Σπαστικό πρόβλημα με Google σε Android
Σπαστικό πρόβλημα με Google σε Android
Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω τι πάτησα ακριβώς από χθες αλλά πλέον με το που κλειδώνω το τηλέφωνο (Xiaomi Mi 9) αναβοσβήνει ένα άσπρο περίγραμμα ανά διαστήματα περιμετρικά της οθόνης του κινητού. Μετά σβήνει η οθόνη εντελώς και σε 1-2 δευτερόλεπτα ξαναεμφανίζεται το ρολόι, φωτίζει ελαφρώς η οθόνη, μετά πάλι σβήνουν όλα και γίνεται συνέχεια ο ίδιος κύκλος. Κάτι κάνει το Google στο παρασκήνιο, μάλλον ενεργοποιείται αυτόματα με κάποιον τρόπο. Μετά όποτε ξεκλειδώνω το τηλέφωνο πάντα μα πάντα μου εμφανίζει το Google search, όποια εφαρμογή κι αν είχα ανοιχτή πριν το κλείδωμα. Πώς φεύγει αυτό; Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Είναι αρκετά σπαστικό γιατί πρέπει να κλείνω το Google για να περιηγηθώ οπουδήποτε αλλού, χώρια που η οθόνη κλειδώματος συνεχώς ανοιγοκλείνει για ένα χρονικό διάστημα όπως προανέφερα! Ευχαριστώ!
Facta, non verba
Re: Σπαστικό πρόβλημα με Google σε Android
Σταμάτα να βλέπεις τσόντες στο κινητό, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άμα ξέρεις να απαντήσεις κάνε το, αλλιώς άστο να το κάνει κάποιος άλλος.
Facta, non verba
ποιον launcher χρησιμοποιείς;
To mi9 είνai κινητάρα. Εγώ έχω το mi8 . Είμαι με xiaomi εδώ και 4 χρόνια και δύσκολα θα άλλαζα μάρκα στο μέλλον.
Δεν πας καλά. Γαμούν τα Ξιαόμι.
@Φίλε βάλε το αντιβάιρους να κάνει σκάνινγκ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πάτα παρατεταμένα στην οθόνη, θα σου εμφανίσει ταπετσαρίες, Widget κλπJafar έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 01:00Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω τι πάτησα ακριβώς από χθες αλλά πλέον με το που κλειδώνω το τηλέφωνο (Xiaomi Mi 9) αναβοσβήνει ένα άσπρο περίγραμμα ανά διαστήματα περιμετρικά της οθόνης του κινητού. Μετά σβήνει η οθόνη εντελώς και σε 1-2 δευτερόλεπτα ξαναεμφανίζεται το ρολόι, φωτίζει ελαφρώς η οθόνη, μετά πάλι σβήνουν όλα και γίνεται συνέχεια ο ίδιος κύκλος. Κάτι κάνει το Google στο παρασκήνιο, μάλλον ενεργοποιείται αυτόματα με κάποιον τρόπο. Μετά όποτε ξεκλειδώνω το τηλέφωνο πάντα μα πάντα μου εμφανίζει το Google search, όποια εφαρμογή κι αν είχα ανοιχτή πριν το κλείδωμα. Πώς φεύγει αυτό; Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Είναι αρκετά σπαστικό γιατί πρέπει να κλείνω το Google για να περιηγηθώ οπουδήποτε αλλού, χώρια που η οθόνη κλειδώματος συνεχώς ανοιγοκλείνει για ένα χρονικό διάστημα όπως προανέφερα! Ευχαριστώ!
Δες και στα δύο αυτά. Στο δεύτερο έχει αναζήτηση με Google, μήπως πατήθηκε.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Πήγανε στης ρυθμίσεις στα προγράμματα και τίκαρε το Google apk
Πήγανε στα δικαιώματα και περιόρισέτο να μήν ανοίγει αυτόματα.
Καλά Χριστούγεννα.
Πήγανε στα δικαιώματα και περιόρισέτο να μήν ανοίγει αυτόματα.
Καλά Χριστούγεννα.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 51 Απαντήσεις
- 1576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
16 Ιουν 2024, 20:38