Μηδενική κατανόηση κειμένου.lyna έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 15:58Μαρί Αντουανέτα παρακαλώ.
Εγώ δεν καπνίζω. Όλοι οι ανατολίτες -μεταναστεσ καπνίζουν.
Και δεν ακούνε σε συστάσεις .
Προσωπικά με νοιάζει γτ ο τρόπος σκέψης σας αφορά τον δικό σας και μόνο μικρόκοσμο .
Όσο για το κάπνισμα εντός σπιτιού με παιδιά: να κλείνεις τα παράθυρα και ΟΤΑ τηγανίζεις . Δεν κάνει κακό.
Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Ωραία. Αν το κάνουμε νιανια.
Οι μυρωδιές είναι ύλη που πάει και κάθεται στους πνεύμονες .
Το να κρατάς ή να μεταφέρεις μυρωδιές σε σπίτι με παιδιά αυξάνεις το άσθμα παιδικής ηλικίας . Είναι όπως όταν τηγανίζεις σπίτι χωρίς απορροφητηρα κ με κλειστά παράθυρα.
Οι συστάσεις είναι για τα παιδιά να μην καπνίζουν οι γονείς ή να με τον 15 λεπτά εκτός σπιτιού μετά το τσιγάρο γτ ποτίζονται τα ρούχα.
Οι μυρωδιές είναι ύλη που πάει και κάθεται στους πνεύμονες .
Το να κρατάς ή να μεταφέρεις μυρωδιές σε σπίτι με παιδιά αυξάνεις το άσθμα παιδικής ηλικίας . Είναι όπως όταν τηγανίζεις σπίτι χωρίς απορροφητηρα κ με κλειστά παράθυρα.
Οι συστάσεις είναι για τα παιδιά να μην καπνίζουν οι γονείς ή να με τον 15 λεπτά εκτός σπιτιού μετά το τσιγάρο γτ ποτίζονται τα ρούχα.
~~¥~~
Θα μας απαγορευσουν και την θεικη τσικνα απο τις ψησταριες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαρη αντουανετ δεν απευθυνεσαι σε ιθαγενεις του κογκο - κατεβα απο την καλαμια και ασε τα κηρυγματα της αποκαλυψεως .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να φτάσεις να το πεις εσυ αυτό , φαντάσου πόσο τρολλαρει ο φαγανός
~~¥~~
Τώρα που κλείδωσαν τα νήματα είναι ώρα για ποτό και τσιγάρο. 

ρεσιταλ ηλιθιοτητας δλδvantono έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:31Ο Κικίλιας εξήγησε γιατί υπάρχει χρέωση στο 1142
Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, ο Βασίλης Κικίλιας φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 όπου επιχείρησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις...
Όπως είπε είναι συμβολική, απλώς και μόνο για να αποφεύγονται οι φάρσες, οι κακεντρέχειες και τα «καρφώματα» μεταξύ ανταγωνιστών καταστηματαρχών.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Πρέπει να είσαι υπέρμετρα delusional για να θεωρείς ότι οι γυναίκες έλκονται από τους καπνιστές. Μεγαλύτερη μαλακία για φέτος νομίζω δεν έχω ακούσει, παίρνεις τα σκήπτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω τι έχετε συζητήσει, οπότε αυτά που γράφω μπορεί να έχουν ήδη ειπωθεί. Πρώτον, διαβάζω έπειτα απο ένα πρόχειρο γκουγκλισμα ότι στη μπανανία καπνίζει το 40% περίπου των ενηλίκων.
Αυτο είναι ένα τεράστιο ποσοστό για να αγνοηθεί και να περάσουμε με τη μία σε απαγόρευση του καπνίσματος στα μαγαζιά. Θα έπρεπε μέχρι να γίνουμε άνθρωποι και να μειωθούν οι καπνιστές στο 10-20% όπως σε κάθε κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη, να υπάρχει μια μεταβατική κατάσταση όπου τα μαγαζιά θα αποφασίζουν αν θα απευθύνονται σε καπνιστές ή μη. Σεβόμενη η πολιτεία την υγεία του πληθυσμού θα εξασφαλίζει ότι υπάρχουν χώροι διασκέδασης για τους μη καπνιστές και παράλληλα θα λαμβάνει υπόψη και την τεράστια μειοψηφία του 40% των μπαμπουινων που καπνίζουν (όπως εγώ) και θα δίνει άδεια και σε καταστήματα αποκλειστικά για καπνιστές.
Δεύτερον, ο νόμος είναι διάτρητος. Το πρώτο πρόστιμο στον επιχειρηματία είναι 5 κατοσταρικα και με κάθε νέα παράβαση διπλασιάζεται, μέχρι να φτάσει σε έναν ορισμένο αριθμό παραβάσεων οπότε κλείνει το κατάστημα . Την ίδια ώρα το πρόστιμο για τον μεμονωμένο παραβάτη πελάτη είναι 100 ευρώ.
Αν ένας καταστηματάρχης προβοκάτορας βάλει 10 δικούς του γνωστούς να πάνε στον ανταγωνιστή και να καπνίσουν ενώ ο ίδιος κάνει καταγγελίες, μπορεί να επιφέρει πλήγμα ως κλείσιμο στον απέναντι μαγαζατορα.
Αυτο είναι ένα τεράστιο ποσοστό για να αγνοηθεί και να περάσουμε με τη μία σε απαγόρευση του καπνίσματος στα μαγαζιά. Θα έπρεπε μέχρι να γίνουμε άνθρωποι και να μειωθούν οι καπνιστές στο 10-20% όπως σε κάθε κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη, να υπάρχει μια μεταβατική κατάσταση όπου τα μαγαζιά θα αποφασίζουν αν θα απευθύνονται σε καπνιστές ή μη. Σεβόμενη η πολιτεία την υγεία του πληθυσμού θα εξασφαλίζει ότι υπάρχουν χώροι διασκέδασης για τους μη καπνιστές και παράλληλα θα λαμβάνει υπόψη και την τεράστια μειοψηφία του 40% των μπαμπουινων που καπνίζουν (όπως εγώ) και θα δίνει άδεια και σε καταστήματα αποκλειστικά για καπνιστές.
Δεύτερον, ο νόμος είναι διάτρητος. Το πρώτο πρόστιμο στον επιχειρηματία είναι 5 κατοσταρικα και με κάθε νέα παράβαση διπλασιάζεται, μέχρι να φτάσει σε έναν ορισμένο αριθμό παραβάσεων οπότε κλείνει το κατάστημα . Την ίδια ώρα το πρόστιμο για τον μεμονωμένο παραβάτη πελάτη είναι 100 ευρώ.
Αν ένας καταστηματάρχης προβοκάτορας βάλει 10 δικούς του γνωστούς να πάνε στον ανταγωνιστή και να καπνίσουν ενώ ο ίδιος κάνει καταγγελίες, μπορεί να επιφέρει πλήγμα ως κλείσιμο στον απέναντι μαγαζατορα.
- hellegennes
Να μπει χρέωση και στο 166 και το 100 για τους ίδιους λόγους.vantono έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:31Ο Κικίλιας εξήγησε γιατί υπάρχει χρέωση στο 1142
Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, ο Βασίλης Κικίλιας φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 όπου επιχείρησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις...
Όπως είπε είναι συμβολική, απλώς και μόνο για να αποφεύγονται οι φάρσες, οι κακεντρέχειες και τα «καρφώματα» μεταξύ ανταγωνιστών καταστηματαρχών.
Ξεφτίλα³.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μεγάλη μορφή ο Σταρένιος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis