Πόσο καλά γνωρίζετε την αγγλική;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Πόσο καλά γνωρίζετε την αγγλική;
Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα το θέτω προκειμένου να ξέρω τι πηγές μπορώ να επικαλεστώ στα νήματα.
Δεν έχει νόημα να ανεβάζω π.χ. κάποιο βίντεο όπου μιλάει κάποιος στα αγγλικά, αν κανείς δεν το καταλαβαίνει.
Το ίδιο ισχύει και για τα άρθρα.
Επομένως θέτω αυτό το δημοψήφισμα για να δω αν υπάρχει νόημα να αναρτώ βίντεο και άρθρα γραμμένα στα αγγλικά.
Δεν έχει νόημα να ανεβάζω π.χ. κάποιο βίντεο όπου μιλάει κάποιος στα αγγλικά, αν κανείς δεν το καταλαβαίνει.
Το ίδιο ισχύει και για τα άρθρα.
Επομένως θέτω αυτό το δημοψήφισμα για να δω αν υπάρχει νόημα να αναρτώ βίντεο και άρθρα γραμμένα στα αγγλικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Πόσο καλά γνωρίζετε την αγγλική;
Επισημαίνω ότι η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και επομένως μπορείτε να απαντήσετε ειλικρινώς.
(Ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε).
(Ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
4ρτη επιλογη στο listening ομως εχω λιγο θεμα αν ο ομιλιτης εχει προφορα αντιστοιχη λαρισαιου χανω επεισοδια 

Δε θεωρώ οτι τη μιλώ απταίστως, αλλά μπορώ να διαβάζω αγγλικά άρθρα και να βλέπω βίντεο ή ταινίες στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους. Με τις γνώσεις όμως που έχω θεωρώ οτι θα δυσκολευόμουν αρκετά στο να φοιτήσω σε αγγλικό πανεπιστήμιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Καλυτερα από μένα είστε. Εγώ όταν βλέπω βίντεο ή ταινίες, χρειάζομαι, έστω και αγγλικούς υπότιτλους. Τα βίντεο του youtube τα παρακολουθώ με τους αγγλικούς υπότιτλους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απορώ με όσους δεν είναι η μητρικής τους ή έστω έχουν ζήσει κάποιο καιρό σε αγγλόφωνες περιοχές και καταφέρνουν να παρακολουθήσουν ταινίες κτλ χωρίς υπότιτλους...με την προφορά πώς τα βγάζετε πέρα? Πού άλλο ακούς και άλλο λένε
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
θλίψη
στα προφορικά, Τσιπροεπίπεδο 2015
το παλεύω για Τσίπρας 2018
στα προφορικά, Τσιπροεπίπεδο 2015
το παλεύω για Τσίπρας 2018
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Είμαι καλός.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
Επισης το προβλημα ειναι πως συγκεντρωνεσαι - δινεις σημασια για να πιασεις το listening και χανεις την πλοκη

α γεια σου!
επίσης αυτό που παθαίνω τελευταία (όσες φορές δηλαδή έχει τύχει να δω κάτι στην τηλεόραση, 1 φορά/εξάμηνο δηλαδή) είναι οτι χάνω την εικόνα για να καταφέρω να διαβάζω υπότιτλους. Φταίει μέγεθος οθόνης και απόσταση ή πάθαν κάτι τα ματάκια μου, δεν ξέρω
-
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ζει από τον τουρισμό και πολλοί Έλληνες προορίζονται για γκαρσόνια μετά τα 18. Λογικό να γνωρίζουν καλά αγγλικά
Εκεινη τη στιγμη δινει τη μαχη του το υποσυνειδητο φωναζοντας " λευτερια στη μεταφραση!!!!123 " γιαυτο χανεις εικοναΣουβλίτσα έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 15:30α γεια σου!
επίσης αυτό που παθαίνω τελευταία (όσες φορές δηλαδή έχει τύχει να δω κάτι στην τηλεόραση, 1 φορά/εξάμηνο δηλαδή) είναι οτι χάνω την εικόνα για να καταφέρω να διαβάζω υπότιτλους. Φταίει μέγεθος οθόνης και απόσταση ή πάθαν κάτι τα ματάκια μου, δεν ξέρω

Γι αυτό κι εγώ, έκοψα και ταινίες και απόλα και ησύχασα 

Στο γερμανικό πανεπιστήμιο που είχα την τύχη να πάω κάποτε και την ατυχία να μην το τελειώσω, τα γερμανικά που μιλούσαν μέσα ήταν καθαρά, κατανοητά και πολύ ωραία να τα ακούς. Όταν έβγαινες έξω, ακόμη και για διάλειμμα, μόνο τους αλλοδαπούς καταλάβαινες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση μηπως πρεπει η αγγλικη να καθιερωθει ως η γλωσσα ορισμενων τμηματων ΑΕΙ;
από southern » 28 Οκτ 2024, 11:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 60 Απαντήσεις
- 1175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
01 Νοέμ 2024, 10:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γνωρίζετε από ψηφικακή επεξεργασία εικόνας και ψηφιακές εκτυπώσεις;
από marabou » 24 Οκτ 2024, 00:02 » σε Eικαστικές τέχνες - 13 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
25 Οκτ 2024, 18:52
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Φεβ 2025, 09:57