bluerose έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 10:17
taliban έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 08:52
GReaper έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 20:17
Μακάρι να ήταν μόνο αυτά!... Η Βίβλος επιτρέπει τους βιασμούς, τη δουλεία, την αιμομιξία, τις ανθρωποθυσίες, και πολλά άλλα.
Αν είναι θέλημα ''θεού'' αφού

Μα δεν απαντάει κάνεις, επειδή είναι το πρώτο που μας εξηγούν στην κατήχηση
Το δεύτερο είναι μην τα βάζετε με άθεους, θα βρουν κάτι άλλο
Δεν είναι Θέλημα Θεού
Επειδη δεν είναι Θέλημα Θεού,συμβαίνουν πχ τα Σόδομα και Γόμορρα
Γιατί το Θέλημα του δεν γίνεται από τους ανθρώπους των Σοδόμων.
Τους εξήγησε δεν κατάλαβαν
Άφησε το κακό και στο τέλος σκούπα
Μας μάθανε λοιπόν, πρώτον. Δεν υπάρχει η Θεία Χάρις στην Παλαιά η οποία υπάρχει στην Καινή
Σημαίνει αυτό πιο εξευγενισμένα ένστικτα, ένα από τα πολλά καλά που σημαίνει δλ
Τις εποχές εκείνες πέφτοντας ο άνθρωπος στη γη είχε όλα αυτά που γράφονται εδώ στο νήμα, διότι έτσι ήταν το τότε φυσιολογικό στη κοινωνία
Η Καινή ήρθε για να διορθώσει τη Παλαιά
Σας λένε μην τα βάζετε με άθεους(δημιουργούν την εχθρότητα) βασικά σας λένε να μην συζητάτε γιατί ξέρουν πως η επιχειρηματολογία που βασίζεται αναπόφευκτα στο μεταφυσικό δεν έχει καμία ελπίδα μπροστά στην λογική. Οι φανατισμένοι χριστιανοί απολογητές το πήγαν ένα-δυο βήματα παραπέρα και από ένα ζήτημα πηδάνε στο άλλο στο πιτσ φιτίλι διαφορετικά δεν μπορούν.
Για τα σόδομα που λες εσύ και έτσι όπως το γράφεις η ελευθερία πάει περίπατο.
ή απλά το ξεχειλώνει η θρησκεία για να καλύψει την υποκρισία που την έχει αποδώσει -με το έτσι θέλω στον θεό
-.
Δηλαδή είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες αλλά στο τέλος θα σε πάρει ο διάολος. Εκτός αν μετανοήσεις ή εκτός αν επέμβει ο θεός για το καλό σου όπως έγινε και με τα σόδομα.
Αλλά μην συζητάς μαζί μου όπως σου είπαν στο κατηχητικό. Γιατί δεν μένω στις βολικές-δογματικές ερμηνείες που βάπτισαν θεολογία οι ταγοί της θρησκείας της μιας και μοναδικής αλήθειας.

Άσε που πριν κάνα μήνα έμαθα από τον
tanipteros πως είμαι και άθεος και σατανιστής μαζί