Ίφιδα έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:44
Nai_da έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:12
Ο λόγος που έχω αποχωρίσει είναι το νήμα με το poll. Σαφώς δεν εννοώ το θέμα του νήματος, άπειρα έχουν ανοίξει τέτοια και εχω συμμετάσχει πολύ ενεργά. Ο τρόπος όμως που πήγε να γίνει ο χαβαλες με την Εσθήρ με το έτσι θέλω και θα σε βάλω στο poll γιατί μας σπας τα @@ με τον έντονο τρόπο γραφής σου κτλ κτλ (κι εγώ έχω αρπαχτεί μαζί της) και πάρτα τώρα εκδικητικά θα σου σπάσω τον τσαμπουκά. Και με σιγονταρισμα από την Γκερ. Γιατί ρε φίλε; Η άλλη γράφει λες και έχει πάθει εγκεφαλικό από τα νεύρα της και εσύ εκεί να το κάνεις με τσαμπουκά όπως το γουστάρεις; άμα σου την δινει σε άλλα νήματα στα ίσα χτύπα τη στα άλλα νηματα. Έτσι όπως το πήγατε ήταν πολύ λάθος κατά τη γνώμη μου.
Και να πω στην Γκερ ότι τα αυταρχιλικια και το υφάκι να το χρησιμοποιεί στους χρήστες που το γουστάρουν. Οι υπόλοιποι δεν

ας μάθει να τα διαχωρίζει. Δεν είναι ωραίο όταν κατέχεις μια θέση που "εξουσίας" να χρησιμοποιείς προστακτικές και ειρωνίες.
Το βλέπω σωστά ;λάθος ;δεν ξέρω. Βασικά σωστά το βλέπω απλά κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι το βλέπω λάθος. Αλλά εγώ σωστά το βλέπω.
Όπως και να έχει δεν μου κάνει αίσθηση να μπω να γράψω, να κάνω χαβαλέ κτλ. να καταθέσω την έμφυτη σοφία μου.
Εάν επιστρέψει η διάθεση εδώ θα σας βρω(θέλω να πιστεύω) Αν όχι, καλά περάσαμε.
Δεν θα πω εις το επανιδείν, θα πω άντε και καλή τύχη μάγκες.
Έλα ρε ψυχή μου, καταρχήν η Εσθηρ, 9 στα 10 ποστ της είναι σα να παθαίνει εγκεφαλικό. Δεν είναι κακό, αγαπάμε.
Κατά δεύτερον, η Γκερ πάντα αυταρχική ήταν, δεν έγινε τώρα με το συντονισμό, δεν είναι κακό, αγαπάμε επίσης.
Το νήμα ήταν παρόμοιο με πολλά άλλα στα οποία χαβαλεδιαζαμε. Η Εσθηρ ζήτησε να βγει απ το πολ, την έβγαλαν, ως εκεί καλά. Μετά ζήτησε να σβηστεί ένα ποστ που την αναφέρει το οποίο όμως δε δικαιολογεί παρέμβαση από συντονιστή.
Έχουμε δει άπειρους χρήστες να είναι ένα κλικ πριν το εγκεφαλικό. Εγώ καλή ώρα θυμάμαι 2-3 φάσεις δικές μου, σε σοβαρότερα νήματα και με απίστευτες χοντραδες.
Θέλω να πω....Μήπως απλά μπουχτισες τελευταία και απλά θες ένα διάλλειμα;
Να το κάνεις αλλά να μην είναι μεγάλο ναι;
Δεν κατάλαβες καλά, δεν την έβγαλαν. Βγήκε λόγω κατάταξης,ας πούμε αυτόματα. Ζήτησε να την βγάλουν και το αρνήθηκαν.Και στην συνέχεια την παρέθεσαν στο ποστ. Και στη συνέχεια θα στο πω με λίγα λόγια ότι γινόταν ο χαβαλες με το ότι δεν την έβγαλαν αλλά βγήκε λόγω μηδενικών ψήφων.
Την αυταρχικότητα της η Γκερ να την χαίρεται αλλά να κρατήσει και να τη χρησιμοποιήσει για εκείνους που την σηκώνουν. Εγώ δεν. Με χαλάει το υφάκι. Αλλά σαφώς δεν είναι ο λόγος η Γκερ σαν Γκερ.
Δεν μπούχτισα καμάρι μ' . Δέκα χρόνια ειμαι στο φόρουμ. Έχω ανταλλάξει γαλλικά, έχω ακούσει γαλλικά κτλ και άπειρα προσβλητικά,όπως κι εσύ έχεις αντίστοιχα ακούσει κτλ
Αυτό το σκηνικό όμως με διαόλισε άσχημα. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι ρε Ιφιδάκι,καλά περάσαμε όμως

ίσως ξαναέρθει η ώρα και να ξαναπεράσουμε καλά

Φιλιά.