οι άθεοι και οι γιαλαντζί ένθεοι νιώθουν την αμαρτία με τον ίδιο τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:31Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αμαρτία οι άθεοι, είναι πολύ πιο χριστιανικός απ' ό,τι νομίζουν.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:26τι γεγονότα εννοείς;
τι είναι αυτό που σε έφερε κοντά στο θεό;
οι αμαρτίες σου μήπως;
Ύμνοι, απολυτίκια και θρησκευτικά ακούσματα της ορθοδοξίας
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ύμνοι, απολυτίκια και θρησκευτικά ακούσματα της ορθοδοξίας
Κι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αμαρτία πολλοί χριστιανοί είναι πιο άθεος από ό,τι νομίζουν...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:31Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αμαρτία οι άθεοι, είναι πολύ πιο χριστιανικός απ' ό,τι νομίζουν.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:26τι γεγονότα εννοείς;
οι αμαρτίες σου μήπως;
τι σχέση έχει αυτό; ποιος είναι άθεος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:31Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αμαρτία οι άθεοι, είναι πολύ πιο χριστιανικός απ' ό,τι νομίζουν.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:26τι γεγονότα εννοείς;
οι αμαρτίες σου μήπως;
αν μιλάς για μένα έχω κάνει αρκετές αμαρτίες και το έχω μετανιώσει. κάποιοι με συγχώρεσαν, άλλοι έτσι κι έτσι, άλλοι... χάθηκαν.

όντως.
γιατί ο άθεος μπορεί να έχει έναν ηθικό κώδικα Α - τον οποίο μπορεί να σέβεται, μπορεί και όχι.
ο γιαλαντζί χριστιανός, έχει έτοιμο τον ηθικό κώδικα, φιξ .τον χριστιανικό. αλλά τον γράφει κανονικά... πιθανότατα γιατί η πίστη του δεν είναι βαθιά και αληθινή, αλλά μάλλον δήλωση κοινωνική ή ..."καβάτζα" ψυχολογική
Ακριβώς.stavmanr έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:34Κι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αμαρτία πολλοί χριστιανοί είναι πιο άθεος από ό,τι νομίζουν...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:31Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αμαρτία οι άθεοι, είναι πολύ πιο χριστιανικός απ' ό,τι νομίζουν.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:26
τι γεγονότα εννοείς;
οι αμαρτίες σου μήπως;
Σ' εμένα πάντως τα σχόλια της blue δίνουν πάντα την αίσθηση του κρυστάλλινου νερού. Καθαρότητα, δροσιά και γαλήνη. Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγώ καθόλου δεν την λυπάμαι.
ίσα ίσα.
η βεβαιότητα είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την Ευτυχία.
-ΧνΣ 2019 μΧ
Το ίδιο ισχύει και για κάποιον άθεο από την αντίθετη.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:39όντως.
γιατί ο άθεος μπορεί να έχει έναν ηθικό κώδικα Α - τον οποίο μπορεί να σέβεται, μπορεί και όχι.
ο γιαλαντζί χριστιανός, έχει έτοιμο τον ηθικό κώδικα, φιξ .τον χριστιανικό. αλλά τον γράφει κανονικά... πιθανότατα γιατί η πίστη του δεν είναι βαθιά και αληθινή, αλλά μάλλον δήλωση κοινωνική ή ..."καβάτζα" ψυχολογική
Συμπέρασμα: το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού δεν είναι ταυτόχρονα και αποδεικτικό φέρουσας ιδιότητας του προσώπου.
Γι' αυτό και καταδικάζουμε τις καύσεις των μαγισσών από τους "χριστιανούς".
Κι έτσι φτάνουμε στο σημείο που κάποιος λέει "θέλω να προστατεύσω το χριστιανισμό σκοτώνοντας μουσουλμάνους" που φυσικά οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα "μα έτσι σκοτώνεις το χριστιανισμό που θεωρεί εχθρό του οποιονδήποτε φόνο, μίσος ή κακία".
Ενδιαφέρουσα (σχεδόν) συζήτηση αλλά αν θέλετε, μπορούμε να τη συνεχίσουμε σε άλλο θέμα.
Ας μη χαλάσουμε κι αυτό με τα γνωστά κηρύγματα.
Και ζητώ συγγνώμη για τη συμβολή μου σ' αυτήν την άσκοπη παρένθεση.
Ας μη χαλάσουμε κι αυτό με τα γνωστά κηρύγματα.
Και ζητώ συγγνώμη για τη συμβολή μου σ' αυτήν την άσκοπη παρένθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ωωω ρε διάολε, εγώ ρωτάω την μπλουρόουζ να μας πει για τις αμαρτίες της και σεις τον χαβά σας.
Άνοιξε άλλο θέμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:48ωωω ρε διάολε, εγώ ρωτάω την μπλουρόουζ να μας πει για τις αμαρτίες της και σεις τον χαβά σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εσύ βγήκες εκτός θέματος πρώτη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:49Άνοιξε άλλο θέμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:48ωωω ρε διάολε, εγώ ρωτάω την μπλουρόουζ να μας πει για τις αμαρτίες της και σεις τον χαβά σας.

Ακριβώς γι' αυτό ζήτησα συγγνώμη.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:50εσύ βγήκες εκτός θέματος πρώτη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:49Άνοιξε άλλο θέμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 11:48ωωω ρε διάολε, εγώ ρωτάω την μπλουρόουζ να μας πει για τις αμαρτίες της και σεις τον χαβά σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρακαλούνται οι διαγωνιζόμενοι στο "Phorum έχεις Ταλέντο" να μην επιδίδονται σε αψιμαχίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Viken
14 Μάιος 2024, 21:27
-