ναι οταν αρχισε να τυφλωνεται απο μπραβος - παλαιστοπυγμαχος - ντιλερ - καταδικος , εγινε ευγενης + κομθουνι
Οι μελωδίες είναι πολύ αρχοντικές, και θέλουν και φωνή. Μπαγιαντέρας, Χατζηχρήστος, Παπαϊωάννου, μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι fine. Μην πεις πως η Νυχτερίδα δεν είναι τέλειο κομμάτι.
Πατάς το ποτροκαλί μικρόφωνο- ανοίγει ένα παράθυρο στο πλάι και πατάς "επιτρέπεται¨'.
Τώρα είσαι έτοιμος για όλα: Πατάς το πλαίη και αφήνεις τη φωνή να ξεχειλίσει.
Μόλις τελειώσεις πατάς το στοπ και μετά κάνεις upload. Σου εμφανίζεται ένα λινκ https κλπ, το αντιγράφεις και το ποστάρεις στο φόρουμ!!!
.
Τό αποθηκεύει κάπου καί μόλις τό αντιγράφω καί πάω νά το ποστάρω....
Τι εχει γίνει δε ξέρω...γιά νά δουμε τι θα δούμε...
.
Άλλαξε το όνομα του αρχείου που έχεις κάνει την ηχογράφηση. Βάλε ένα απλό νούμερο, οι παύλες, σύμβολα κάτι είναι και σου βγάζει ότι η επέκταση κλπ δεν επιτρέπεται.
Εδιτ, νόμιζα αρχείο.mp3 να το ανεβάσεις στο vocaroo.
ναι οταν αρχισε να τυφλωνεται απο μπραβος - παλαιστοπυγμαχος - ντιλερ - καταδικος , εγινε ευγενης + κομθουνι
Οι μελωδίες είναι πολύ αρχοντικές, και θέλουν και φωνή. Μπαγιαντέρας, Χατζηχρήστος, Παπαϊωάννου, μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι fine. Μην πεις πως η Νυχτερίδα δεν είναι τέλειο κομμάτι.
κομματαρα - εχει γραψει κ αλλα καλα- μ αρεσει πολυ η ξαβεριωτισσα .
Ειμαι γνωστος Μαρκομανης μ αρεσει κ το παιξιμο - τραγουδια του Δελιά κ του Παπαιωαννου.
Αμάν, πέσαμε σε δεινούς επαγγελματίες ! Παίρνω την Γαλή αγκαζέ και αποσύρομαι στο θεσσαλικό μπουλούκι μου
Άσε το' χω. Πάντα ήθελα να γίνω ντιζέζ. Θα περάσουμε πρώτα από Θεσσαλονίκη να πάρουμε στην καρότσα και το άλλο μεγάλο ταλέντο την Ίφιδα, θα κάνουμε ένα μιξ από Κουρτ Βάιλ, Χατζιδάκι και Τσιτσάνη, θα δώσουμε τη σκηνοθεσία στο Ρώσο εμιγκρέ και μέχρι Ηρώδειο μας βλέπω το καλοκαίρι.
ευχαριστώ πολύ κόμετ καί ή δική σου φωνή καμπάνα....άν έκοβες τσιγάρο θά ερμήνευες καζαντζίδη
αυτή ή απόδοση είναι καλύτερη, χωρίς αουντάσιτι καί τσιμπράκαλα
ευχαριστώ πολύ κόμετ καί ή δική σου φωνή καμπάνα....άν έκοβες τσιγάρο θά ερμήνευες καζαντζίδη
αυτή ή απόδοση είναι καλύτερη, χωρίς αουντάσιτι καί τσιμπράκαλα
Αμάν, πέσαμε σε δεινούς επαγγελματίες ! Παίρνω την Γαλή αγκαζέ και αποσύρομαι στο θεσσαλικό μπουλούκι μου
Άσε το' χω. Πάντα ήθελα να γίνω ντιζέζ. Θα περάσουμε πρώτα από Θεσσαλονίκη να πάρουμε στην καρότσα και το άλλο μεγάλο ταλέντο την Ίφιδα, θα κάνουμε ένα μιξ από Κουρτ Βάιλ, Χατζιδάκι και Τσιτσάνη, θα δώσουμε τη σκηνοθεσία στο Ρώσο εμιγκρέ και μέχρι Ηρώδειο μας βλέπω το καλοκαίρι.
νά είσαι πάντα καλά ντόντ.....τί δικιά σου φωνούλα εν ευθέτω χρόνο ίσως;
οχιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηη
Ο Χαοτικός είχε πει στο παλιό ότι του άρεσε η φωνή μου.
Δεν του είχα τραγουδήσει όμως
σε ακουσαμε στο νημα για λιγα δευτερα . Αρκει.
Ο χαοτικος ειναι τρολλαρχος η εχει πααααρα πολυ καιρο να γαμησει .
Στο παλιο τις καλυτερες φωνες τις ειχαν - απο οσες ανεβηκαν - η Καστομ φου και ο Αντισοσιαλ
σε ακουσαμε στο νημα για λιγα δευτερα . Αρκει.
Ο χαοτικος ειναι τρολλαρχος η εχει πααααρα πολυ καιρο να γαμησει .
Στο παλιο τις καλυτερες φωνες τις ειχαν - απο οσες ανεβηκαν - η Καστομ φου και ο Αντισοσιαλ
Άκου να σου πω, δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.
Πρέπει να τους ακούσω όλους. Άκουσα τον Χαοτικός στα Υπόγεια Ρεύματα και τον κομήτη σε ένα, νομίζω Διονυσίου. Α, και την Συννεφιασμένη Κυριακή της νύχτα. Θα σας ακροασθώ ούλους. Ταλεντάρες.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.