Είναι τοξικό το πχώρουμ;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Είναι τοξικό το πχώρουμ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 25 Νοέμ 2019, 10:59

stavmanr έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:57
taliban έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:24
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:22
Ρε συ Εσθήρ αν θεωρείς τόσο τοξικό το περιβάλλον γιατί δεν αποχωρείς; Απλά πράγματα. Καλύτερα και για σένα δηλαδή. Εγώ έχω φάει 3 μπαν μέχρι τώρα και όταν τελειώνει μπαίνω ο φουκαράς με το κεφάλι σκυμμένο και φτου κι απ' την αρχή. Ξέρεις τι προσβολές έχω φάει μέχρι τώρα; Μ' έχουν πάει πίπα κώλο γιατί είμαι κι εγώ ειλικρινής σαν και εσένα και δεν μασάω τα λόγια μου. Ξέρεις τι μ' έχει κάνει ο συντονισμός εμένα; Αφού είναι όλοι τους αριστεροί και περιμένουν πως και πως να βρίσω κάποιον για να με διώξουν. Όταν τρώω μπαν ξέρεις πόσο ωραία αισθάνομαι για μια-δυο βδομάδες, βγαίνω έξω, κάνω έρωτα. Άσ' τους εκεί πέρα να πούμε τους αριστερούς και προχώρα παρακάτω. Θυμάμαι έγραψα κάτι για τον Τσίπρα και μια κατσίκα και έλαβα απειλητικά μηνύματα.
Απ την κατσίκα ; :lol:
Έχει πλάκα αυτό το εξαρτημένο αντανακλαστικό στο άκουσμα του ονόματος "Τσίπρας".
Ακούει ο άλλος "Τσίπρας" και πετάγεται από τον καναπέ.
Μας θίγουν τον αρχηγό κλαψ κλαψ σταβ αμέση επέμβαση :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Νοέμ 2019, 10:59

enaon έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:47
Νομίζω ότι δεν έχει σημασία. Η αιτία παίζει και χωρίς αφορμή, η αφορμή χωρίς αιτία, όχι.
ναι αλλά η αιτία μπορεί να είναι εξωγενής, πώς είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι άδικη όταν την χρεώνεις εδώ;

Το νήμα πάντως βοηθάει στην αύξηση της τοξικότητας αν υποθέσουμε οτι υπάρχει, δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνει η νηματοθέτρια κατά λάθος.
Και για ποιο λόγο να ενδιαφερθεί κάποιος για την τοξικότητα που εκπέμπει αν θεωρεί ότι η τοξικότητα που δέχεται είναι μεγαλύτερη;

Ή θεωρείς ότι όλες οι τοξικές τοποθετήσεις γίνονται εν βρασμώ ψυχής;

Εσύ τουλάχιστον μπορείς να διακρίνεις πότε είναι απολύτως ψύχραιμες ή στοχευμένες και πότε όχι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 25 Νοέμ 2019, 11:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:36
Εγώ έχω διαφορετική άποψη.

Η Εσθήρ έχει ένα πολύ επιθετικό προφίλ, που εκνευρίζει τους περισσότερους αποσπώντας την προσοχή τους από αυτά που γράφει. Κι αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο. Η Εσθήρ επανέρχεται με περισσότερα μπολντ και επιθετική έκφραση, προσπαθώντας να κάνει τους άλλους να εστιάσουν σε κάποια σημεία αλλά αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό σε όσους την έχουν πάρει στραβά και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό.

Ότι η Νάιδα την έκανε, επειδή συμφώνησε με την Εσθήρ σε κάποια σημεία, για κάποιο γενικό και όχι προσωπικό λόγο. Και ο Πάνας έφυγε επειδή υπερασπίστηκε την άποψη της Νάιδας. Και μάλλον έφυγε με πολλή πίκρα γιατί τα άκουσε και από αυτούς που στενοχωρήθηκαν με την αποχώρηση της Νάιδας.

Οπότε, πριν συνεχίσετε να στολίζετε την Εσθήρ, απλώς σκεφθείτε σε τι σημείο φέρατε τον Πάνα, που έφυγε επειδή υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τη Νάιδα, που έφυγε επειδή υπερασπίστηκε την Εσθήρ.

