Εμπάργκο τα επόμενα 24ωρα
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Εμπάργκο τα επόμενα 24ωρα
Δεν έχω πολλά να πω, μόνο πως μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε; Δεν κάνουμε δημοσιεύσεις τις επόμενες ώρες και κλεινόμαστε για περισυλλογή. Χάνονται 1 προς ένας αξιόλογοι χρήστες και δεν ξέρω αν αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Θα πει κάποιος «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...», «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» και τα λοιπά τετριμένα. Ας έχει.
Re: Εμπάργκο τα επόμενα 24ωρα
Άσε μας βρε Λιοντάρη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μέσα! Ξεκινάω απεργία-αποχή ώσπου να ξεμπαναριστεί ο φοσίλις.Fluffy έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 01:15Δεν έχω πολλά να πω, μόνο πως μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε; Δεν κάνουμε δημοσιεύσεις τις επόμενες ώρες και κλεινόμαστε για περισυλλογή. Χάνονται 1 προς ένας αξιόλογοι χρήστες και δεν ξέρω αν αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Θα πει κάποιος «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...», «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» και τα λοιπά τετριμένα. Ας έχει.

- hellegennes
Εγώ ξεκινάω απεργία-αποχή μέχρι να φάω ban.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν φας μπαν, ξεκινάω απεργία-αποχή-διαδήλωση στο κέντρο μέχρι να ξεμπαναριστείς.
vantono έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 01:35Μέσα! Ξεκινάω απεργία-αποχή ώσπου να ξεμπαναριστεί ο φοσίλις.Fluffy έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 01:15Δεν έχω πολλά να πω, μόνο πως μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε; Δεν κάνουμε δημοσιεύσεις τις επόμενες ώρες και κλεινόμαστε για περισυλλογή. Χάνονται 1 προς ένας αξιόλογοι χρήστες και δεν ξέρω αν αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Θα πει κάποιος «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...», «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» και τα λοιπά τετριμένα. Ας έχει.
μα είναι να απορείς.
είναι εκτός ο Φος και εντός κάτι τύποι με συμπεριφορά πιθήκου.
αυτό το Πχόρουμ θέλομε κύριοι;
- hellegennes
Εμένα για να λέμε του στραβού το δίκιο δεν με πολυενδιαφέρει το φόρουμ. Με ενδιαφέρει να φάει ban η Εσθήρ για να έχει άφθονο χρόνο να μου φτιάχνει τσάι και να μου φέρνει τις παντόφλες μου και μετά να κάθεται δίπλα μου και να μου διαβάζει τι γράφετε εσείς στο φόρουμ γιατί τα υπέροχα ανδρικά μου μάτια δεν αξίζει να χαραμίζονται στο διάβασμα. Της Εσθήρ είναι γυναικεία, δεν πειράζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
στηριζω. ξεμαπναρισμα ολων των μπαναρισμενων.vantono έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 01:35Μέσα! Ξεκινάω απεργία-αποχή ώσπου να ξεμπαναριστεί ο φοσίλις.Fluffy έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 01:15Δεν έχω πολλά να πω, μόνο πως μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε; Δεν κάνουμε δημοσιεύσεις τις επόμενες ώρες και κλεινόμαστε για περισυλλογή. Χάνονται 1 προς ένας αξιόλογοι χρήστες και δεν ξέρω αν αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Θα πει κάποιος «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...», «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» και τα λοιπά τετριμένα. Ας έχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
10 Δεκ 2023, 14:57
-
- 30 Απαντήσεις
- 834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
30 Δεκ 2024, 18:25
-
-
Νέα δημοσίευση Εμπαργκο εμπαρκο αλλα οι business business με τους Ρωσους.
από Frappezitis » 20 Μάιος 2024, 16:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Μάιος 2024, 22:41
-