O I έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 18:45
tanipteros έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 17:33
έτσι μπράβο κάντην με ελαφρά πηδηματάκια...δεν απαντάς γιατί δεν ξέρεις τι να πεις...και σε παρακαλώ μην μπλέκεις τα θέματα εδώ μιλάμε για την κριτική της Βίβλου για την ψυχή τα λέμε στο αντίστοιχο νήμα..μην τα μπουρδουκλώνεις για να δημιουργείς εντυπώσεις ότι δεν σου απαντάνε...
υ.γ ξαναδιάβασε το νήμα Αθανασία της ψυχής είναι όλες οι απαντήσεις μέσα...
Τον σύνδεσμο για
να ασχοληθώ τον έφερες εσύ και μη ρίχνεις ευθύνες σε μένα. Οι σύνδεσμοι που παρέθεσα εκεί έμειναν αναπάντητοι. Τα
ερωτήματα για
το αρχικό επιχείρημα έμειναν αναπάντητα όσον αφορά
τις πηγές που ζήταγα και η εμπεριστατωμένη απάντησή σου
ήταν αυτή
(οι σύνδεσμοι μπαίνουν για να μη τα ψάχνεις και να τα απαντήσεις στον τόπο τους)
Άσε ποιος την έχει κάνει εδώ και μέρες με ελαφρά πηδηματάκια tanipteros
Όταν παρ' ελπίδα σε πιάσει κρίση ειλικρίνειας τα ξαναλέμε
Μέχρι τότε σου ξαναλέω
Πολύ το κουράσαμε λέμε 
Ο.Ι.
μην το γυρνάς όπως σε βολεύει...εδώ συζητάμε συγκεκριμένο θέμα....
συζητάμε περί αυτού του σάητ
https://skepticsannotatedbible.com/ και όχι για τις προσωπικές μου απόψεις....
και σε ρώτησα ποια η άποψη σου για την βία στην Βίβλο και απάντηση δεν πήρα διότι δεν ξέρεις τι να πεις αφού πρέπει να ντρέπεσαι για τον Γιαχβέ...
εσύ μου ζητησες να σου φέρω αποσπάσματα από τους Ορφικούς για την μετενσάρκωση το ότι δεν σου απαντώ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή ότι οι Ορφικοί και ο Πυθαγόρας δεν πιστεύαν στην μετενσάρκωση αλλά ΟΛΑ αυτά τα συζητάμε στο νήμα περί της Αθανασίας της ψυχής και σου είπα κάποιες προσωπικές απόψεις....
εσύ συνεχώς μπερδεύεις πόστς από διάφορα νήματα από ότι έχω γράψει και προσπαθείς να πείσεις ότι δεν έχεις απαντήσεις...ενώ σου έχω γράψει τις προσωπικές μου απόψεις και σε έχω παραπέμψει σε βίβλία του Κάκτου για τους Ορφικούς.....σιγά μην σου γράψω βιβλίο στο φόρουμ επειδή εσύ είσαι τεμπέλης και δεν θέλεις να διαβάσεις...αν ήθελες να μορφωθείς θα το έψαχνες μόνος σου δεν θα με κατηγορούσες ότι δεν σου απαντώ....
και δεν κουράσαμε τίποτα....τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους....
το σάητ των σκεπτικιστών
https://skepticsannotatedbible.com/ δείχνει με μια ματιά πόσο υποκρίσία έχει η Χριστιανική θρησκεία από την μια βανδαλύζετε, καταστρέφετε, σφάζετε και από την άλλη ευλογείτε και θέλετε να σώσετε τις ψυχές των ανθρώπων....πιο υποκρισία πεθαίνεις....

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!