Κάπου έχει χαθεί το νήμα, δε νομίζετε;
Ψάχνετε μέσα στη ζούγκλα του σύγχρονου διαδικτύου να κάνετε ψυχαναλύσεις βρε Γαλή;
Εδώ το κάθε ζώον βγάζει τα ζωικά του ένστικτα πιστεύοντας ότι είναι ανώνυμο...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Νοέμ 2019, 11:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:59
Και για ποιο λόγο να ενδιαφερθεί κάποιος για την τοξικότητα που εκπέμπει αν θεωρεί ότι η τοξικότητα που δέχεται είναι μεγαλύτερη;

Ή θεωρείς ότι όλες οι τοξικές τοποθετήσεις γίνονται εν βρασμώ ψυχής;

Εσύ τουλάχιστον μπορείς να διακρίνεις πότε είναι απολύτως ψύχραιμες ή στοχευμένες και πότε όχι. :lol:
το καταλαβαίνω βρε, αλλά τότε τι νόημα έχει το νήμα; Κόντρες στην τοξικότητα κάνουμε;

Μόνο ο σατανικός νομίζω είναι πυροσβεστικός ρε παιδιά σε αυτό το νήμα, τι γίνεται; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Νοέμ 2019, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Νοέμ 2019, 11:03

stavmanr έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:01
ΓΑΛΗ έγραψε:

Η Εσθήρ έχει ένα πολύ επιθετικό προφίλ, που εκνευρίζει τους περισσότερους αποσπώντας την προσοχή τους από αυτά που γράφει. Κι αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο. Η Εσθήρ επανέρχεται με περισσότερα μπολντ και επιθετική έκφραση, προσπαθώντας να κάνει τους άλλους να εστιάσουν σε κάποια σημεία αλλά αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό σε όσους την έχουν πάρει στραβά και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

Ότι η Νάιδα την έκανε, επειδή συμφώνησε με την Εσθήρ σε κάποια σημεία, για κάποιο γενικό και όχι προσωπικό λόγο. Και ο Πάνας έφυγε επειδή υπερασπίστηκε την άποψη της Νάιδας. Και μάλλον έφυγε με πολλή πίκρα γιατί τα άκουσε και από αυτούς που στενοχωρήθηκαν με την αποχώρηση της Νάιδας.

Οπότε, πριν συνεχίσετε να στολίζετε την Εσθήρ, απλώς σκεφθείτε σε τι σημείο φέρατε τον Πάνα, που έφυγε επειδή υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τη Νάιδα, που έφυγε επειδή υπερασπίστηκε την Εσθήρ.

Ψάχνετε μέσα στη ζούγκλα του σύγχρονου διαδικτύου να κάνετε ψυχαναλύσεις βρε Γαλή;
Δεν υπάρχει κάτι το ψυχαναλυτικό στο μήνυμα μου. Τη σειρά των γεγονότων παραθέτω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 25 Νοέμ 2019, 11:04

42 άνοιξε άλλο ένα τοπικ να ξεχάστουμε καλέμου!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 25 Νοέμ 2019, 11:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:03
stavmanr έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:01
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν υπάρχει κάτι το ψυχαναλυτικό στο μήνυμα μου. Τη σειρά των γεγονότων παραθέτω.
Πίκρες, στεναχώριες, μελαγχολίες, αλληλοκατανήση, αλληλοσπαραγμός...
Κωδικοποιημένα σε 0,1,0,1,0,1.

"Τοξικό" λέει "το φόρουμ". Υπάρχει κάτι που δεν είναι τοξικό τη σήμερον;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Νοέμ 2019, 11:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:03
οχι, βάζεις μέσα και προσωπική εκτίμηση. Σε κάθε περίπτωση για να έχει πλάκα, ποιος λες ότι φταίει, αφού όλα έχουν σειρά γεγονότων;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Νοέμ 2019, 11:10

νύχτα έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:04
θα τον στύψουμε :lol:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 25 Νοέμ 2019, 11:10

Εσθήρ έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 10:00
Η τοξικοτητα του πχωρουμ,μιας και τεθηκε σε αλλο θεμα εδω.
...
Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 25 Νοέμ 2019, 11:12

