεος :lol:
Αντί να σκεφτούμε πόσα θα κερδίσουμε από τους λιγότερο καπνιστές κοιτάτε ποιος παίρνει τα έσοδα της φορθνετ;
Αυτό ειναι κυρίως επιχείρημα των παοκτζήδων, και οχι επειδή τα παίρνει η όποια φόρθνετ, αλλά ο Μαρινάκης που εχει τη φορθνετ. Ναι, η αλήθεια ειναι ότι ο Μαρινάκης περίμενε πως και πως να του σκάσει η μπίζνα με το 1142,για να βγάλει το μεροκάματο κι αυτός ο καψερός. :003:
Ωστόσο το παραπάνω αποτελεί επιχείρημα στη φαρέτρα των καπνιστών το τελευταίο σκάρτο 24ωρο. Εχουν ακουστεί κατά καιρούς κι άλλα πολύ καλύτερα και καραμπαμπίσια, από τη ΔΕΗ με το λιγνίτη στην Πτολεμαΐδα, μέχρι τα αυτοκίνητα που μολύνουν κάθε μέρα τον ατμοσφαιρικό αέρα, όπως και το να κλείσετε εντελώς ρε και τις καπνοβιομηχανίες να μην παράγονται καν τσιγάρα, αν το πάμε έτσι. Γενικά θα ακουσουμε και θα δούμε πολλά ακόμα πιστεύω, αλλά κατά γενική εικόνα το αποτέλεσμα είναι θετικό. Γίναμε άνθρωποι!

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Νοέμ 2019, 09:43

vantono έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:35
να κλείσετε ρε και τις καπνοβιομηχανίες να μην παράγονται καν τσιγάρα, αν το πάμε έτσι.
ναι το έγραψα πιο πάνω.για πες την γνώμη σου,συμφωνείς?

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Νοέμ 2019, 09:46

σούπερ δημήτριος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:43
vantono έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:35
να κλείσετε ρε και τις καπνοβιομηχανίες να μην παράγονται καν τσιγάρα, αν το πάμε έτσι.
ναι το έγραψα πιο πάνω.για πες την γνώμη σου,συμφωνείς?
Προσωπικά δεν θα μου λείψουν κιόλας, αλλά δεν ειναι εκεί το θέμα. Δεν εχω σκοπό να σου στερήσω την απόλαυσή σου, αλλά απλώς να στην περιορίσω μόνο και μόνο όταν φτάσει στο σημείο να με ενοχλεί.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Νοέμ 2019, 09:50

Τι θα μείνει να δούμε όταν διαλυθεί ο καπνός των καπνιζόντων; Την πέσατε στους καπνίζοντες κουνώντας τους το δάχτυλο: «πότε θα γίνουμε Ευρωπαϊκή χώρα;».

Ακούστε παιδάκια: Ευρωπαϊκή χώρα δεν γίνεσαι με έναν αντικαπνιστικό νόμο.

Γίνεσαι όταν η Δικαιοσύνη είναι ελεύθερη και ανεπηρέαστη Ανεξάρτητη Αρχή.

Γίνεσαι όταν το Κράτος από την Εκκλησία είναι απολύτως διαχωρισμένα.

Γίνεσαι όταν δεν εκλέγεις και επανεκλέγεις κλέφτες πολιτικούς.

Γίνεσαι όταν μπορείς να καταδικάζονται οι κλέφτες πολιτικοί, οι μεγαλοβαρώνοι ναρκωτικών και οι φοροφυγάδες με τις off shore.

Γίνεσαι όταν μια Κυβέρνηση έχει στις τάξεις της, κατά τουλάχιστον 50%, γυναίκες.

Γίνεσαι όταν σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή απ´ όπου κι αν προέρχεται.

Γίνεσαι όταν δεν υπάρχουν πια πορνοπρογράμματα με σκυλάδικη «μουσική» και ημίγυμνες άφωνες όπου οι θεατές πετάνε γαρύφαλλα από νεκροταφεία στα στόματα των τραγουδιστών.

Γίνεσαι όταν δεν παρκάρεις σε διαβάσεις ΑμΕΑ.

Γίνεσαι όταν δεν πλένεις το αυτοκίνητο σου χωρίς μπλούζα και με την κωλοχαράδρα έξω.

Γίνεσαι όταν μπαίνεις σε Δημόσιο Μέσο Μεταφορές και δεν μυρίζει ξύγκι από τις μασχάλες των επιβατών.

Γίνεσαι όταν η Αστυνομία σου, ανοίγει εποικοδομητικό διάλογο με όλες τις κοινωνικές ομάδες και τα αιτήματά τους, όχι πυρ.

Γίνεσαι όταν δεν γιορτάζεις την Ανάσταση του Χριστού περνώντας ένα τεράστιο σίδερο μέσα από τον πωπό ενός ζώου με γουρλωμένα μάτια καρφώνοντάς το ως το λαρύγγι.

Γίνεσαι όταν η τιμιότητα και η ποιότητα αναγνωρίζονται και ανταμοίβονται.

Γίνεσαι όταν το σύστημά σου είναι αξιοκρατικό.

Γίνεσαι όταν η ευγένεια δεν θεωρείται αδυναμία, αλλά δύναμη.

Γίνεσαι όταν η αγάπη δεν είναι μέσο εκμετάλλευσης, αλλά ο βασιλιάς των συναισθημάτων.

Φτιάξτε αυτά -και άλλα τόσα- πρώτα λοιπόν και μετά ελάτε να μου πείτε πού ακριβώς θέλετε να καπνίζω και που όχι. Θα το κάνω με απόλυτη ευλάβεια.

Κάνοντας όλα τα παραπάνω ή μέρος αυτών, το χνώτο σας βρωμάει αηδιαστικά για να μου πείτε ότι σας ενοχλεί ο αρωματικός καπνός μου.

Μέχρι τότε θα φυσάω επιδεικτικά στις υποκριτικές μούρες σας, το εκλεκτό χαρμάνι μου. https://www.koutipandoras.gr/article/ti ... apnizonton
Δημιουργία απάντησης
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 22 Νοέμ 2019, 09:55

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:50
Τι θα μείνει να δούμε όταν διαλυθεί ο καπνός των καπνιζόντων; Την πέσατε στους καπνίζοντες κουνώντας τους το δάχτυλο: «πότε θα γίνουμε Ευρωπαϊκή χώρα;».

Ακούστε παιδάκια: Ευρωπαϊκή χώρα δεν γίνεσαι με έναν αντικαπνιστικό νόμο.

Γίνεσαι όταν η Δικαιοσύνη είναι ελεύθερη και ανεπηρέαστη Ανεξάρτητη Αρχή.

Γίνεσαι όταν το Κράτος από την Εκκλησία είναι απολύτως διαχωρισμένα.

Γίνεσαι όταν δεν εκλέγεις και επανεκλέγεις κλέφτες πολιτικούς.

Γίνεσαι όταν μπορείς να καταδικάζονται οι κλέφτες πολιτικοί, οι μεγαλοβαρώνοι ναρκωτικών και οι φοροφυγάδες με τις off shore.

Γίνεσαι όταν μια Κυβέρνηση έχει στις τάξεις της, κατά τουλάχιστον 50%, γυναίκες.

Γίνεσαι όταν σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή απ´ όπου κι αν προέρχεται.

Γίνεσαι όταν δεν υπάρχουν πια πορνοπρογράμματα με σκυλάδικη «μουσική» και ημίγυμνες άφωνες όπου οι θεατές πετάνε γαρύφαλλα από νεκροταφεία στα στόματα των τραγουδιστών.

Γίνεσαι όταν δεν παρκάρεις σε διαβάσεις ΑμΕΑ.

Γίνεσαι όταν δεν πλένεις το αυτοκίνητο σου χωρίς μπλούζα και με την κωλοχαράδρα έξω.

Γίνεσαι όταν μπαίνεις σε Δημόσιο Μέσο Μεταφορές και δεν μυρίζει ξύγκι από τις μασχάλες των επιβατών.

Γίνεσαι όταν η Αστυνομία σου, ανοίγει εποικοδομητικό διάλογο με όλες τις κοινωνικές ομάδες και τα αιτήματά τους, όχι πυρ.

Γίνεσαι όταν δεν γιορτάζεις την Ανάσταση του Χριστού περνώντας ένα τεράστιο σίδερο μέσα από τον πωπό ενός ζώου με γουρλωμένα μάτια καρφώνοντάς το ως το λαρύγγι.

Γίνεσαι όταν η τιμιότητα και η ποιότητα αναγνωρίζονται και ανταμοίβονται.

Γίνεσαι όταν το σύστημά σου είναι αξιοκρατικό.

Γίνεσαι όταν η ευγένεια δεν θεωρείται αδυναμία, αλλά δύναμη.

Γίνεσαι όταν η αγάπη δεν είναι μέσο εκμετάλλευσης, αλλά ο βασιλιάς των συναισθημάτων.

Φτιάξτε αυτά -και άλλα τόσα- πρώτα λοιπόν και μετά ελάτε να μου πείτε πού ακριβώς θέλετε να καπνίζω και που όχι. Θα το κάνω με απόλυτη ευλάβεια.

Κάνοντας όλα τα παραπάνω ή μέρος αυτών, το χνώτο σας βρωμάει αηδιαστικά για να μου πείτε ότι σας ενοχλεί ο αρωματικός καπνός μου.

Μέχρι τότε θα φυσάω επιδεικτικά στις υποκριτικές μούρες σας, το εκλεκτό χαρμάνι μου. https://www.koutipandoras.gr/article/ti ... apnizonton
Δημιουργία απάντησης
Με λιγα λογια ευρωπαικη χωρα θα γινουμε οταν για οποιοδηποτε θεμα θα βρισκουμε χιλιες δικαιολογιες για να μην κανουμε αυτο που κανουν οι ευρωπαικες χωρες για το συγκεκριμενο θεμα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Νοέμ 2019, 09:58

vantono έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:46
Προσωπικά δεν θα μου λείψουν κιόλας, αλλά δεν ειναι εκεί το θέμα. Δεν εχω σκοπό να σου στερήσω την απόλαυσή σου, αλλά απλώς να στην περιορίσω μόνο και μόνο όταν φτάσει στο σημείο να με ενοχλεί.
άλλο ρωτάω.δέχομαι να απαγορευτεί η καλλιέργεια η εμπορία και το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους και να φυτεύω καπνό σε παρτέρια σπίτι μου,δέχεσαι να μοιραστούμε τον φόρο καθαρού αέρα?

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Νοέμ 2019, 10:01

σούπερ δημήτριος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:58
vantono έγραψε:
άλλο ρωτάω.δέχομαι να απαγορευτεί η καλλιέργεια η εμπορία και το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους και να φυτεύω καπνό σε παρτέρια σπίτι μου,δέχεσαι να μοιραστούμε τον φόρο καθαρού αέρα?
όχι, δέχομαι να μην απαγορευτεί τίποτα απ' αυτά τα μπολνταρισμενα, και αναγνωρίζω το δικαιωμα σου να σνιφάρεις τον καρκίνο σου. Το μόνο που θέλω ειναι να μην τον σνιφάρω κι εγω μαζί σου, που ειμαι δίπλα σου, μεσα σε κλειστό χώρο. Απλά και λιτα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Νοέμ 2019, 10:06

σούπερ δημήτριος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:58
vantono έγραψε:
Κανένας λόγος δεν υπάρχει να γιγαντώσουμε το λαθρεμπόριο και να τους κάνουμε druglords. Η απαξίωση του τσιγάρου στη συνείδηση των νέων είναι πολύ καλύτερη. Τα άλλα περί φόρων... Οι φόροι που δίνουν οι καπνιστές ούτε κατά διάνοια δε φτάνουν το κόστος τους στο σύστημα υγείας.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Νοέμ 2019, 10:08

vantono έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 10:01
όχι, δέχομαι να μην απαγορευτεί τίποτα απ' αυτά τα μπολνταρισμενα, και αναγνωρίζω το δικαιωμα σου να σνιφάρεις τον καρκίνο σου. Το μόνο που θέλω ειναι να μην τον σνιφάρω κι εγω μαζί σου, που ειμαι δίπλα σου, μεσα σε κλειστό χώρο. Απλά και λιτα.
που?σε ποιο ακριβώς σημείο μου αναγνωρίζεις αυτό το δικαίωμα?πήγαινε στο γκουγκλ μαπς και βάλε μια κουκίδα,πες εδώ

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Νοέμ 2019, 10:09

Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 10:06
Οι φόροι που δίνουν οι καπνιστές ούτε κατά διάνοια δε φτάνουν το κόστος τους στο σύστημα υγείας.
πίπες

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Νοέμ 2019, 10:09

Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 02:44
under έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 01:14
Ημουν σε μαγαζι με φοιτητοκοσμο ημερα το βραδυ στο περιστερι.
Δεν καπνισε ουτε ενας μεσα.Ο σερβιτορος ειδοποιουσε καθε παρεα οτι δεν επιτρεπεται το καπνισμα.Μια παρεα τριων ατομων εφυγε.Σε dt το τραπεζι το πηραν αλλοι.
Οσοι ηθελαν να καπνισουν εβγαιναν εξω.
:smt038
στα τσακίδια οι καρκινιάρηδες
Πάντως στη Γλυφάδα τα πουρά με τα πούρα συνεχίζουν το κάπνισμα και γράφουν το νόμο εκεί που δεν παίρνει.
Τι φτωχό φοιτητή του Περιστερίου εύκολα τον τραμπουκίζεις. Στον μαφιόζο της Γλυφάδας κάνεις τουμπεκί...

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Νοέμ 2019, 10:12

σούπερ δημήτριος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 10:09
22 Νοέμ 2019, 10:06
Οι φόροι που δίνουν οι καπνιστές ούτε κατά διάνοια δε φτάνουν το κόστος τους στο σύστημα υγείας.
πίπες
Ούτε με πίπες ούτε με στριφτά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 22 Νοέμ 2019, 10:14

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:50
:smt005:
:smt005::smt005::smt005:
ζούν ανάμεσά μας, δεν υπάρχει ελπίδα

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Νοέμ 2019, 10:17

22 Νοέμ 2019, 10:12
ένας που καπνίζει ένα πακέτο τη μέρα σε 30 χρόνια θα έχει δώσει 30000 χωρίς να αρρωστήσει-πεθάνει υποχρεωτικά.συνέχισε

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Νοέμ 2019, 10:21

σούπερ δημήτριος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 10:17
22 Νοέμ 2019, 10:12
ένας που καπνίζει ένα πακέτο τη μέρα σε 30 χρόνια θα έχει δώσει 30000 χωρίς να αρρωστήσει-πεθάνει υποχρεωτικά.συνέχισε
Τι να συνεχίσω. Να πω κι εγώ ένα στημένο παράδειγμα;
Εσύ πίστευε στο φόρο καθαρού αέρα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών