Προσπαθώ να σε μιμηθώΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 00:50Εσυ τον εκανες τον φιδεμποραΕκει με τα λεφτα που γλιστρανε στο χερι της τσατσας, εγραψες ιστορια!
Συγχαιρω,εισαι Θεότητα,λες αληθειες και το κανεις καλλιτεχνικα!

Προσπαθώ να σε μιμηθώΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 00:50Εσυ τον εκανες τον φιδεμποραΕκει με τα λεφτα που γλιστρανε στο χερι της τσατσας, εγραψες ιστορια!
Τα τελευταια ετη,ειμαι σε μια μονιμη πνευματικη καθιζηση, δεν προκειται να γραψω αλλες χρυσες σελιδες. Ειμαι ενα i phone 6 που απλα λειτουργει καπως ακομα.Χαοτικός έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 14:22Προσπαθώ να σε μιμηθώΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 00:50Εσυ τον εκανες τον φιδεμποραΕκει με τα λεφτα που γλιστρανε στο χερι της τσατσας, εγραψες ιστορια!
Και τι να πω ρε παπαρίδη; Είμαστε; Να τη δω ότι είμαστε το όλον; Δεν βλέπεις ότι ο κίνδυνος του φασισμού ελοχεύει.
Έτσι το αισθάνεσαι (ή νιώθεις). Δεν έχεις εικόνα τι βλέπει ο κόσμος όμως.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 14:27Τα τελευταια ετη,ειμαι σε μια μονιμη πνευματικη καθιζηση, δεν προκειται να γραψω αλλες χρυσες σελιδες. Ειμαι ενα i phone 6 που απλα λειτουργει καπως ακομα.Χαοτικός έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 14:22Προσπαθώ να σε μιμηθώΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 00:50
Εσυ τον εκανες τον φιδεμποραΕκει με τα λεφτα που γλιστρανε στο χερι της τσατσας, εγραψες ιστορια!
Με χαρα βλεπω,πως η σκυταλη πηγε σε καλα χερια, μπραβο παλικαρια!
Και που ξέρεις πως θα τον πετύχεις σε δύσκολη θέση αν δεν παρακολουθείς πιο πριν; Εγώ πάντως τις πετυχαίνω σε εύκολη θέση. Με το αιρκοντίσιον τους μέσα στο μπουρδέλο, χωρίς ρούχα να τις στενεύουν και να μην παίρνουν αέρα... τι να πω ρε; Ξέρω γω;
Και εγώ. Τους τραγουδώ το κάποιο άγαλμα που μ' είδε με θυμήθηκε και πέφτουν αμέσως!!
Και που είναι το κακό σε αυτό?
δεν πάτε να τα εξηγήσετε στους λάθρο περί βιασμού γυναικών κλπ ;
Το έχουν κόψει.
Εκεί συχνάζεις;
Μία φορά στο μετρό, αρκετά χρόνια πριν ήταν ένας τουρίστας, Πακιστανοφάση, πραγματικά θέλω να πιστεύω πως δεν ήταν Ινδός. Καλοντυμένος, ευγενέστατος, μια χαρά φαινόταν.
Νόμιζα εννοούσες μύριο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 22:49.
Πρίν λίγες μέρες έπιασα μιά συζήτηση μέ μιά κοπέλλα πού πουλάει τα περιοδικά δρόμου Σχεδία.....
Μέ πλησιάζει κάποιος μού λέει.... καί μού προτείνει νά μέ πηδήξει μέ 1.50 €.....
Εκεί φτάσαμε.....
Εχουν πέσει τόσο πολύ οι τιμές στήν πιάτσα ;;
Καί νά πείς οτι ήταν τελειωμένο πρεζάκι η κοπέλλα....
Φοβερός πάντως ο τύπος..... καί πιστοποιημένος Ελ.... .
.
Juno έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 12:55Μία φορά στο μετρό, αρκετά χρόνια πριν ήταν ένας τουρίστας, Πακιστανοφάση, πραγματικά θέλω να πιστεύω πως δεν ήταν Ινδός. Καλοντυμένος, ευγενέστατος, μια χαρά φαινόταν.
Πιάνει κουβέντα στην παραδίπλα με έναν χάρτη να μου δείξετε παρακαλώ, θέλω να πάω εδώ και εκεί και σε ποιο μέρος να πάω για φαΐ, για καφέ κλπ, θα θέλατε να βγούμε μαζί, μα γιατί, να κάνουμε παρέα, έχω λεφτά εγώ, θα γυρίσουμε την Αθήνα. Τον απέφυγε ευγενικά, προσπέρασε τις διπλανές, μάλλον γιατί ήταν παρέα και ήρθε σε εμένα. Ξανά η κασέτα, μου δείχνετε παρακαλώ στον χάρτη, θέλω να πάω εδώ και εκεί και σε ποιο μέρος να πάω για φαΐ, για καφέ κλπ... Στο "έχω λεφτά, θα γυρίσουμε", άρχισα και εγώ και έλεγα διάφορα, δεν τα γράφω μην τα πει ο Μερκούρης στον Δημητρά και μου κάνει μήνυση.
Έδειξε προσβεβλημένος, αλλά πήγε ακόμα πιο μακριά και ξανά τα ίδια. Μακάρι να μην ήταν Ινδός. Δεν είναι σωστό να λέγονται τέτοια πράγματα για τη θρησκεία τους και την πατρίδα τους αν ένας από αυτούς ήταν ηλίθιο λιγούρι σε μετρό ξένης χώρας.
Στο θέμα μας, μήπως ήθελε να την προσβάλλει επί προσωπικού; Πολύ χοντρό μου φαίνεται να ισχύει.
Η Σχεδία είναι αριστεροεφημερίδα και ίσως ήθελε να τα χώσει αυτός. Δεν εγκρίνω.