Fixed σε νέα version

Κομθουνιστικη παρακμιλα - οτι χειροτερο - με στεκια σαν το ΤηνιακοMasterofDope έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 04:52Χαοτικέ πήγαινα αλλα αραιά και που αλλά το αγαπημένο μου ειναι το γνωστό στέκι στην Λεωφορο Αλεξάνδρας το Τηνιακό(γνωστό εακκιτό στέκι) αν και απεχθάνομαι τους αριστεροαναρχοκομμουνιστές διότιεπι της ουσίας χαοτικέ μου ειναι στον κόσμο τους!!!Ξέρω αρκετούς που το γύρισαν αλλά τέσπα ας αφήσουμε τα πολιτικά ωραίο μαγαζι και ο Πλάτανος και ενα άλλο που ηταν στο δρόμο προς Ακρόπολη που δεν θυμαμαι πως το λέγανε ειχα βγάλει γκομενάκι απο το badoo εκει!!!
Η οποια ηταν εναλλακτικιά και ψήφισε ΚΚΕ ΜΛ και μου έλεγε για ΜΑΟ και οι γονεις ηταν μεγαλοκατασκευαστές χαοτικέ ψηφίζοντας σαμαράγυρω στο 2012 σου λέω το μαγαζι ηταν αυτο σε μια ανηφορα και μαζευε κόσμο τρελο
αν δεν εχεις εμβολιαστει για επιβιωση στα ελη του Νοτιου Σουδαν δεν περνας ουτε απο απεναντι .MasterofDope έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 05:23Αγίς δεν πας για την ποικιλία εκει αλλα για το τσιπουρο και για τις μπύρες!!!
Εαακιτικό παλιο στέκι αλλα αξίζει το κόπο βγάζει μια νορμάλ ατμόσφαιρα ατόφιας κατάστασης
Κύριε παπάρα εκεί πήγαινες με παρέα που είτε είχε γκόμενες, είτε δεν είχε, εσύ σταντμπαΐδιαζες για γαμήσι. Έστω κι από τη δίπλα παρέα αν σε έπαιρνε κι αφού δεν υπήρχαν στη δική σου. Δεν πήγαινες να αφεθείς στην πανδαισία των αισθήσεων.Αγις έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 05:21Κομθουνιστικη παρακμιλα - οτι χειροτερο - με στεκια σαν το ΤηνιακοMasterofDope έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 04:52Χαοτικέ πήγαινα αλλα αραιά και που αλλά το αγαπημένο μου ειναι το γνωστό στέκι στην Λεωφορο Αλεξάνδρας το Τηνιακό(γνωστό εακκιτό στέκι) αν και απεχθάνομαι τους αριστεροαναρχοκομμουνιστές διότιεπι της ουσίας χαοτικέ μου ειναι στον κόσμο τους!!!Ξέρω αρκετούς που το γύρισαν αλλά τέσπα ας αφήσουμε τα πολιτικά ωραίο μαγαζι και ο Πλάτανος και ενα άλλο που ηταν στο δρόμο προς Ακρόπολη που δεν θυμαμαι πως το λέγανε ειχα βγάλει γκομενάκι απο το badoo εκει!!!
Η οποια ηταν εναλλακτικιά και ψήφισε ΚΚΕ ΜΛ και μου έλεγε για ΜΑΟ και οι γονεις ηταν μεγαλοκατασκευαστές χαοτικέ ψηφίζοντας σαμαράγυρω στο 2012 σου λέω το μαγαζι ηταν αυτο σε μια ανηφορα και μαζευε κόσμο τρελο
0υτε οι μασαμπουκαιοι δεν θα πηγαιναν για μπυρες εκει.
Φτιαχνει ακομα αυτο το φερομενο ως σαγανακι με τυρι σαν απο στρατιωτικη ληγμενη απο δεκαετιες κονσερβα;
Αν τις λετε γκομενες οσες συχναζαν εκει - δεν εχω να πω τπτΧαοτικός έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 05:45Κύριε παπάρα εκεί πήγαινες με παρέα που είτε είχε γκόμενες, είτε δεν είχε, εσύ σταντμπαΐδιαζες για γαμήσι. Έστω κι από τη δίπλα παρέα αν σε έπαιρνε κι αφού δεν υπήρχαν στη δική σου. Δεν πήγαινες να αφεθείς στην πανδαισία των αισθήσεων.Αγις έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 05:21Κομθουνιστικη παρακμιλα - οτι χειροτερο - με στεκια σαν το ΤηνιακοMasterofDope έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 04:52Χαοτικέ πήγαινα αλλα αραιά και που αλλά το αγαπημένο μου ειναι το γνωστό στέκι στην Λεωφορο Αλεξάνδρας το Τηνιακό(γνωστό εακκιτό στέκι) αν και απεχθάνομαι τους αριστεροαναρχοκομμουνιστές διότιεπι της ουσίας χαοτικέ μου ειναι στον κόσμο τους!!!Ξέρω αρκετούς που το γύρισαν αλλά τέσπα ας αφήσουμε τα πολιτικά ωραίο μαγαζι και ο Πλάτανος και ενα άλλο που ηταν στο δρόμο προς Ακρόπολη που δεν θυμαμαι πως το λέγανε ειχα βγάλει γκομενάκι απο το badoo εκει!!!
0υτε οι μασαμπουκαιοι δεν θα πηγαιναν για μπυρες εκει.
Φτιαχνει ακομα αυτο το φερομενο ως σαγανακι με τυρι σαν απο στρατιωτικη ληγμενη απο δεκαετιες κονσερβα;
Το να σου κάτσει η γκουρμεδιά και να σε καθηλώσει, να σου ψιθυρίσει στο νου ότι έκανες κάτι ολοκληρωμένο και να πλημμυρήσει η ψυχή σου με φυσαλίδες ικανοποίησης και πληρότητας, θα σε έκανε να χάσεις το στόχο και θα σου προκαλούσε βαθιά αόριστη θλίψη γηραντική και βλαπτική. Το τυροξεράδι πάνω στο ψωμί, η αλατίλα του και η λαδίλα του έκαναν ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνει μία παγωμένη κόκα κόλα που πίνεις μονορούφι και σε πιάνει πόνος από την πίεση του ματιού. Μένεις ξύπνιος, ζωντανός και ανικανοποίητος έτοιμος να συνεχίσεις το κυνήγι.
Στα γκουρμέ θα πας αφού γαμήσεις ρε μεγάλε. Δεν βλέπεις εγώ που λέω για πατσά; Για πότε το λέω; Για πριν το μπουρδέλο ή μετά;
MasterofDope έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 04:08Άσχετο αλλα ειναι το χειρότερο σουβλατζίδικο στην Αθηνα
χιλιες φορές θανάσης απέναντι ακριβός μεν αλλα πιο ποιοτικός δε!!!
Ακου μπαιρακτάρης ξεφτίλα 2 πιτες(μικρές) και μια μπυρα 9,5 ευρώ το 2005!!!
Πολυ ωραιος!Χαοτικός έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 23:02Από καραόκε που είχα γράψει, δεν θυμάμαι πότε.
https://voca.ro/j6vtjp1mM5h