Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Papa John
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Papa John » 26 Νοέμ 2019, 22:35
nemo έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 19:58
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:53
Υπάρχει ακόμα κανένας που θα μου πει τι να κάνω το διαβατήριό μου, να ακούσει για το σόι του; Περιμένω.
Ναι για πες έχω γκέι όλο το σοι

δηλαδή κατά πόσο γκέι νιώθουμε όλοι μας ώστε να μετρηθεί η προοδευτικότητα μας;

Δεν το έγραψε τυχαία αυτό ο Καβαλιέρε,γύρνα μερικές σελίδες πίσω για να καταλάβεις.
Ούτε εννοεί αυτό που εσύ κατάλαβες.
-
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 26 Νοέμ 2019, 22:36
Papa John έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:33
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 20:17
Ο Βαλλιανατος ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος που αγωνιζεται για τα αυτονοητα εδω και δεκαετιες.
Θα προτιμούσα να κάνω παρέα με σαρανταπέντε Εσθήρ και εξήνταπέντε Νάνδρους,παρά με τον Βαλλιανάτο.
ΟΚ και τι περιμενεις να σου πω. Μπραβο?

-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 26 Νοέμ 2019, 22:41
Ερμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:08
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:56
Κι επειδή πάω μάλλον πάλι για ban εξύβρισης, αυτομπανάρομαι πριν ενεργήσουν οι αρμόδιοι. Δικαίως μεν, αλλά εγώ δεν θα ακούσω από κανέναν
μαλάκα πότε έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε μια χώρα, ούτε κανένας
σκατόπουστας θα μου πει τι να κάνω το προσωπικό μου δημόσιο έγγραφο. Καλές Γιορτές, θα τα πούμε εν καιρώ.
Εδώ βριζομαστε κάθε μέρα, σε προσέβαλε τον προσέβαλες, πάμε παρακάτω.
Εξήγησε μου ποιο είναι το προσβλητικό ποστ μου, που ξεπερνά το άι γαμήσου (διεγράφη) και τα υπογραμμισμένα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Νοέμ 2019, 22:42
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 20:12
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:20
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:04
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Θα με ενδιεφερε το σχολιο σου.
Τα υπολοιπα γιδια θα μας πουν οτι καλα εκαναν και το υπερψηφισαν και οτι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο το μεταναστευτικο.
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για φεικιά του σεσημασμένου βόθρου λεφτ, αλλά περιμένω το αποψινό νιουσλέτερ της Βίβιαν για να γραμμωθώ. Είμαι εποχούμενος και δεν αδειάζω να ψάξω φακτς
Σου εστειλε το νιουσλετερ αυτη η Βιβιαν ή πρεπει να περιμενουμε κι αλλο για να μας πεις τη γνωμη σου?

Για ριξε και μια ματια στο spam μηπως κατεληξε εκει.
Μόλις το εδιάβασα. Δεν αναφέρει τίποτε για το θέμα. Στηλιτεύει όμως τους διορισμούς στα νοσοκομεία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 26 Νοέμ 2019, 22:44
Ο Βαλλιανατος ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος που αγωνιζεται για τα αυτονοητα εδω και δεκαετιες.
τι σοβαρό έχει ένας τύπος που γυρίζει στα κανάλια λέγοντας ότι δούλευε στο λονδίνο ως πουτάνα και κόλλησε έιτζ;
Δηλαδή την τρέλα μου μέσα, πόσο πιο τίγκα στην παρακμή πρέπει να είστε για να λέτε αυτό το άτομο σοβαρό; Τι έχει πιο κάτω από αυτό; Ο πατέρας του τι νομίζεις θα σκέφτεται όταν λέει ότι ο γιος είναι αυτό το πράγμα;
-
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 26 Νοέμ 2019, 22:48
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:42
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 20:12
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:20
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για φεικιά του σεσημασμένου βόθρου λεφτ, αλλά περιμένω το αποψινό νιουσλέτερ της Βίβιαν για να γραμμωθώ. Είμαι εποχούμενος και δεν αδειάζω να ψάξω φακτς
Σου εστειλε το νιουσλετερ αυτη η Βιβιαν ή πρεπει να περιμενουμε κι αλλο για να μας πεις τη γνωμη σου?

Για ριξε και μια ματια στο spam μηπως κατεληξε εκει.
Μόλις το εδιάβασα. Δεν αναφέρει τίποτε για το θέμα. Στηλιτεύει όμως τους διορισμούς στα νοσοκομεία
Δηλαδη επειδη δεν ανεφερε τιποτα αυτη η βιβιαν, δεν εχεις ουτε εσυ αποψη... ΟΚ, το δεχομαι

Δημοκράτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:44
τι σοβαρό έχει ένας τύπος που γυρίζει στα κανάλια λέγοντας ότι δούλευε στο λονδίνο ως πουτάνα και κόλλησε έιτζ;
Δηλαδή την τρέλα μου μέσα, πόσο πιο τίγκα στην παρακμή πρέπει να είστε για να λέτε αυτό το άτομο σοβαρό; Τι έχει πιο κάτω από αυτό; Ο πατέρας του τι νομίζεις θα σκέφτεται όταν λέει ότι ο γιος είναι αυτό το πράγμα;
Φαντασου τι θα λεει και ο πατερας του Μπογδανου.
-
Nandros
από Nandros » 26 Νοέμ 2019, 22:49
Papa John έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:35
nemo έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 19:58
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:53
Υπάρχει ακόμα κανένας που θα μου πει τι να κάνω το διαβατήριό μου, να ακούσει για το σόι του; Περιμένω.
Ναι για πες έχω γκέι όλο το σοι

δηλαδή κατά πόσο γκέι νιώθουμε όλοι μας ώστε να μετρηθεί η προοδευτικότητα μας;

Δεν το έγραψε τυχαία αυτό ο Καβαλιέρε,γύρνα μερικές σελίδες πίσω για να καταλάβεις.
Ούτε εννοεί αυτό που εσύ κατάλαβες.
Για να μην ψάχνεστε, από εδώ ξεκίνησαν όλα:
Nandros έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:42
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:17
Δεν ψηφίζω ποκοπίκο, κατ΄αρχάς, και δεν είμαι κέφαλος για να τσιμπήσω, είμαι άνθρωπος με προσωπική άποψη, που ζει κι εργάζεται στον σύγχρονο δυτικό καπιταλιστικό κόσμο,
και βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.
Τότε ασχολήσου με την σοβαρή σου χώρα,
επέστρεψε το ελληνικό διαβατήριο και μην μας τα πρήζεις περαιτέρω, τιμητή του κ...!
Με το ΣΑΣ απαρνείται ότι είναι πολίτης της χώρας, την οποία βρίζει μαζί με τον λαό της.
Ο καθένας; που νοιώθει απλός Έλληνας - και όχι Ελληναράς - θα αντιδρούσε ίσως και χειρότερα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Ερμής
από Ερμής » 26 Νοέμ 2019, 22:54
Nandros έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:41
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:56
Κι επειδή πάω μάλλον πάλι για ban εξύβρισης, αυτομπανάρομαι πριν ενεργήσουν οι αρμόδιοι. Δικαίως μεν, αλλά εγώ δεν θα ακούσω από κανέναν
μαλάκα πότε έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε μια χώρα, ούτε κανένας
σκατόπουστας θα μου πει τι να κάνω το προσωπικό μου δημόσιο έγγραφο. Καλές Γιορτές, θα τα πούμε εν καιρώ.
Εξήγησε μου ποιο είναι το προσβλητικό ποστ μου, που ξεπερνά το άι γαμήσου (διεγράφη) και τα υπογραμμισμένα.
Το τιμητης του κωλου που είπες. Δε συμφωνώ με κανένα από τους δύο. Γι'αυτό είπα πάμε παρακάτω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 26 Νοέμ 2019, 22:55
Δημοκράτης έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:44
ότι ο γιος του είναι οικογενειάρχης, πετυχημένος επαγγελματίας και ότι έγινε βουλευτής. Δεν τα βλέπω ούτε λίγα, ούτε λόγο για να λέει κάτι κακό. Πάντως σίγουρα αδελφή με έιντς δεν είναι
-
Nandros
από Nandros » 26 Νοέμ 2019, 22:56
Ερμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:54
Το τιμητης του κωλου που είπες. Δε συμφωνώ με κανένα από τους δύο. Γι'αυτό είπα πάμε παρακάτω.
το έγραψα κ... και είναι πολύ ευγενικό για την πανάθλια συμπεριφορά απέναντι στην χώρα και τον λαό της. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αρπαζόμαστε για την ίδια ακριβώς αιτία)
.
-
Ερμής
από Ερμής » 26 Νοέμ 2019, 23:26
Nandros έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:56
Ερμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 22:54
το έγραψα κ... και είναι πολύ ευγενικό για την πανάθλια συμπεριφορά απέναντι στην χώρα και τον λαό της. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αρπαζόμαστε για την ίδια ακριβώς αιτία)
.
Δε συμφωνώ με τα σχόλια του βεζυρη στο νημα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα του κάνω επίθεση έστω και με το γάντι. Δε με έθιξε προσωπικά για να το κανω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
nyxtovios
από nyxtovios » 26 Νοέμ 2019, 23:55
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 15:27
https://left.gr/news/me-sympraxi-nd-kin ... nHoW0E1ANU
Η ελληνική βoυλή απoφάσισε ότι οι κινήσεις προς την προστασία της ισοτητας δεν την αφορούν γι΄αυτο και κατά τη σημερινή ψήφιση για την τροποποίηση του Συντάγματος απέρριψε την αναθεώρηση τoυ Άρθρου 5, παρ. 2, για την απαγόρευση διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου.
Τα συλλυπητήριά μου. Ευρωπαϊκή χώρα, είπατε; Από πότε;

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.