Θα συμφωνήσω πάλι
Toys are better than boys
Μολοντούτο ο χίτλερ ήτο αυνάν για όλη του τη ζωή. Αυτό λέω μόνο
Θα συμφωνήσω πάλι
Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθεριανύχτα έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:08δεν θυμάμαι αν το είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά τώρα που το διάβασα
με αηδίασε εντελώς το ύφος του συγγραφέα
ναι να γαμιέσαι όποτε θέλεις, με όποιον/ους θέλεις, με όποιο τρόπο θέλεις,
αλλά αυτό το κείμενο το μόνο που μπορεί να καλλιεργήσει είναι ο ψυχαναγκασμός,
και της ανούσιας ικανοποίησης και όχι της απόλαυσης, κατά τη γνώμη μου
δεν μπορείς να κάνεις παρέα με οποιονδήποτε, δεν μπορείς να κοιμηθείς με οποιονδήποτε,
ούτε να φιλήσεις οποιονδήποτε, οπότε γιατί να κάνεις σεξ με οποιονδήποτε; σύμφωνα
με το άρθρο δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να μαλακιστείς, και δεν είναι δυνατόν
να σε καυλώνουν όλοι τριγύρω σου με τον ίδιο τρόπο, όπως δεν σε ευχαριστούν όλα τα φαγητά
με τον ίδιο τρόπο, ούτε όλα τα τραγούδια κτλ
είμαστε άνθρωποι κι έχουμε και συν-αισθήματα
και δεν είναι ζήτημα πουριτανισμού-συντηρητισμού, είναι ζήτημα επίτευξης της
μεγιστοποίησης της απόλαυσης και ακόμη πιο σημαντικό -- της ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
νύχτα έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:08δεν θυμάμαι αν το είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά τώρα που το διάβασα
με αηδίασε εντελώς το ύφος του συγγραφέα
ναι να γαμιέσαι όποτε θέλεις, με όποιον/ους θέλεις, με όποιο τρόπο θέλεις,
αλλά αυτό το κείμενο το μόνο που μπορεί να καλλιεργήσει είναι ο ψυχαναγκασμός,
και της ανούσιας ικανοποίησης και όχι της απόλαυσης, κατά τη γνώμη μου
δεν μπορείς να κάνεις παρέα με οποιονδήποτε, δεν μπορείς να κοιμηθείς με οποιονδήποτε,
ούτε να φιλήσεις οποιονδήποτε, οπότε γιατί να κάνεις σεξ με οποιονδήποτε; σύμφωνα
με το άρθρο δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να μαλακιστείς, και δεν είναι δυνατόν
να σε καυλώνουν όλοι τριγύρω σου με τον ίδιο τρόπο, όπως δεν σε ευχαριστούν όλα τα φαγητά
με τον ίδιο τρόπο, ούτε όλα τα τραγούδια κτλ
είμαστε άνθρωποι κι έχουμε και συν-αισθήματα
και δεν είναι ζήτημα πουριτανισμού-συντηρητισμού, είναι ζήτημα επίτευξης της
μεγιστοποίησης της απόλαυσης και ακόμη πιο σημαντικό -- της ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
μα φυσικά για μένα μίλησαΧαοτικός έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:18Καμία σχέση. Δικές σου σκέψεις αυθαίρετα συσχετισμένες με το κείμενο του τύπου.
Όσο για το δεν μπορείς να κοιμηθείς, να φιλήσεις, να κάνεις σεξ με τον οποιονδήποτε, πάλι δική σου εντύπωση είναι που νομίζεις ότι έχουν την ίδια και όλοι οι άλλοι. Για παράδειγμα, εγώ μπορώ.
Υποθέτω ότι αυτό κάνουν όλοι, χωρίς να χρειάζονται οδηγίες.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:13Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθερια
Ναι.νύχτα έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:22μα φυσικά για μένα μίλησαΧαοτικός έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:18Καμία σχέση. Δικές σου σκέψεις αυθαίρετα συσχετισμένες με το κείμενο του τύπου.
Όσο για το δεν μπορείς να κοιμηθείς, να φιλήσεις, να κάνεις σεξ με τον οποιονδήποτε, πάλι δική σου εντύπωση είναι που νομίζεις ότι έχουν την ίδια και όλοι οι άλλοι. Για παράδειγμα, εγώ μπορώ.
δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου, όσοι συμφωνείτε έχετε πιάσει
το νόημα του κειμένου, κι όσοι διαφωνούμε, όχι; πλάκα έχεις
μπορείς και με ναζί δηλαδή;
Θα το έκανες με το Μιχαλολιάκο;Χαοτικός έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:27Ναι.νύχτα έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:22μα φυσικά για μένα μίλησαΧαοτικός έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:18Καμία σχέση. Δικές σου σκέψεις αυθαίρετα συσχετισμένες με το κείμενο του τύπου.
δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου, όσοι συμφωνείτε έχετε πιάσει
το νόημα του κειμένου, κι όσοι διαφωνούμε, όχι; πλάκα έχεις
μπορείς και με ναζί δηλαδή;
Ναι (ιδιαίτερα με ναζί) (για ανωμαλίες)
Ναι αλλά χωρίς προκαταρτικά.
Μα προοδευτικότητα αφούΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:23Υποθέτω ότι αυτό κάνουν όλοι, χωρίς να χρειάζονται οδηγίες.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:13Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθερια
Έλα ρε που ξέρετε από γαμήσι τα δεξιά;taliban έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:40Μα προοδευτικότητα αφούΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:23Υποθέτω ότι αυτό κάνουν όλοι, χωρίς να χρειάζονται οδηγίες.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:13Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθερια
Μα τόση μανία να μου κολλήσεις την δεξιά ταμπέλα αφού ξέρεις πως δεν είμαι.
Ε ναι, γι' αυτούς ελευθερία σημαίνει μόνον το "θέλω" που σου πλασάρουν σε έτοιμο καλούπι.taliban έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:40Μα προοδευτικότητα αφούΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:23Υποθέτω ότι αυτό κάνουν όλοι, χωρίς να χρειάζονται οδηγίες.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:13Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθερια
Χρυσαυγίτη.