Σινά.
Σινά.
Η γυναίκα μου λέει, να πάμε Αίγυπτο, μια τουρ τούρνε και τούρνε, ναι, πυραμίδες, ιστορίες, σούξου μούξου, Κάιρον, και εκδρομή Σινά. Όρος Σινά, Μονή Αγίας Αικατερίνης, της ήρθε προχτές που σημειώναμε να πάρουμε τις Κατερίνες τηλέφωνο την επομένη. Ναι, ακόμα τηλεφωνάμε, δεν γράφουμε στο Facebook σε φίλους, το θεωρώ πολύ αντικοινωνικό. Της είπα, τρελή είσαι, στο Σινά θα μας πετσοκόψουν, θα μας πάρουν ομήρους, υπάρχει ISIS κλπ. Υπάρχει θέμα, ή είναι υπερβολές; Πήγε κανείς πρόσφατα;
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σινά.
Προχτές εκεί ήμουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φαντάζομαι πως εννοείται ότι θα πας με γκρουπ, έτσι;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν το λες σοβαρά και δεν με τρολλάρεις, γράψε τι παίζει. Αλλά για να πήγες Σινά δεν σε κόβω, αλλά μπορεί να πήγες Αίγυπτο, στα υπόλοιπα.
Ordem e Progresso.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σε γενικές γραμμές πάντως είναι λίγο επίφοβα
οι φανατικοί ειδικά σε εκείνες τις περιοχές έχουν διαρκή δράση και συγκρούνονται συχνά-πυκνά με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Αιγύπτου
οι φανατικοί ειδικά σε εκείνες τις περιοχές έχουν διαρκή δράση και συγκρούνονται συχνά-πυκνά με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Αιγύπτου
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Στο όρος Σινά είναι ο Γέροντας Μωυσής
Πρέπει να είναι κάπου 80 τώρα
Στα χέρια μου έχουν έρθει από ενορία της Καλαμαριάς, αντικείμενα του φτιάχνονται εκεί,από τους Βεδουϊνους, πάνινα κεντητά πχ θήκες γυαλιών,τσαντάκια κι αν ψάξεις θα βρεις στο youtube όλη την οργάνωση το έργο και τη δουλειά αυτή που την τρέχει ο Γέρων Μωυσής προς συντήρηση και φιλοξενία στη Μονή και προς προσφορά εργασίας στους τοπικούς
Πρέπει να είναι κάπου 80 τώρα
Στα χέρια μου έχουν έρθει από ενορία της Καλαμαριάς, αντικείμενα του φτιάχνονται εκεί,από τους Βεδουϊνους, πάνινα κεντητά πχ θήκες γυαλιών,τσαντάκια κι αν ψάξεις θα βρεις στο youtube όλη την οργάνωση το έργο και τη δουλειά αυτή που την τρέχει ο Γέρων Μωυσής προς συντήρηση και φιλοξενία στη Μονή και προς προσφορά εργασίας στους τοπικούς
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως φίλε ΚαβαλιέρεCavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:06Η γυναίκα μου λέει, να πάμε Αίγυπτο, μια τουρ τούρνε και τούρνε, ναι, πυραμίδες, ιστορίες, σούξου μούξου, Κάιρον, και εκδρομή Σινά. Όρος Σινά, Μονή Αγίας Αικατερίνης, της ήρθε προχτές που σημειώναμε να πάρουμε τις Κατερίνες τηλέφωνο την επομένη. Ναι, ακόμα τηλεφωνάμε, δεν γράφουμε στο Facebook σε φίλους, το θεωρώ πολύ αντικοινωνικό. Της είπα, τρελή είσαι, στο Σινά θα μας πετσοκόψουν, θα μας πάρουν ομήρους, υπάρχει ISIS κλπ. Υπάρχει θέμα, ή είναι υπερβολές; Πήγε κανείς πρόσφατα;
όταν πας στις Πυραμίδες και τη Σφίγγα θα σου πέσει το σαγόνι
άλλο να τις βλέπεις σε φωτογραφίες και άλλο από κοντά
είναι απίστευτα επιβλητικά οικοδομήματα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω αν υπηρχε η δυνατοτητα θα ηθελα να παω και νεκρα θαλασσα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ αυτά τα έχω δει, κλασικά. Σινά δεν έχω πάει. Και Κάιρο και Αλεξάνδρεια έχω δει, και πυραμίδες, Σφίγγα. Για τη γυναίκα και το παιδί είναι κυρίως, και το Σινά για μένα θα είναι κάτι καινούριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:40πάντως φίλε ΚαβαλιέρεCavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:06Η γυναίκα μου λέει, να πάμε Αίγυπτο, μια τουρ τούρνε και τούρνε, ναι, πυραμίδες, ιστορίες, σούξου μούξου, Κάιρον, και εκδρομή Σινά. Όρος Σινά, Μονή Αγίας Αικατερίνης, της ήρθε προχτές που σημειώναμε να πάρουμε τις Κατερίνες τηλέφωνο την επομένη. Ναι, ακόμα τηλεφωνάμε, δεν γράφουμε στο Facebook σε φίλους, το θεωρώ πολύ αντικοινωνικό. Της είπα, τρελή είσαι, στο Σινά θα μας πετσοκόψουν, θα μας πάρουν ομήρους, υπάρχει ISIS κλπ. Υπάρχει θέμα, ή είναι υπερβολές; Πήγε κανείς πρόσφατα;
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:51Εγώ αυτά τα έχω δει, κλασικά. Σινά δεν έχω πάει. Και Κάιρο και Αλεξάνδρεια έχω δει, και πυραμίδες, Σφίγγα. Για τη γυναίκα και το παιδί είναι κυρίως, και το Σινά για μένα θα είναι κάτι καινούριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:40πάντως φίλε ΚαβαλιέρεCavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:06Η γυναίκα μου λέει, να πάμε Αίγυπτο, μια τουρ τούρνε και τούρνε, ναι, πυραμίδες, ιστορίες, σούξου μούξου, Κάιρον, και εκδρομή Σινά. Όρος Σινά, Μονή Αγίας Αικατερίνης, της ήρθε προχτές που σημειώναμε να πάρουμε τις Κατερίνες τηλέφωνο την επομένη. Ναι, ακόμα τηλεφωνάμε, δεν γράφουμε στο Facebook σε φίλους, το θεωρώ πολύ αντικοινωνικό. Της είπα, τρελή είσαι, στο Σινά θα μας πετσοκόψουν, θα μας πάρουν ομήρους, υπάρχει ISIS κλπ. Υπάρχει θέμα, ή είναι υπερβολές; Πήγε κανείς πρόσφατα;
Το Σινά είναι εμπόλεμη ζώνη. Υπάρχει isis εκεί. Πριν από δύο χρόνια νομίζω δοκίμασαν να χτυπήσουν το μοναστήρι αλλά τους την έπεσε ο Αιγυπτιακός στρατός.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Για αυτό ρωτάω, επειδή κι εμένα ριψοκίνδυνο με φαίνεται. Δεν είμαστε για πορτοκαλί φόρμες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:19σε γενικές γραμμές πάντως είναι λίγο επίφοβα
Ordem e Progresso.
Λοιπόν, μόλις με είπαν πως η Εκκλησία στην Ελλάδα διοργανώνει εκδρομές. Μα καλά, πώς πάνε;

Ordem e Progresso.
υπάρχει ασφάλεια από τον στρατό υποθέτω . Με είχε πάει η μητέρα μου όταν ήμουν 12 χρονών
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σοβαρές εξελίξεις για την Ελληνορθοδοξη Μονή Σινά. Θέλουν να την καταλάβουν κοπτες
από Ίακχος » 07 Αύγ 2024, 14:15 » σε Θρησκειολογία - 28 Απαντήσεις
- 1122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
31 Αύγ 2024, 14:46
-