Βραχνιασμα ενα μηνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Βραχνιασμα ενα μηνα
Ορέστη, από περιέργεια, υπάρχει πρόβλημα που δεν το έχεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 10:34Αφου την πηγατε εκεί τη συζήτηση λοιπόν έχω και το εξής πρόβλημα. Ο χαλινος της γλωσσας τρίβεται στα κάτω στα κάτω δόντια και ψιλοπληγιαζει.
.
Τρόχισε τά βρυκολακόδοντα μέ καμμιά λίμα..... καί μετά μέ σμυριδόπανο..... .

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 08:40Συζητάμε με ένα φίλο που κάνει πιστοποίηση σε βιολογικά αυγά.
.
Τό μουνί τής κοπέλλας είναι καί βιολογικό ;;; .

Πώς θά πάρουμε πιστοποίηση ΠΟΠ γιά τό μουνί θά μάς πείς τελικά ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
E δεν ξέρω ακόμη. Το ψάχνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μη γελάτε ρε μαλάκες .Εκτός από υποχονδρίαση ..μπορεί να είναι ηπατικό πρόβλημα ή χρόνια XAΠ για τους καπνιστές ή αρχόμενος καρκίνος λάρυγγα.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ή έπρεπε να μειώσεις τον κλιματισμό από τη ροδέλα στο ταβάνι και όποια ζεσταινόταν ας γδυνόταν ή έπρεπε να πας να κοιμηθείς μαζί με παρέα σε κάτω κρεβάτι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:45Σε εμένα κράτησε δύο μήνες μετρώντας από τον Αύγουστο. Πήρα την άδεια μου αρχές Αυγούστου και έπεσαν οι αμυντικοί μου μηχανισμοί. Αυτό σε συνδυασμό με τον κλιματισμό στο πλοίο από Πειραιά μέχρι Κρήτη (γιατί με έβαλαν να κοιμηθώ στο επάνω κρεβάτι εκεί που χτυπάει ο κλιματισμός) είχαν αποτέλεσμα μια φαρυγγίτιδα που δεν έχει περάσει ακόμα. Προχθές πριν κάνω έρωτα σε μια ωραία κοπέλα στα προκαταρκτικά κάναμε τη στάση 69. Μου ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσω κατά την αιδοιολειχία και η κοπέλα όταν ήρθε σε οργασμό επειδή ήμουν ανάποδα τα υγρά της τα ρούφηξα από την μύτη. Στην αρχή νόμιζα ότι θα πνιγώ μετά όμως ανακάλυψα ότι η φαρυγγίτιδα μου είχε περάσει. Επίσης έτρεξα στο βουνό 9 χλμ με 5,17 στο χιλιόμετρο που είναι ρεκόρ για εμένα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
To είχα τέρμα χαμηλό αλλά ο κλιματισμός στα καράβια είναι δυνατός ακόμα και κει. Δεν μπορείς να το κλείσεις εντελώς. Κάτω ξάπλωναν δύο Κινέζοι και δίπλα μου ήταν ένας Έλληνας μουστακαλής. Η φαρυγγιτίδα κράτησε σε όλο το ταξίδι και μετά αφού γύρισα για δυο μήνες. Επισκέφτηκα το Ιπποκράτειο μετά από ραντεβού. Με κοίταξε ένας γιατρός που κάπνιζε και μου είπε δεν έχεις τίποτα ρε, μια χαρά είσαι.don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 07:37Ή έπρεπε να μειώσεις τον κλιματισμό από τη ροδέλα στο ταβάνι και όποια ζεσταινόταν ας γδυνόταν ή έπρεπε να πας να κοιμηθείς μαζί με παρέα σε κάτω κρεβάτι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:45Σε εμένα κράτησε δύο μήνες μετρώντας από τον Αύγουστο. Πήρα την άδεια μου αρχές Αυγούστου και έπεσαν οι αμυντικοί μου μηχανισμοί. Αυτό σε συνδυασμό με τον κλιματισμό στο πλοίο από Πειραιά μέχρι Κρήτη (γιατί με έβαλαν να κοιμηθώ στο επάνω κρεβάτι εκεί που χτυπάει ο κλιματισμός) είχαν αποτέλεσμα μια φαρυγγίτιδα που δεν έχει περάσει ακόμα. Προχθές πριν κάνω έρωτα σε μια ωραία κοπέλα στα προκαταρκτικά κάναμε τη στάση 69. Μου ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσω κατά την αιδοιολειχία και η κοπέλα όταν ήρθε σε οργασμό επειδή ήμουν ανάποδα τα υγρά της τα ρούφηξα από την μύτη. Στην αρχή νόμιζα ότι θα πνιγώ μετά όμως ανακάλυψα ότι η φαρυγγίτιδα μου είχε περάσει. Επίσης έτρεξα στο βουνό 9 χλμ με 5,17 στο χιλιόμετρο που είναι ρεκόρ για εμένα.
-
Να επιλέγεις κάτω κρεβάτι τότε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 09:56To είχα τέρμα χαμηλό αλλά ο κλιματισμός στα καράβια είναι δυνατός ακόμα και κει. Δεν μπορείς να το κλείσεις εντελώς. Κάτω ξάπλωναν δύο Κινέζοι και δίπλα μου ήταν ένας Έλληνας μουστακαλής. Η φαρυγγιτίδα κράτησε σε όλο το ταξίδι και μετά αφού γύρισα για δυο μήνες. Επισκέφτηκα το Ιπποκράτειο μετά από ραντεβού. Με κοίταξε ένας γιατρός που κάπνιζε και μου είπε δεν έχεις τίποτα ρε, μια χαρά είσαι.don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 07:37Ή έπρεπε να μειώσεις τον κλιματισμό από τη ροδέλα στο ταβάνι και όποια ζεσταινόταν ας γδυνόταν ή έπρεπε να πας να κοιμηθείς μαζί με παρέα σε κάτω κρεβάτι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:45Σε εμένα κράτησε δύο μήνες μετρώντας από τον Αύγουστο. Πήρα την άδεια μου αρχές Αυγούστου και έπεσαν οι αμυντικοί μου μηχανισμοί. Αυτό σε συνδυασμό με τον κλιματισμό στο πλοίο από Πειραιά μέχρι Κρήτη (γιατί με έβαλαν να κοιμηθώ στο επάνω κρεβάτι εκεί που χτυπάει ο κλιματισμός) είχαν αποτέλεσμα μια φαρυγγίτιδα που δεν έχει περάσει ακόμα. Προχθές πριν κάνω έρωτα σε μια ωραία κοπέλα στα προκαταρκτικά κάναμε τη στάση 69. Μου ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσω κατά την αιδοιολειχία και η κοπέλα όταν ήρθε σε οργασμό επειδή ήμουν ανάποδα τα υγρά της τα ρούφηξα από την μύτη. Στην αρχή νόμιζα ότι θα πνιγώ μετά όμως ανακάλυψα ότι η φαρυγγίτιδα μου είχε περάσει. Επίσης έτρεξα στο βουνό 9 χλμ με 5,17 στο χιλιόμετρο που είναι ρεκόρ για εμένα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα κάτω επέλεξα. Όταν μπήκα στην κουκέτα ο Κινέζος είχε ξαπλώσει ήδη στο κρεβάτι μου κι έβλεπε στο τάμπλετ του "τα επτά θανάιμα χτυπήματα της κόμπρας". Του είπα ευγενικά ότι ξαπλώνει στη θέση μου αλλά έκανε πως δεν καταλάβαινε. Μάλλον είδε ότι πάνω έχει κρύο και ξάπλωσε κάτω. Μέσα στη νύχτα τους άκουγα να γελάνε με τον φίλο του.don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 10:06Να επιλέγεις κάτω κρεβάτι τότε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 09:56To είχα τέρμα χαμηλό αλλά ο κλιματισμός στα καράβια είναι δυνατός ακόμα και κει. Δεν μπορείς να το κλείσεις εντελώς. Κάτω ξάπλωναν δύο Κινέζοι και δίπλα μου ήταν ένας Έλληνας μουστακαλής. Η φαρυγγιτίδα κράτησε σε όλο το ταξίδι και μετά αφού γύρισα για δυο μήνες. Επισκέφτηκα το Ιπποκράτειο μετά από ραντεβού. Με κοίταξε ένας γιατρός που κάπνιζε και μου είπε δεν έχεις τίποτα ρε, μια χαρά είσαι.don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 07:37
Ή έπρεπε να μειώσεις τον κλιματισμό από τη ροδέλα στο ταβάνι και όποια ζεσταινόταν ας γδυνόταν ή έπρεπε να πας να κοιμηθείς μαζί με παρέα σε κάτω κρεβάτι.
-
Θεωρητικά μπορούσες να το πεις στη ρεσεψιόν να ζητήσεις και άλλα σεντόνια, αλλά θα πέρναγες τη νύχτα μαζί τους μετά.
Να υποθέσω δεν έχεις κούρεμα Κάρεν
Να υποθέσω δεν έχεις κούρεμα Κάρεν

- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κούρεμα Κάρεν; Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Πάω στον ίδιο μπαρμπέρη που πήγαινα από το γυμνάσιο. Είναι γέρος κι όταν με κουρεύει πάντα με αγγίζει με το πέος του στον αγκώνα. Όταν ήμουν μικρός με πείραζε αλλά τώρα που μεγάλωσα δεν με πειράζει. Παίρνει 4 euro το κούρεμα και μετά σε αλείφει με κολόνια Μυρτώ.
-
Το φαινόμενο Karen και η παρουσία του στο πχορουμΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 10:32Κούρεμα Κάρεν; Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Πάω στον ίδιο μπαρμπέρη που πήγαινα από το γυμνάσιο. Είναι γέρος κι όταν με κουρεύει πάντα με αγγίζει με το πέος του στον αγκώνα. Όταν ήμουν μικρός με πείραζε αλλά τώρα που μεγάλωσα δεν με πειράζει. Παίρνει 4 euro το κούρεμα και μετά σε αλείφει με κολόνια Μυρτώ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα δεν είμαι γυναίκα. Δεν σε καταλαβαίνω. Αγόρι είμαι. Αυτό είναι κούρεμα για γυναίκες. Αν υπονοείς ότι καταπιέζομαι ίσως από μια καταδυναστευτική γυναικεία παρουσία, ναι. Αυτό συμβαίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
από Μαδουραίος » 30 Ιουν 2024, 15:24 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 94 Απαντήσεις
- 2724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
01 Ιούλ 2024, 19:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση 16.000€/μήνα τον πληρώναμε τον Γκρινμπεργκ για να σας κοροϊδεύει ο Κουλης
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2024, 17:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Σεπ 2024, 18:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ!
από Kauldron » 26 Ιουν 2023, 10:46 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Ιουν 2023, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία: «Έχω μισθό 3.500€ τον μήνα»
από Parrot » 18 Ιαν 2024, 13:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 2143 Προβολές
-