Αυτό το "σεξίστρια" να το πεις δέκα φορές και να μας το στείλεις.
Με πλjηγωνjεις αλλά δε πέφτω σήμερα με την καμία
Αυτό το "σεξίστρια" να το πεις δέκα φορές και να μας το στείλεις.
Με πλjηγωνjεις αλλά δε πέφτω σήμερα με την καμία
Λεπόν, είμαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, μετά από 2 επαναεγκαταστάσεις έχω πιάσει νομίζω όλο το κόνσεπτ, το μόνο που με έμεινε είναι να βάλω τον δατα φολδερ σε έναν εξωτερικό δίσκο φορμαρισμένο σε εχτ γιατί με ντφς δεν μπορώ να chmod
εσύ είναι το πιο γρήγορο μπαζούκας, κάνεις κρατήρες.
Όνειρα γλυκά το μανάρι. Να το φιλήσεις
Το Μηλιώκα λες;don't speak έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 00:05Τι ζόρι τραβάς με τις ανοργασμικές;
https://voca.ro/lkfJWG1Ale3
Α δεν το ξερα.
Έτσι λες το μαγαζί σου; Κλαρί; Όνομα είναι αυτό ρε ππρα;
η φωνη σου ηταν αυτη ;don't speak έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 00:13Εσένα ΧαοSpoilerShowτυχαίο ήταν, το έφτιαχνα πόση ώρα, το έκοψα και όταν ήρθα να το βάλω είχες ποστάρει, κουτί έπεσε
Αγις έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 00:14η φωνη σου ηταν αυτη ;don't speak έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 00:13Εσένα ΧαοSpoilerShowτυχαίο ήταν, το έφτιαχνα πόση ώρα, το έκοψα και όταν ήρθα να το βάλω είχες ποστάρει, κουτί έπεσε
Α συγγνώμη, νόμιζα το έλεγες για μένα, ότι σκοτώνω το χιούμορ κι έτσι
Τον έχω κατσιασει, ρούφηγμα στο μάγουλο θα του κάνω. Σήμερα, αφού με γειωσε 2-3 φορές του στυλ " μη μιλάς τώρα μαμά" και τέτοια, (πού σαι Άγι να τον καμαρώσεις, μεγαλώνω μια μικρογραφία σου αλλά θα τον στρώσω πού θα μου παει) με είπε στρατηγό το βράδυ. Άντρες ρε σεις, άντρες, από μικρά στο δούλεμα μας έχετε.