Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Νοέμ 2019, 19:14

under έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:06
Στύγιος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 18:28
Nαι ρε, συνταγματική ελευθερία λέγεται. Οι αντικαπνιστές να φτιάξετε δικά σας , τόσο απλό.

Τις αμερικανικές υστερίες να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας.
Εφοσον ανοιξεις το παραθυρο ωστε ολα τα μαγαζια να γινουν για καπνιστες,ουσιαστικα στερεις την ελευθερια των μη καπνιστων.
Και των πελατων και των εργαζομενων.
Και μετά περνάμε στη Ζώνη του Λυκόφωτος. :lol:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 22 Νοέμ 2019, 19:15

fagano3 έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 18:19
under έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 18:01

Αν επιτρεψεις μαγαζια για καπνιστες τοτε νομοτελειακα στην Ελλαδα ΟΛΑ θα δηλωθουν ως τετοια.Ειναι απλο.
Oχι απαραιτητα.

Μπορεις να βαλεις φορο.

Απο τη στιγμη που το 70% δεν καπνιζει ενα μεγαλο μερος θα προτιμησει καφε που δεν καπνιζεις.Εγω π.χ. θα παω σε αυτα γιατι μου φερνει πλεον ταση για εμετο η τσιγαριλα.

Με ενα σημαντικο φορο στα μονα μαγαζια που θα αξιζει να πληρωσει την αδεια ειναι αυτα στα οποια δειχνουν ματς ή στα μπουζουκια γιατι εκει πραγματικα δεν αξιζει να πας αν εισαι καπνιστης και δεν μπορεις να καπνισεις.

Στα μονα μερη που με νομο θα πρεπει να απαγορευεται το καπνισμα και να μην δινεται αδεια ειναι σε παιδοτοπους.
Ακομα και με επιπλεον φορο ολοι θα ειναι αναγκασμενοι να ακολουθησουν αυτον που θα αποφασισει να πληρωσει.Αν δεν το κανουν θα χανουν πελατεια προς αυτον που θα πληρωσει.Γιατι καποιος να το αποδεχτει ενα τετοιο φορο ; Γιατι θα αυξησει το τζιρο του εναντι των αλλων.
Σημειωσε δε οτι σε ενα τετοιο μαγαζι οι εργαζομενοι θα ειναι εξαναγκασμενοι να δουλευουν σε συνθηκες δηλητηριου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Νοέμ 2019, 19:20

under έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:15
fagano3 έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 18:19
under έγραψε:

Αν επιτρεψεις μαγαζια για καπνιστες τοτε νομοτελειακα στην Ελλαδα ΟΛΑ θα δηλωθουν ως τετοια.Ειναι απλο.
Oχι απαραιτητα.

Μπορεις να βαλεις φορο.

Απο τη στιγμη που το 70% δεν καπνιζει ενα μεγαλο μερος θα προτιμησει καφε που δεν καπνιζεις.Εγω π.χ. θα παω σε αυτα γιατι μου φερνει πλεον ταση για εμετο η τσιγαριλα.

Με ενα σημαντικο φορο στα μονα μαγαζια που θα αξιζει να πληρωσει την αδεια ειναι αυτα στα οποια δειχνουν ματς ή στα μπουζουκια γιατι εκει πραγματικα δεν αξιζει να πας αν εισαι καπνιστης και δεν μπορεις να καπνισεις.

Στα μονα μερη που με νομο θα πρεπει να απαγορευεται το καπνισμα και να μην δινεται αδεια ειναι σε παιδοτοπους.
Ακομα και με επιπλεον φορο ολοι θα ειναι αναγκασμενοι να ακολουθησουν αυτον που θα αποφασισει να πληρωσει.Αν δεν το κανουν θα χανουν πελατεια προς αυτον που θα πληρωσει.Γιατι καποιος να το αποδεχτει ενα τετοιο φορο ; Γιατι θα αυξησει το τζιρο του εναντι των αλλων.
Σημειωσε δε οτι σε ενα τετοιο μαγαζι οι εργαζομενοι θα ειναι εξαναγκασμενοι να δουλευουν σε συνθηκες δηλητηριου.
Δεν ειμαστε στην εποχη που καπνιζε το 90% των ανδρων.

Στη σημερινη εποχη οι μη καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι.

Αν τωρα ο αλλος εχει μηδενικη προσωπικοτητα και παντα τον σερνουν οι καπνιστες εκει που θελουν ειναι δικο του προβλημα.

Φωναζουν το κρατος μπαμπουλα επειδη οι ιδιοι δεν εχουν τα κοτσια να πουν οχι αυτη τη φορα θα παμε σε καφε που δεν καπνιζουν;

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 22 Νοέμ 2019, 19:22

Ρε φιλε αν ο αλλος θεωρησει οτι θα αυξησει τοσο το τζιρο του,νομοτελειακα θα τον ακολουθησει και ο απεναντι.Ε χαθηκε το παιχνιδι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος » 22 Νοέμ 2019, 19:23

under έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 17:02
Ζώα ,Νεοδημοκράτες ζώα που λέει κι ο Περσέας, στο εξωτερικό γιατί υπάρχουν μαγαζιά για καπνιστές και αντικαπνιστές;
https://www.allesgr.de/nea/143229/germa ... -ochi.html
Στην Αυστρία -που πήγε φίλος πρόσφατα- σε παμπ καπνίζανε όλοι γιατί είχε δηλωθεί ως χώρος αποκλειστικά καπνιστών.
Ημουν στη Βιεννη αρχες του μηνα.Σε οσα μαγαζια μπηκα δεν καπνιζε κανεις.Ειτε σε παραδοσιακα beisl και caffé ειτε σε πιο συγχρονα εστιατορια...
Γω ήμουν στη Βιέννη πρόπερσι. Υπήρχαν καφέ και pubs που επιτρεπόταν το κάπνισμα, υπήρχαν αυτά που απαγορευόταν και σε κάποια ο χώρος ήταν διαχωρισμένος σε δύο υποχώρους, καπνιστών και μη. Στην Πράγα που έχω πάει αρκετές φορές ίσχυε το ίδιο, δεν ξέρω αν αλλάξαν δραματικά τα πράματα τα τελευταία δύο χρόνια.
God.exe is missing. Universe will restart.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 22 Νοέμ 2019, 19:23

Ολη η υποθεση ειναι μια φασιστικη γελοιότητα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Νοέμ 2019, 19:26

under έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:22
Ρε φιλε αν ο αλλος θεωρησει οτι θα αυξησει τοσο το τζιρο του,νομοτελειακα θα τον ακολουθησει και ο απεναντι.Ε χαθηκε το παιχνιδι.
Οι επιχειρηματιες ακολουθουν την πραγματικοτητα και οχι θεωριες.

Αν εσυ και εγω παμε σε καφε μη καπνιστων , που υπηρχαν και πριν την απαγορευση, τοτε ο αλλος θ απροτιμησει να μην εχει καφε καπνιστων.

Αν οι αλλοι αν και μη καπνιστες πανε στους τεκεδες προβλημα τους.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Νοέμ 2019, 19:28

Να που έγινε και δικό σας προβλημα μπουμερς.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Νοέμ 2019, 19:30

Ηράκλειτος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:23
under έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 17:02
Ζώα ,Νεοδημοκράτες ζώα που λέει κι ο Περσέας, στο εξωτερικό γιατί υπάρχουν μαγαζιά για καπνιστές και αντικαπνιστές;
https://www.allesgr.de/nea/143229/germa ... -ochi.html
Στην Αυστρία -που πήγε φίλος πρόσφατα- σε παμπ καπνίζανε όλοι γιατί είχε δηλωθεί ως χώρος αποκλειστικά καπνιστών.
Ημουν στη Βιεννη αρχες του μηνα.Σε οσα μαγαζια μπηκα δεν καπνιζε κανεις.Ειτε σε παραδοσιακα beisl και caffé ειτε σε πιο συγχρονα εστιατορια...
Γω ήμουν στη Βιέννη πρόπερσι. Υπήρχαν καφέ και pubs που επιτρεπόταν το κάπνισμα, υπήρχαν αυτά που απαγορευόταν και σε κάποια ο χώρος ήταν διαχωρισμένος σε δύο υποχώρους, καπνιστών και μη. Στην Πράγα που έχω πάει αρκετές φορές ίσχυε το ίδιο, δεν ξέρω αν αλλάξαν δραματικά τα πράματα τα τελευταία δύο χρόνια.
Βουαλά :smt023 , άντε ζώα που κόπτεσθε ξαφνικά για το κάπνισμα, άλλα επώδυνα θέλετε να περάσετε και "θολώνετε" τα νερά.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Νοέμ 2019, 19:40

Επίσης να δηλώσω ότι σχεδόν 30 χρόνια καπνιστής πάντα σεβόμουν τους γύρω μου. Έβγαινα πάντα έξω να καπνίσω σε φροντιστήριο ,σε σχολείο κλπ και φώναζα να αερίζουμε το χώρο γιατί βρωμούσαν τα ρούχα μας με το τσιγάρο .

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 22 Νοέμ 2019, 19:42

Στύγιος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:30
Ηράκλειτος έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:23
under έγραψε:
Βουαλά :smt023 , άντε ζώα που κόπτεσθε ξαφνικά για το κάπνισμα, άλλα επώδυνα θέλετε να περάσετε και "θολώνετε" τα νερά.
Με αναζητηση - βρηκα οτι απαγορευτηκε απο 01-11 2019 παντου εσωτερικα - παιζει ομως να επιτραπουν οι ναργιλεδες :003:
Τυχαίο ;

However, Austria’s current government of experts (pending coalition negotiations following the election held at the end of September 2019) resurrected the smoking ban and it became illegal to smoke inside pubs, restaurants, etc. from November 1st, 2019. This includes shishas and e-cigarettes, though shisha bars are currently attempting to get a legal exception for their locations.

http://www.visitingvienna.com/visitorinfo/smoking/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 22 Νοέμ 2019, 19:55

Τελείωσε το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους,
περιμένετε να βγει πάλι ο Σύριζα μήπως κάνει τα στραβά μάτια πάλι.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Νοέμ 2019, 19:59

Μηχανικός έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:55
Η διάταξη νόμου υπάρχει απ' το 2008, ο Σύριζα κυβερνούσε τότε;

Εσείς κυβερνούσατε τότε και ΚΚΕες στο λέει.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 22 Νοέμ 2019, 20:02

Μηχανικός έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 19:55

Μηχανικός έγραψε: ↑Χθες, 01:37
Ο ναργιλές επιτρέπεται, τα μαγαζιά με ναργιλέδες λειτουργούν κανονικά.

Αγις έγραψε: ↑Χθες, 01:52
Θα επιτραπει - συντομα :8)

Μηχανικός @ Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Νοέμ 2019, 20:06

Θα βελάξετε χωρίς τους καπνιστές ,θα πάτε μαγαζιά και θα είναι όλοι άχρωμοι ,άοσμοι και αγάμητοι.

MARK MY WORDS :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών