Αστέρια Michelin.
Re: Αστέρια Michelin.
Να ρωτήσω τους γνώστες.
Το wine pairing αξίζει η απλά στα πριζει ο οινοχοος;
Αντί για μπατσελορ στον κουμπάρο μου του υποσχέθηκα ένα τριαστερο και δεν ξέρω τι να κάνω.
Να πάρουμε δυο καλά λευκά η wine pairing?
Το wine pairing αξίζει η απλά στα πριζει ο οινοχοος;
Αντί για μπατσελορ στον κουμπάρο μου του υποσχέθηκα ένα τριαστερο και δεν ξέρω τι να κάνω.
Να πάρουμε δυο καλά λευκά η wine pairing?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα συμφωνήσω. Εάν δεν έχει ένας από τους δύο σοβαρό θεωρητικό υπόβαθρο στο θέμα, θα πήξετε. Είχαμε κάνει ένα τέτοιο σε corporate event στο παρίσι πριν αρκετά χρόνια, και στο τέλος κυλιόμασταν στα πατώματα από τη βαρεμάρα. Μέχρι να τελειώσει ο παπάρας ο σομελιέ τη παπαροδιάλεξη για το τελευταίο παπαροκρασί επιδορπίου της βραδιάς είχε πάει μετά τη μία το βράδυ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Βαθύ θεωρητικό δεν έχουμε όποτε θα πριστουμε. Έτσι και αλλιώς για το φαί πάμε.
Αγι από το να δώσω 500 ευρω για να βλέπουν δέκα μαντραχαλοι βυζια που το βλέπεις και στο ίντερνετ χίλιες φορές φαγάκι. Αυτό σίγουρα θα του μείνει αξεχαστον.
Συν ότι όλα τα τούμπανα που δουλεύουν στο γραφείο του κουμπάρου θέλουν να γνωρίσουν τον κουμπάρο που πάει σε τριαστερο.οποτε μπορεί να έχω και τζάμπα μπατσελορ στο γαμο
Αγι από το να δώσω 500 ευρω για να βλέπουν δέκα μαντραχαλοι βυζια που το βλέπεις και στο ίντερνετ χίλιες φορές φαγάκι. Αυτό σίγουρα θα του μείνει αξεχαστον.
Συν ότι όλα τα τούμπανα που δουλεύουν στο γραφείο του κουμπάρου θέλουν να γνωρίσουν τον κουμπάρο που πάει σε τριαστερο.οποτε μπορεί να έχω και τζάμπα μπατσελορ στο γαμο

- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι δεν αξίζει. Το είπε και ο ΣΕ παραπάνω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θαλασσινα κυρίως θα έχει.τοπικη μεσογειακή θα είναι δεν νομίζω να εχει μοσχάρι.ενταξει πάμε εκεί και ρωτάμε κιόλας.
- Otto Weininger
A ok, τότε. Λευκό.
Απλά είμαι από τους σκαλωμένους σε ο,τι αφορά το κρασί. Βασικά κρασιά θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Απλά είμαι από τους σκαλωμένους σε ο,τι αφορά το κρασί. Βασικά κρασιά θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θα έχεις αυτά...fagano3 έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 13:40Βαθύ θεωρητικό δεν έχουμε όποτε θα πριστουμε. Έτσι και αλλιώς για το φαί πάμε.

* Καταστρέφετε το μπατσελορ και το βαθύτερο νοημά του με αυτά που κάνετε .
Είστε για εκτέλεση που καλέσατε γυναίκες και μάλιστα του γραφείου .
Με το ''μπορεί '' στο χέρι θα μείνεις .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Φαγητό σιγά μην καλέσουμε γυναίκες.τα δύο μας θα μαστε.
Πάντως οι γυναίκες του γραφείου είναι τέτοιου επιπέδου.μιλαμε άλλωστε για την πηγη
Πάντως οι γυναίκες του γραφείου είναι τέτοιου επιπέδου.μιλαμε άλλωστε για την πηγη
αυτό το γραφείο που λες, δεν πιστεύω να είναι από αυτά τα εξώλης, ε;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα αρχίσω να πιστεύω ότι δουλεύει σε ''πονηρά'' μαγαζιά!
Πάλι καλά γιατί θα ξενέρωναν να καθόσαστε δυο μαντράχαλοι να κρίνετε αν οι σπάνιες εμφιαλώσεις λευκού στο Ροδανο είναι καλύτερες στη βόρεια η στη νότια πλευρά .

Οσο για τα κορίτσια δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εκστασιάστηκαν με το τριάστερο που θα την βγάλετε αντί για μπατσελορ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι απλώς ο κουμπάρος δουλεύει στα κεντρικά πολυεθνικής στην Ουγγαρία όπου το 80 τα εκατό είναι γυναίκες και το 19 τα εκατό γκέι.μεχρι να δεσμευτεί ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ήξερα που ανυπομονούσα να πάει δουλεια

αυτά είναι

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις