Ποιος θα μείνει στο τέλος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιος θα μείνει στο τέλος;
Για λίγο πήγα να ανοίξω ένα νήμα με τίτλο "δίωξη γυναικών από το Πχόρουμ και sex shaming", αλλά μετά σκέφτηκα, τι διάολο, οι περισσότερες από αυτές θεωρούν ότι δεν είμαι υπέρ της ισότητας και κάποιες υπενίχθησαν ότι είμαι και μισογύνης, επομένως γιατί να αγωνιστώ γι' αυτές;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Πρώιμε, με αποκάλεσαν πάλι μαλάκα
θα την προχωρήσουμε εκείνη την μηνυσούλα;
Ε, θα είσαι μάλλονΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:58
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
πιθανόν, αλλά αν δεν απαντήσω σε αυστηρό τόνο, θα είμαι μεγαλύτερος
παρασκευή βραδάκι, πάμε για μπυρόνια να καταστρωσουμε σχέδιο;
Αυτός θα μας θάψει όλους κι από πάνω θα απαγγέλλει την ποίησή του στους τάφους μας.
Μην παίρνεις τοις μετρητοίς το πχώρουμ. Έχει δική του λογική ο εδω ιστοτοπος, γιαυτο και τον λατρεύουμε άλλωστε. Είναι ένα αταξικό καφενείο τιγκα στην αλληγορίαAlien666 έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:56Για λίγο πήγα να ανοίξω ένα νήμα με τίτλο "δίωξη γυναικών από το Πχόρουμ και sex shaming", αλλά μετά σκέφτηκα, τι διάολο, οι περισσότερες από αυτές θεωρούν ότι δεν είμαι υπέρ της ισότητας και κάποιες υπενίχθησαν ότι είμαι και μισογύνης, επομένως γιατί να αγωνιστώ γι' αυτές;
Νομίζω μια μονο γυναίκα(?) το υπονόησε αυτο που λες, οπότε τι σκας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τις Παρασκευές τα βράδια ανοίγω τα Τσάκρα μου φίλε.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 15:08Beria έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 15:05Ε, θα είσαι μάλλονΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:58
πιθανόν, αλλά αν δεν απαντήσω σε αυστηρό τόνο, θα είμαι μεγαλύτερος
παρασκευή βραδάκι, πάμε για μπυρόνια να καταστρωσουμε σχέδιο;
Η κατάστρωση σχεδίων μου χαλά το κάρμα
Αν δεν λες ναι σε ολα φυσικα και θα ταμπελιαστεις σαν μισογυνης στην καλυτερη περιπτωση.Alien666 έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:56Για λίγο πήγα να ανοίξω ένα νήμα με τίτλο "δίωξη γυναικών από το Πχόρουμ και sex shaming", αλλά μετά σκέφτηκα, τι διάολο, οι περισσότερες από αυτές θεωρούν ότι δεν είμαι υπέρ της ισότητας και κάποιες υπενίχθησαν ότι είμαι και μισογύνης, επομένως γιατί να αγωνιστώ γι' αυτές;
Δεν εχει σημασια βεβαια - κλασικη τακτικη τους - τις αφηνουμε να σκυλιαζουν κ τις δουλευουμε να αφριζουν ολο κ πιο πολυ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για λόγους προσβολής του προσωπικού μου δικαιώματος να ασκώ ελεύθερα κριτική, και να εκφράζω γνώμη για δημόσια θέματα, αυτομπανάρομαι προσωρινά. Καλή διασκέδαση και στο επαναγράφειν ή πώς στον κώλο λέγεται.
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Την χώρα ΜΑΣ (εσύ την απαρνήθηκες βάζοντας ΣΑΣ στο ποστ σου) την απεκάλεσες Τουρκμενιστάν προσβάλλοντας και την χώρα και ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.
Εμένα με έβρισες σκαιώτατα και τολμάς να μιλάς για προσβολή;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά της να το υπονοεί ακόμη κι αν με θίγειΕρμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 15:15Μην παίρνεις τοις μετρητοίς το πχώρουμ. Έχει δική του λογική ο εδω ιστοτοπος, γιαυτο και τον λατρεύουμε άλλωστε. Είναι ένα αταξικό καφενείο τιγκα στην αλληγορίαAlien666 έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 14:56Για λίγο πήγα να ανοίξω ένα νήμα με τίτλο "δίωξη γυναικών από το Πχόρουμ και sex shaming", αλλά μετά σκέφτηκα, τι διάολο, οι περισσότερες από αυτές θεωρούν ότι δεν είμαι υπέρ της ισότητας και κάποιες υπενίχθησαν ότι είμαι και μισογύνης, επομένως γιατί να αγωνιστώ γι' αυτές;
Νομίζω μια μονο γυναίκα(?) το υπονόησε αυτο που λες, οπότε τι σκας.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Υπερκουλτουριάρης
Σαν να κλείνει γενικά το κεφάλαιο φόρουμ. Κάτι αυτοί που έφυγαν, κάτι αυτοί που έφαγαν μπαν, κάτι αυτοί που λένε τα ίδια και τα ίδια, κάτι νέα μέλη που δεν είδαμε, ενδιαφέρον δεν παρουσιάζει κανένα.
Είπα να μπω σήμερα, που μου έχει φέρει υπνηλία αυτός ο κωλόκαιρος και δεν έχω διάθεση να βγώ,αλλά δεν βρίσκω κανένα θεματάκι ενδιαφέρον συμμετάσχω.
Τι φάση ρε παιδιά;Τελειώσαμε;
Είπα να μπω σήμερα, που μου έχει φέρει υπνηλία αυτός ο κωλόκαιρος και δεν έχω διάθεση να βγώ,αλλά δεν βρίσκω κανένα θεματάκι ενδιαφέρον συμμετάσχω.
Ποιοι εφυγαν;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 18:01Σαν να κλείνει γενικά το κεφάλαιο φόρουμ. Κάτι αυτοί που έφυγαν, κάτι αυτοί που έφαγαν μπαν, κάτι αυτοί που λένε τα ίδια και τα ίδια, κάτι νέα μέλη που δεν είδαμε, ενδιαφέρον δεν παρουσιάζει κανένα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτιάς vs Σπύρος, δεν θα μείνει άντερο..
από πήζον bot » 15 Ιουν 2024, 19:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιουν 2024, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε οτι ο Ντιντής θα μείνει στη φυλακή?
από Kauldron » 18 Οκτ 2024, 10:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
31 Οκτ 2024, 23:56
-