Στο Μπογδανιστάν.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Στο Μπογδανιστάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Νοέμ 2019, 16:19

Ερμής έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:14

Και τι; με ταμπέλα πάνε σε συνέντευξη ή με το στρινγκ πέντε πήχες πάνω απο τη ζωνη;
Όχι, αλλά έχουν απολυθεί πολλοί λόγω σεξουαλικής ταυτότητας. Σε κλινική ένας γιατρός, π.χ..
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 26 Νοέμ 2019, 16:20

Cavaliere έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:17
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.
Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο, και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.
Στην χώρα που εργάζεσαι υπάρχει τέτοια διάταξη στο σύνταγμα ή προβλέπεται από συγκεκριμένους νόμους η αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών?Αν πέρναγε κάτι τέτοιο θα γεμίζαμε συνταγματολόγους να ερμηνεύουν το σύνταγμα για κάθε αδικία υπαρκτή ή μη που θα φανταζόταν ο καθένας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κεντροδεξιός Ψάλτης την 26 Νοέμ 2019, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 26 Νοέμ 2019, 16:20

Cavaliere έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:17
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.
Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο, και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.
επειδή και εγώ έχω δει πως ζουν στην Γερμανία και δουλεύω Ολλανδία, δεν με εξηγείς την ανωτεροτητα του συντάγματος της Γερμανιας και την Ολλανδίας;
Γιατί εδώ πχ έχουν κόμμα πουαπαγορεύει να έχει υποψηφίους γυναικες και είναι νομιμότατο

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Νοέμ 2019, 16:20

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:04
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Θα με ενδιεφερε το σχολιο σου.

Τα υπολοιπα γιδια θα μας πουν οτι καλα εκαναν και το υπερψηφισαν και οτι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο το μεταναστευτικο.
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για φεικιά του σεσημασμένου βόθρου λεφτ, αλλά περιμένω το αποψινό νιουσλέτερ της Βίβιαν για να γραμμωθώ. Είμαι εποχούμενος και δεν αδειάζω να ψάξω φακτς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Νοέμ 2019, 16:22

Cavaliere έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:19
Ερμής έγραψε:

Και τι; με ταμπέλα πάνε σε συνέντευξη ή με το στρινγκ πέντε πήχες πάνω απο τη ζωνη;
Όχι, αλλά έχουν απολυθεί πολλοί λόγω σεξουαλικής ταυτότητας. Σε κλινική ένας γιατρός, π.χ..
Πότε; το 70;
Γιατί πλέον δε νομίζω οτι κανείς θέλει να βγαίνει στα κανάλια και να τον βρίζουν νυχθημερόν. Εκτός και αν ο λόγος ήταν άλλος και ο απολυμένος το έριξε εκεί.
Πολύ βρωμάει πάντως το τι ήθελαν να περάσουν και το μπλόκαραν νδ πασοκ. Τον βελό δε τον μετράω, απαλλάσσεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Νοέμ 2019, 16:22

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:10
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς συνίσταται η διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου;

Οκ, για τον γάμο το ξέρω. Απαγορεύονται τα φρουφρού και τα τούλια σε εκκλησιαστικό χώρο.

Άλλο;
να πας σε μια δουλειά και να μην μπορεί να σου πει ο άλλος "δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι γκέης"
θα πρέπει να βρει δικαιολογία
Εγώ ξέρω πολλούς γκέι που δουλεύουν χωρίς κάποιο πρόβλημα, τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε γραφεία. Από εκεί και πέρα, αν ένας ή μία στρέιτ πάνε ντυμένοι μπαλαρίνες ή ιππότες στην πρώτη συνέντευξη, σαφώς και δεν θα τους πάρουν. Εκτός αν παίζει οντισιόν σε ρόλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Νοέμ 2019, 16:24

Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
:lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Νοέμ 2019, 16:25

Cavaliere έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:24
Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Μα είχαμε φανερότατο γκέη υπουργό και μάλιστα την προηγούμενη δεκαετία.
Εσυ συμφωνείς με τα πράιντ και όλο αυτο;

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 26 Νοέμ 2019, 16:26

Cavaliere έγραψε:
Ναι μπορεί.Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να το απαγορεύει

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Νοέμ 2019, 16:26

Cavaliere έγραψε:
Διευκρίνησε το τι σημαίνει "φανερά γκέι" και θα σου πω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 26 Νοέμ 2019, 16:27

Cavaliere έγραψε:
Δεν μπορεί γιατί δεν θα τον ψηφίσουν,όχι για άλλο λόγο και αυτό δεν θα αλλάξει με άρθρα του συντάγματος.Κανείς βουλευτής, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εχει δηλώσει γκέι.Κάτι θα ξέρουν.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Νοέμ 2019, 16:30

Ερμής έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:25
Ποιόν; Πλάκα με κάμεις; Τώρα κοροϊδευόμαστε;
Για τα pride, ειλικρινά, οι συντηρητικοί ασχολούνται πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ. Εγώ πήγα μια φορά το 2000, για να δω πώς είναι, και δεν ξανασχολήθηκα, με έχεις δει εδώ μέσα να γράψω ποτέ για αυτά; Είμαι κουλ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Νοέμ 2019, 16:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:26
Cavaliere έγραψε:
Διευκρίνησε το τι σημαίνει "φανερά γκέι" και θα σου πω.
Κανονικά, να πάει στο προεδρικό μέγαρο με τον άντρα του, ας πούμε, όπως πάνε οι άλλοι με τις γυναίκες τους. Μην κοροϊδευόμαστε, αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται. Τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλισμός.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Νοέμ 2019, 16:33

Cavaliere έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:30
Ερμής έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:25
Ποιόν; Πλάκα με κάμεις; Τώρα κοροϊδευόμαστε;
Για τα pride, ειλικρινά, οι συντηρητικοί ασχολούνται πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ. Εγώ πήγα μια φορά το 2000, για να δω πώς είναι, και δεν ξανασχολήθηκα, με έχεις δει εδώ μέσα να γράψω ποτέ για αυτά; Είμαι κουλ.
Δε νομιζω οτι ο Νικήτας το έκρυψε ποτέ. Κοίτα οκ δε βγηκε να το φωνάζει, αλλά ούτε το έχει αρνηθει.

Όχι ρώτησα για τα πράιντ γιατί μόνο κάτι εκεί θαμώνες θα έχουν θέμα και αυτό δεν ειναι λόγω της σεξουαλικής τους προτίμησης αλλά λόγω ασοβαρότητας.
Cavaliere έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:32

Κανονικά, να πάει στο προεδρικό μέγαρο με τον άντρα του, ας πούμε, όπως πάνε οι άλλοι με τις γυναίκες τους. Μην κοροϊδευόμαστε, αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται. Τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλισμός.
ελα βρε Νίκο ξέρεις πολύ καλά οτι μπούλινγκ οι γκέη τρώνε παντού, άσχετα οτι κάποια κράτη εχουν βελτιώσει τη μόστρα. Και όσο πιο προοδευτικό πρόσωπο έχουν, τόσο πιο συντηρητική κοινωνία θα βρείς στο παρασκήνιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 26 Νοέμ 2019, 16:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Νοέμ 2019, 16:34

πατησιωτης έγραψε:
26 Νοέμ 2019, 16:27
Δεν μπορεί γιατί δεν θα τον ψηφίσουν,όχι για άλλο λόγο και αυτό δεν θα αλλάξει με άρθρα του συντάγματος.Κανείς βουλευτής, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εχει δηλώσει γκέι.Κάτι θα ξέρουν.
Μπράβο. Άρα η κοινωνία δεν είναι ανεκτική και κουλ, και ας αφήσουν εδώ τα πουλάκια μου το δήθεν αδιάφορο Μα δεν έχει νόημα η μετατροπή, όλα είναι ρυθμισμένα, τα αρχίδια μου είναι τα μόνα ρυθμισμένα, καράβλαχοι. Που πάτε να κοροϊδέψετε, πονηράκια μου.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών