Στο Μπογδανιστάν.
Re: Στο Μπογδανιστάν.
Εγώ πάντως θεωρώ περισσότερο βλακανική και επαρχιώτικη την εστίαση της πολιτισμικής ταυτότητας σε τόσο τρανστζέντερ βάση. Μου θυμίζει τα αου αου του Σειληνού και της Ιωαννίδου στα μιούζικαλ του 70.
Ξεκολλήστε.
Ξεκολλήστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το σύνταγμα αποτελεί τον κανονιστικό σκελετό της χώρας, ουσιαστικά ένας οδικός χάρτης με κατευθυντήριες οδηγίες, γενικός και ανοιχτός σε ερμηνείες από τα δικαστήρια και τη βουλή. Δεν χρειάζεται σε αυτό να εντάσσεται η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, λες και είναι νόμος.
Για αυτό άλλωστε υπάρχουν οι νόμοι, οι κανονιστικές πράξεις κ.τ.λ.
Σιγά δηλαδή μην βάλουμε και νέο άρθρο που θα επιτρέπει τα Pride, λες και είμαστε ξέρω ΄γω κάνα ίδρυμα και όχι κράτος.
Για αυτό άλλωστε υπάρχουν οι νόμοι, οι κανονιστικές πράξεις κ.τ.λ.
Σιγά δηλαδή μην βάλουμε και νέο άρθρο που θα επιτρέπει τα Pride, λες και είμαστε ξέρω ΄γω κάνα ίδρυμα και όχι κράτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίγαγρος την 26 Νοέμ 2019, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μan, όχι, οι γκέι σε κάποιες χώρες δεν τρώνε μπούλινγκ, σε πολλές χώρες πολιτικοί γκέι δεν έχουν σχολιαστεί καθόλου. Και το ξέρεις και το ξέρω πως στην Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το πεις ανοιχτά αν κάνεις πολιτική καριέρα, γιατί υποκρινόμαστε ότι δήθεν όλα είναι κουλ; Τα υπόλοιπα, ναι, αλλά οι κουτόφραγκοι είναι πιο συντηρητικοί κατά βάθος, είναι καραμπαμπισμός. Δεν το δέχομαι. Είναι συντηρητικοί στα θέματα αστικής πειθαρχίας, όχι σεξουαλικής ταυτότητας.
Ordem e Progresso.
Παπαριές Μαρίταμ τα άλλα σχόλια. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Ordem e Progresso.
εχω ζήσει και εγώ στο εξωτερικό και έχω δει πως συμπεριφέρονται στους γκέη, ειδικά σε εφηβικές ηλικίες. θα μου πεις άλλο πράγμα η Σουηδία άλλο η Καμπανια και το δέχομαι.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:38Μan, όχι, οι γκέι σε κάποιες χώρες δεν τρώνε μπούλινγκ, σε πολλές χώρες πολιτικοί γκέι δεν έχουν σχολιαστεί καθόλου. Και το ξέρεις και το ξέρω πως στην Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το πεις ανοιχτά αν κάνεις πολιτική καριέρα, γιατί υποκρινόμαστε ότι δήθεν όλα είναι κουλ; Τα υπόλοιπα, ναι, αλλά οι κουτόφραγκοι είναι πιο συντηρητικοί κατά βάθος, είναι καραμπαμπισμός. Δεν το δέχομαι. Είναι συντηρητικοί στα θέματα αστικής πειθαρχίας, όχι σεξουαλικής ταυτότητας.
Απλά νομίζω κάπου οτι οι ίδιοι (το ασοβαρο κομμάτι) οι γκέη επιζητούν να έχουν το ρόλο του κατατρεγμένου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε, αν δεν έχει τους όρχεις να υποστηρίξει το σύντροφο και τις επιλογές της ζωής του, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μας. Αυτά τα θέματα λύνονται με προσωπικές αποφάσεις και όχι με κλάψες τύπου "δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με την αγάπη μου γιατί με στραβοκοιτάνε". Αν δεν μπορεί ας κάτσει σπίτι ή ας πάει σε κάποιο φιλικό για ευαίσθητους στέκι να κλαίει για το προεδρικό μέγαρο. Θα χάσει η Βενετιά βελόνι.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:32Κανονικά, να πάει στο προεδρικό μέγαρο με τον άντρα του, ας πούμε, όπως πάνε οι άλλοι με τις γυναίκες τους. Μην κοροϊδευόμαστε, αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται. Τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλισμός.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:26Διευκρίνησε το τι σημαίνει "φανερά γκέι" και θα σου πω.Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τότε ασχολήσου με την σοβαρή σου χώρα, επέστρεψε το ελληνικό διαβατήριο και μην μας τα πρήζεις περαιτέρω, τιμητή του κ...!Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:17Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο, και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:14Γιατί είναι παπάτζες.Τι ακριβώς στοιχειοθετείται από αυτήν την τροποποίηση στο σύνταγμα που θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα?Αυτά προβλέπονται από επιμέρους νόμους ήδη.Μην πετάξει κανα δόλωμα ο Ποκοπίκος αμέσως να τσιμπήσετε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οτιδήποτε προτείνουν ζαιοι είναι εκ προοιμίου ύποπτο και απορρίπτεται!Ερμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:22Πότε; το 70;
Γιατί πλέον δε νομίζω οτι κανείς θέλει να βγαίνει στα κανάλια και να τον βρίζουν νυχθημερόν. Εκτός και αν ο λόγος ήταν άλλος και ο απολυμένος το έριξε εκεί.
Πολύ βρωμάει πάντως το τι ήθελαν να περάσουν και το μπλόκαραν νδ πασοκ. Τον βελό δε τον μετράω, απαλλάσσεται

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ναι, είναι συντηρητικοί στα θέματα αστικής πειθαρχίας (πράγμα που αποδεικνύει ότι αποδέχονται μόνον ως καλλιτεχνικό προϊόν την ελεύθερη έκφραση και τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες ωγκρατέν) και ξενέρωτοι στα υπόλοιπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δλδ αν τροποποιηθεί το Σύνταγμα αναλόγως θα μπορεί;Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:24Επειδή μπορεί τον εαυτό σας να τον κοροϊδεύετε, αλλά όσοι σας διαβάζουν δεν είναι κορόιδα και γελάνε, πέστε αν έχετε αρχίδια: Μπορεί στην Ελλάδα ένας Υπουργός να είναι φανερά γκέι; Μετά συζητήστε για Ολλανδίας και Γερμανίας, με περισσή υποκριτική και βλακανική αφέλεια, λέγοντας ψέμματα στους εαυτούς σας.
Αυτό του φταίει;
Yippie Kay Yay
Φίλε, δεν δέχομαι το παράδειγμα της Ιταλίας ως ανοιχτή κοινωνία, έχω ζήσει. Μιλώ για άλλες χώρες. Στην Ιταλία οι γκέι τρώνε πιο άσχημο μπούλινγκ από ό,τι στην Ελλάδα. Οι Ιταλοί είναι υποκριτές επίσης. Και σου λέω, είμαστε πίσω.Να τα λέμε ανοιχτά, ακόμα στην Ελλάδα δεν μπορεί ο άλλος να το πει δημόσια αν είναι υπουργός. Και με το pride ξαναλέω, αν δεν ήταν το φόρουμ και τα social δεν θα μάθαινα ούτε πότε γίνεται.Δεν ασχολούμαι. Και ξέρεις, δεν έχω ιδιαίτερους πολιτικαλκορρεκτισμούς, πολύ άνετα θα έλεγα ανέκδοτα με αδερφές, μαύρους, και εβραίους, και το ξέρεις. Αλλά η κατοχύρωση της ισότητας ανεξάρτητα από σεξουαλικό προσανατολισμό ή φύλο, είναι υποχρέωση της Πολιτείας. Αλλά οι κλάνες οι βουλευτές φοβήθηκαν μη χάσουν ψήφους από τα μετανοούντα πρόβατα που ψήφιζαν ως χτες Χ.Α. και γίναν σε μία νύχτα νέο-Δημοκράται.Ερμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:41εχω ζήσει και εγώ στο εξωτερικό και έχω δει πως συμπεριφέρονται στους γκέη, ειδικά σε εφηβικές ηλικίες. θα μου πεις άλλο πράγμα η Σουηδία άλλο η Καμπανια και το δέχομαι.
Απλά νομίζω κάπου οτι οι ίδιοι (το ασοβαρο κομμάτι) οι γκέη επιζητούν να έχουν το ρόλο του κατατρεγμένου.

Ordem e Progresso.
Υπάρχει ακόμα κανένας που θα μου πει τι να κάνω το διαβατήριό μου, να ακούσει για το σόι του; Περιμένω.
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν ισχύει το ότι παντού τραμπουκίζονται. Τις προάλλες με εξυπηρέτησε στο ταμείο του Action ένας τράβελος σα να μη συμβαίνει τίποτε. Και στην ουρά πίσω μου περιμένανε οι νίντζα με τις αμπάγιες. Αυτό στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής δε θα γίνει ούτε σε χίλια χρόνια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κι επειδή πάω μάλλον πάλι για ban εξύβρισης, αυτομπανάρομαι πριν ενεργήσουν οι αρμόδιοι. Δικαίως μεν, αλλά εγώ δεν θα ακούσω από κανέναν μαλάκα πότε έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε μια χώρα, ούτε κανένας σκατόπουστας θα μου πει τι να κάνω το προσωπικό μου δημόσιο έγγραφο. Καλές Γιορτές, θα τα πούμε εν καιρώ.
Ordem e Progresso.
Μαλακίες. Καλά έκαναν και δεν συνταγματοποιησαν την ανωμαλία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!