Όχι, αλλά έχουν απολυθεί πολλοί λόγω σεξουαλικής ταυτότητας. Σε κλινική ένας γιατρός, π.χ..
Στο Μπογδανιστάν.
Re: Στο Μπογδανιστάν.
Ordem e Progresso.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Στην χώρα που εργάζεσαι υπάρχει τέτοια διάταξη στο σύνταγμα ή προβλέπεται από συγκεκριμένους νόμους η αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών?Αν πέρναγε κάτι τέτοιο θα γεμίζαμε συνταγματολόγους να ερμηνεύουν το σύνταγμα για κάθε αδικία υπαρκτή ή μη που θα φανταζόταν ο καθένας.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:17Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο, και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:14Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κεντροδεξιός Ψάλτης την 26 Νοέμ 2019, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
επειδή και εγώ έχω δει πως ζουν στην Γερμανία και δουλεύω Ολλανδία, δεν με εξηγείς την ανωτεροτητα του συντάγματος της Γερμανιας και την Ολλανδίας;Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:17Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο, και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:14Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.
Γιατί εδώ πχ έχουν κόμμα πουαπαγορεύει να έχει υποψηφίους γυναικες και είναι νομιμότατο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για φεικιά του σεσημασμένου βόθρου λεφτ, αλλά περιμένω το αποψινό νιουσλέτερ της Βίβιαν για να γραμμωθώ. Είμαι εποχούμενος και δεν αδειάζω να ψάξω φακτςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:04ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Θα με ενδιεφερε το σχολιο σου.
Τα υπολοιπα γιδια θα μας πουν οτι καλα εκαναν και το υπερψηφισαν και οτι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο το μεταναστευτικο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πότε; το 70;
Γιατί πλέον δε νομίζω οτι κανείς θέλει να βγαίνει στα κανάλια και να τον βρίζουν νυχθημερόν. Εκτός και αν ο λόγος ήταν άλλος και ο απολυμένος το έριξε εκεί.
Πολύ βρωμάει πάντως το τι ήθελαν να περάσουν και το μπλόκαραν νδ πασοκ. Τον βελό δε τον μετράω, απαλλάσσεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ ξέρω πολλούς γκέι που δουλεύουν χωρίς κάποιο πρόβλημα, τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε γραφεία. Από εκεί και πέρα, αν ένας ή μία στρέιτ πάνε ντυμένοι μπαλαρίνες ή ιππότες στην πρώτη συνέντευξη, σαφώς και δεν θα τους πάρουν. Εκτός αν παίζει οντισιόν σε ρόλο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:13να πας σε μια δουλειά και να μην μπορεί να σου πει ο άλλος "δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι γκέης"
θα πρέπει να βρει δικαιολογία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.

Ordem e Progresso.
Μα είχαμε φανερότατο γκέη υπουργό και μάλιστα την προηγούμενη δεκαετία.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Εσυ συμφωνείς με τα πράιντ και όλο αυτο;
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ναι μπορεί.Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να το απαγορεύειCavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Διευκρίνησε το τι σημαίνει "φανερά γκέι" και θα σου πω.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν μπορεί γιατί δεν θα τον ψηφίσουν,όχι για άλλο λόγο και αυτό δεν θα αλλάξει με άρθρα του συντάγματος.Κανείς βουλευτής, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εχει δηλώσει γκέι.Κάτι θα ξέρουν.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Ποιόν; Πλάκα με κάμεις; Τώρα κοροϊδευόμαστε;

Για τα pride, ειλικρινά, οι συντηρητικοί ασχολούνται πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ. Εγώ πήγα μια φορά το 2000, για να δω πώς είναι, και δεν ξανασχολήθηκα, με έχεις δει εδώ μέσα να γράψω ποτέ για αυτά; Είμαι κουλ.
Ordem e Progresso.
Κανονικά, να πάει στο προεδρικό μέγαρο με τον άντρα του, ας πούμε, όπως πάνε οι άλλοι με τις γυναίκες τους. Μην κοροϊδευόμαστε, αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται. Τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλισμός.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:26Διευκρίνησε το τι σημαίνει "φανερά γκέι" και θα σου πω.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Ordem e Progresso.
Δε νομιζω οτι ο Νικήτας το έκρυψε ποτέ. Κοίτα οκ δε βγηκε να το φωνάζει, αλλά ούτε το έχει αρνηθει.
Όχι ρώτησα για τα πράιντ γιατί μόνο κάτι εκεί θαμώνες θα έχουν θέμα και αυτό δεν ειναι λόγω της σεξουαλικής τους προτίμησης αλλά λόγω ασοβαρότητας.
ελα βρε Νίκο ξέρεις πολύ καλά οτι μπούλινγκ οι γκέη τρώνε παντού, άσχετα οτι κάποια κράτη εχουν βελτιώσει τη μόστρα. Και όσο πιο προοδευτικό πρόσωπο έχουν, τόσο πιο συντηρητική κοινωνία θα βρείς στο παρασκήνιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 26 Νοέμ 2019, 16:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπράβο. Άρα η κοινωνία δεν είναι ανεκτική και κουλ, και ας αφήσουν εδώ τα πουλάκια μου το δήθεν αδιάφορο Μα δεν έχει νόημα η μετατροπή, όλα είναι ρυθμισμένα, τα αρχίδια μου είναι τα μόνα ρυθμισμένα, καράβλαχοι. Που πάτε να κοροϊδέψετε, πονηράκια μου.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:27Δεν μπορεί γιατί δεν θα τον ψηφίσουν,όχι για άλλο λόγο και αυτό δεν θα αλλάξει με άρθρα του συντάγματος.Κανείς βουλευτής, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εχει δηλώσει γκέι.Κάτι θα ξέρουν.

Ordem e Progresso.