Ακριβώς. Όπως τοξικά είναι και τα νήματα για σαρβάιβορ και για τα μοντέλα στην τηλεόραση. Η σκατίλα βγαίνει αλλά η σκατοψυχή δεν ικανοποιείται και το χοντραίνει κι άλλο το αντικοινωνικό και απαξιωτικό για τη ζωή απωθημένο της.parafrwn έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:39Δεν ξέρω, η όλη ιδέα του νήματος ΠΝΤΜ μου φάνηκε τοξική και ιδανική ευκαιρία για τα τρολ να κανιβαλίσουν οποιονδήποτε.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:37Ποια είναι μωρέ η βοθρίλα ; Ότι κάναμε χαβαλέ για το ότι έφερε πούλμαν με κουμπάρους να ψηφίσουν;
Έλεος.
Εμένα για την Κάσπερ με νοιάζει.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Εμένα για την Κάσπερ με νοιάζει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στο παλιό ... κάποτε... πριν 4 χρόνια. Έλεος ρε συ! Εδώ σε αυτό δεν έδωσε κανένα δικαίωμα.
the end
Η Ναίδα ζήτησε από την αρχή να εξαιρεθεί, γιατί δεν έγινε; Στο πρώτο ποστ του νήματος.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:41Ναι μόνο που δεν θίχτηκε για το όλο νήμα αλλά για αυτό που σου λέω. Κάπου να υπάρχει και ένα όριο λοιπόν.parafrwn έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:39Δεν ξέρω, η όλη ιδέα του νήματος ΠΝΤΜ μου φάνηκε τοξική και ιδανική ευκαιρία για τα τρολ να κανιβαλίσουν οποιονδήποτε.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:37
Ποια είναι μωρέ η βοθρίλα ; Ότι κάναμε χαβαλέ για το ότι έφερε πούλμαν με κουμπάρους να ψηφίσουν;
Έλεος.
Το αυτό και για την Naida, αν όντως έφυγε επειδή έγινε το θέμα με την Εσθηρ.
the end
Πάνας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:45Η Ναίδα ζήτησε από την αρχή να εξαιρεθεί, γιατί δεν έγινε; Στο πρώτο ποστ του νήματος.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:41Ναι μόνο που δεν θίχτηκε για το όλο νήμα αλλά για αυτό που σου λέω. Κάπου να υπάρχει και ένα όριο λοιπόν.
Ρε μλκ....με αγάπη θα στο πω....Get a Life.
Να μάθεις κι εσύ μλκ να διακρίνεις την τοξικότητα όπως λέει ο παράφρων.Πάνας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:45Η Ναίδα ζήτησε από την αρχή να εξαιρεθεί, γιατί δεν έγινε; Στο πρώτο ποστ του νήματος.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:41Ναι μόνο που δεν θίχτηκε για το όλο νήμα αλλά για αυτό που σου λέω. Κάπου να υπάρχει και ένα όριο λοιπόν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όταν θα πας και εσύ θα πάω και γω, 24ώρα εόισαι μέσα να στηρίξεις το νήμα σου, εγώ τουλάχιστον στηρίζω ανθρώπους.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:46Πάνας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:45Η Ναίδα ζήτησε από την αρχή να εξαιρεθεί, γιατί δεν έγινε; Στο πρώτο ποστ του νήματος.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:41
Ναι μόνο που δεν θίχτηκε για το όλο νήμα αλλά για αυτό που σου λέω. Κάπου να υπάρχει και ένα όριο λοιπόν.
Ρε μλκ....με αγάπη θα στο πω....Get a Life.
the end
Ε και ; Ανεβασε - εγινε κριτικη τοτε - τωρα επανηλθε με την συζητηση - και το δεν εδωσε κανενα δικαιωμα δεν το καταλαβαινω τι πα να πει δικαιωμα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν κρίνω το πόσο είσαι μέσα και το αν έξω έχεις προσωπική ζωή- ούτε το ξέρω και μακάρι να εισαι μια χαρα.Πάνας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:47Όταν θα πας και εσύ θα πάω και γω, 24ώρα εόισαι μέσα να στηρίξεις το νήμα σου, εγώ τουλάχιστον στηρίζω ανθρώπους.
εγώ έλειψα 4-5 χρόνια και σε καμιά βδομάδα θα την ξανακάνω..αλλά δεν είναι αυτό που σου λέω.
είναι ότι το παίρνεις πολύ στα σοβαρά το θέμα. τόσο που δε μου κάνει καρδιά να σε χαβαλεδιάσω,
Όχι φίλε μου δεν έδωσε κανένα δικαίωμα σε αυτό το φόρουμ.... αν είναι έτσι να σχολιάσω καιμ γω τις φώτο που έχω βρει στο φατσομπούκισου... και σε έχω βρει, να ξέρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 23 Νοέμ 2019, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
εγώ παιδιά το πήρα αλλιώς σήμερα. οκ, φεύγεις... φεύγει η Naida. φεύγει και η - Casper - . οκ εντάξει.
ΕΓΩ, που έμεινα πίσω, δεν θα τους λείψω καθόλου; δεν με σκέφτονται;

Θες να φύγει τώρα και ο μπακαλότυπος, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εσύ αυτούς που άφησες πίσω τους σκέφτεσαι;the comet the course the tail έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:51εγώ παιδιά το πήρα αλλιώς σήμερα. οκ, φεύγεις... φεύγει η Naida. φεύγει και η - Casper - . οκ εντάξει.
the end
ποιους ρε Πάνα; πού; εδώ είμαι ακόμα.Πάνας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:52Εσύ αυτούς που άφησες πίσω τους σκέφτεσαι;the comet the course the tail έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:51εγώ παιδιά το πήρα αλλιώς σήμερα. οκ, φεύγεις... φεύγει η Naida. φεύγει και η - Casper - . οκ εντάξει.

σωπααα τα καταφερες ρε θηριο ;Πάνας έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:51Όχι φίλε μου δεν έδωσε κανένα δικαίωμα σε αυτό το φόρουμ.... αν είναι έτσι να σχολιάσω καιμ γω τις φώτο που έχω βρει στο φατσομπούκισου... και σε έχω βρει, να ξέρεις.

Κανε οτι θες εχω ποπ κορν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οπότε στ'αρχίδια σου αυτοί που φεύγουν και ευθύνεσαι εσύ. Έτσι δεν είναι;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:51δεν κρίνω το πόσο είσαι μέσα και το αν έξω έχεις προσωπική ζωή- ούτε το ξέρω και μακάρι να εισαι μια χαρα.
εγώ έλειψα 4-5 χρόνια και σε καμιά βδομάδα θα την ξανακάνω..αλλά δεν είναι αυτό που σου λέω.
είναι ότι το παίρνεις πολύ στα σοβαρά το θέμα. τόσο που δε μου κάνει καρδιά να σε χαβαλεδιάσω,
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άνθρωποι σαν εμένα, ή ηγέτες σαν εμένα, χρειάζονται στη σημερινή κοινωνία
από Frappezitis » 09 Δεκ 2024, 22:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Δεκ 2024, 22:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρεπει να μας νοιάζει ποιος συγκεκριμένα δολοφόνησε τον Μιχ. Κατσουρή;
από Maspoli » 14 Αύγ 2023, 17:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 152 Απαντήσεις
- 4624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
15 Αύγ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ευθύνη του αποτελέσματος, φέρει αποκλειστικά εμένα
από kongrosian » 16 Οκτ 2023, 16:46 » σε Γλωσσολογία - 19 Απαντήσεις
- 1453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
16 Οκτ 2023, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»
από βοθρατζης » 20 Ιούλ 2024, 03:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
20 Ιούλ 2024, 15:13
-