εμένα μ αρέσει η Εσθήρ, αν και δεν μπορώ να την παρακολουθήσω πολύ γιατί γράφει σεντόνια. μ αρέσει η ευθύτητά της και η αθυροστομία της. μ αρέσει επίσης που είναι αριστερή. μ αρέσουν οι αντιδράσεις της - έχουν μια γνησιότητα. και την προτιμώ από άλλες συμπεριφορές, που ενώ παίζουν εντός όρων χρήσης, είναι είτε ανειλικρινείς, είτε πλάγιες, της μπηχτής, ύπουλες και υποχθόνιες... :o:e040:

την καλώ να μας πει και ένα τραγουδάκι στο σχετικό νήμα: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)

:bored:

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 25 Νοέμ 2019, 11:13

Το ζήτημα των αποχωρήσεων είναι εξόχως σημαντικό και αν μη τι άλλο οδηγεί σε περιορισμό της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης. Θα προσπαθήσω να αναλύσω κάποιες παραμέτρους του εν λόγω θέματος. Ο πλουραλισμός απόψεων αποτελεί βασική αρχή της δημοκρατίας όπως αυτή θεμελιώθηκε τον 17ο αιώνα από τον διαφωτισμό και μεγάλους φιλόσοφους όπως ο Τόνι Γκαβλώνει κι ο Ζαχαράια Μασχίνι.
Οι διαμάχες του αιτήματος για περισσότερη ισότητα και λιγότερο σεξισμό συνεχίζονται μέχρι τις μέρες μας. Ο σεξισμός κι η φαλλοκρατία αποτελούν κατά τον Τόνι Γκαβλώνει αποχρώσεις του πατριαρχικού συστήματος που καταπιέζει μέχρι σήμερα το αδύναμο φύλο κι έχει εντυπωθεί στη συλλογική συνείδηση αποτρέποντας την γυναίκα από θετικές δράσεις, ακόμα ακόμα και τις ίδιες τις γυναίκες.
Μία γυναίκα ισχυρή, γράφει ο Ζαχαράια Μασχίνι στην πραγματεία του "Ο υπαρξισμός κατά τον Βάγκνερ και το φαινόμενο πιάτσα ντε λα ρέντι", όπως η Εσθήρ απειλεί αυτό το οικοδόμημα που χτίστηκε επάνω στις πλάτες των γυναικών. Η Εσθήρ συνειρμικά αποτελεί απειλή για τον φαλλοκράτη γιατί ο πρωτόγονος εγκέφαλός του ανασύρει αρχαίες μνήμες από προιστορικές μητριαρχικές κοινωνίες. Συνεπώς όταν ο Τόνι Γκαβλώνει ο Ζαχαράια Μασχίνι.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 25 Νοέμ 2019, 11:18

the comet the course the tail έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:12
εμένα μ αρέσει η Εσθήρ, αν και δεν μπορώ να την παρακολουθήσω πολύ γιατί γράφει σεντόνια. μ αρέσει η ευθύτητά της και η αθυροστομία της. μ αρέσει επίσης που είναι αριστερή. μ αρέσουν οι αντιδράσεις της - έχουν μια γνησιότητα. και την προτιμώ από άλλες συμπεριφορές, που ενώ παίζουν εντός όρων χρήσης, είναι είτε ανειλικρινείς, είτε πλάγιες, της μπηχτής, ύπουλες και υποχθόνιες... :o:e040:

την καλώ να μας πει και ένα τραγουδάκι στο σχετικό νήμα: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)

Βρε συ, η αντίδραση σε κάτι κακό σπάνια είναι κάτι καλό...η αθυρόστομια της είναι απλά άρνηση και επιστροφή.. Θα είχε νόημα εάν σήμαινε κάτι.. Αλλά δεν.
Ευθύτητα δεν σημαίνει προσβολή, αλλιώς τι εξυπηρετεί? Να προκαλέσει αντιδρασεις
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 25 Νοέμ 2019, 11:18

[/quote]
enaon έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:10
νύχτα έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:04
θα τον στύψουμε :lol:
:smt005::smt041:vp15::vp14::vp5:
the comet the course the tail έγραψε:
25 Νοέμ 2019, 11:12

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών