Πες με και άλλα άντρα τριχωτέ

Πες με και άλλα άντρα τριχωτέ
Αν είσαι όντως χρυσαυγιτης θα θέλαμε να τοποθετηθείς πάνω στο σεξ
Έχω κάνει σεξ με Χ.Α εδώ taliban @ Μόνο η ΧΑ πήγε στην Κινέτα και εδώ taliban @ Απολογίες χρυσής αυγής .
https://ia601400.us.archive.org/7/items ... nemena.mp3taliban έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 00:08Έχω κάνει σεξ με Χ.Α εδώ taliban @ Μόνο η ΧΑ πήγε στην Κινέτα και εδώ taliban @ Απολογίες χρυσής αυγής .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:53Αν είσαι όντως χρυσαυγιτης θα θέλαμε να τοποθετηθείς πάνω στο σεξ
Ασάλιωτο μπορώ να πω.
Αλλά είναι βαρετά.
Είχα κάνει και με ΝΔ εδώ taliban @ Γιατί γελάτε κύριοι;
Αλλά σαν τον Χαοτικός κανείς.
Αν δεν ήξεραν πιστεύω ότι θα είχαν εξαλειφθεί διά της φυσικής επιλογής.
νομιζω πως χανεις το σημαντικοτερο κομματι του νοηματος, τη μικρη λεξη "θες"νύχτα έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:08δεν θυμάμαι αν το είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά τώρα που το διάβασα
με αηδίασε εντελώς το ύφος του συγγραφέα
ναι να γαμιέσαι όποτε θέλεις, με όποιον/ους θέλεις, με όποιο τρόπο θέλεις,
αλλά αυτό το κείμενο το μόνο που μπορεί να καλλιεργήσει είναι ο ψυχαναγκασμός,
και της ανούσιας ικανοποίησης και όχι της απόλαυσης, κατά τη γνώμη μου
δεν μπορείς να κάνεις παρέα με οποιονδήποτε, δεν μπορείς να κοιμηθείς με οποιονδήποτε,
ούτε να φιλήσεις οποιονδήποτε, οπότε γιατί να κάνεις σεξ με οποιονδήποτε; σύμφωνα
με το άρθρο δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να μαλακιστείς, και δεν είναι δυνατόν
να σε καυλώνουν όλοι τριγύρω σου με τον ίδιο τρόπο, όπως δεν σε ευχαριστούν όλα τα φαγητά
με τον ίδιο τρόπο, ούτε όλα τα τραγούδια κτλ
είμαστε άνθρωποι κι έχουμε και συν-αισθήματα
και δεν είναι ζήτημα πουριτανισμού-συντηρητισμού, είναι ζήτημα επίτευξης της
μεγιστοποίησης της απόλαυσης και ακόμη πιο σημαντικό -- της ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
οχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:23Υποθέτω ότι αυτό κάνουν όλοι, χωρίς να χρειάζονται οδηγίες.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:13Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθερια
Εγώ νομίζω ότι όποιος και όποια θέλει κολασμένα να γαμηθεί, το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ξέρω πολλούς που να θέλουν κολασμένα να το κάνουν μπροστά σε κόσμο. Το τι κάνουν αν πέσουν σε ματάκηδες είναι άλλη φάση, προσωπικώς το βρίσκω διασκεδαστικό.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 09:53οχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:23Υποθέτω ότι αυτό κάνουν όλοι, χωρίς να χρειάζονται οδηγίες.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2019, 23:13Το κειμενο δεν εχει το στοιχειο του εξαναγκασμου ή της υποβολης. Σου λεει γαμησου με οποιον θελεις, οποτε θελεις, οπως θελεις (αν θελεις). Αυτο ειναι ελευθερια
πολλοι (ειδικοτερα, πολλες) δε γαμιουνται ενω το θελουν κολασμενα, επειδη τιθαπειοκοσμος και τετοια, ενω αλλοι γαμιουνται σαν λυσσασμενοι χωρις πραγματικα να θελουν, απλα για να γραψουν σκορ η για αλλους λογους.
Οκ, θα προσθέσω ότι ενίοτε το βλέπω ΚΑΙ με ανθρωπιστική διάθεση, το οποίο μπορείς να εκλάβεις ως μία τρόπον τινά χριστιανική θέαση των πραγμάτων.