Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 28 Νοέμ 2019, 22:31

Juno έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:27
Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:17
Ε βέβαια στο πενταχρονο μάγκας, Στον μαφιόζοι κοτουλα.
Στο πενταχρονο παίρνουμε το νομο στα χέρια μας και για τον μαφιόζο να μπει μπροστά το κράτος. Μάλιστα.
Δηλαδή είναι λογικό να τα βάλουμε με μαφιόζους; :fp: Σε είχα για έξυπνο.

Το πεντάχρονο δεν το είδα να ιδρώνει το αυτάκι του. Ξέρουν πριν έρθουν πως θα εγκατασταθούν και θα ξύνονται τρώγοντας επιδόματα.
Λογικό είναι να τα βάζεις με αυτόν που σου πετάει την πέτρα στο κεφάλι και όχι με την πέτρα.
Και δε μιλάω μόνο για τους διακινητές.
Αλλά ξέρεις στις πρώτες αντιδράσεις ενάντια στη λαθρομετανάστευση μαζευόμασταν 200 άτομα το πολύ. Αν μαζεύονταν όλοι όσοι το παίζουν εθνικισταραδες πιθανό το θέμα να είχε λυθεί από τότε.
Όσο για το αν ιδρωνει το αυτί του πενταχρονου δε νομίζω να περιμένεις απάντηση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Νοέμ 2019, 22:31

Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:14
metaxoskolikas έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:13
Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:05
Είναι βαζιβουζικισμος να σκουζεις δίπλα σε 5χρονα.
βαζιβουζουκισμος είναι να γεμίζεις την ελλάδα λαθρομετανάστες μουσουλμάνους.
Ναι οκ πάμε παρακάτω.
Το να σκουζεις δίπλα στα παιδάκια είναι αλητεία. Δε χρειάζεται καν αιτιολόγηση
:+1:

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 28 Νοέμ 2019, 22:35

Από ποια ηλικία και πάνω επιτρέπεται να ξεφτιλίζουμε ανθρώπους;

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 28 Νοέμ 2019, 22:39

Αγις έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:31
πρέπει να αναγνωρίσεις ως ελαφρυντικό το γενετικό υπόβαθρό του
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Νοέμ 2019, 22:40

Μαυροβασίλης έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:39
Αγις έγραψε:
πρέπει να αναγνωρίσεις ως ελαφρυντικό το γενετικό υπόβαθρό του
οκ

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 29 Νοέμ 2019, 07:39

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:51
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:07
Εδώ φαίνεται πως τα σκατά είναι οι γηγενείς που τραβάνε βίντεο και βρίζουν παιδάκια και μανάδες. Απόπατος κανονικός.
εσυ γιατι ρε αληταρα δεν τα παιρνεις σπιτι σου.ουστ ηλιθιε βλακα που μισεις τους ελληνες
Γιατί έχουμε οργανωμένο κράτος φίλε μου. Αν χρειαστεί όμως και αν είναι ανάγκη θα τα πάρω και σπίτι μου. Βλέπεις εγώ είμαι άνθρωπος και όχι σκατόψυχος φασίστας. Ούτε ένας εδώ μέσα δεν αγαπά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όσο εγώ.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 29 Νοέμ 2019, 08:03

Juno έγραψε:

Δηλαδή είναι λογικό να τα βάλουμε με μαφιόζους; .
Με τους μαφιοζους πολιτικους ναι, είναι πιο λογικό και πιθανόν πιο αποτελεσματικο

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Νοέμ 2019, 08:14

Ίφιδα έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 08:03
Juno έγραψε:

Δηλαδή είναι λογικό να τα βάλουμε με μαφιόζους; .
Με τους μαφιοζους πολιτικους ναι, είναι πιο λογικό και πιθανόν πιο αποτελεσματικο
Για τους διακινητές δεν λέγαμε;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Νοέμ 2019, 08:31

29 Νοέμ 2019, 07:39
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:07
Εδώ φαίνεται πως τα σκατά είναι οι γηγενείς που τραβάνε βίντεο και βρίζουν παιδάκια και μανάδες. Απόπατος κανονικός.
εσυ γιατι ρε αληταρα δεν τα παιρνεις σπιτι σου.ουστ ηλιθιε βλακα που μισεις τους ελληνες
Γιατί έχουμε οργανωμένο κράτος φίλε μου. Αν χρειαστεί όμως και αν είναι ανάγκη θα τα πάρω και σπίτι μου. Βλέπεις εγώ είμαι άνθρωπος και όχι σκατόψυχος φασίστας. Ούτε ένας εδώ μέσα δεν αγαπά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όσο εγώ.
Και τότε, γιατί θα τα έπαιρνες και σπίτι σου; Και για πόσο; Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ αν τους δίνουμε γη και υδωρ;
Γενικώς μουσλίμ έφυγαν ποτέ από οπουδήποτε ειρηνικά;
Ή επιβλήθηκαν σε κράτη που σήμερα δεν το πιστεύεις πως κάποτε αντιστάθηκαν στο ισλάμ (Ιράν, Αφγανιστάν) ή τους τσακίζουν όπως στη Μυανμάρ.
Υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά για κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει όλο αυτο;
Αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, θα έχουμε να επιλέξουμε την κουρτίνα no1 (Ιράν-Αφγανιστάν) ή την κουρτίνα no2 (Μυανμάρ).
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 29 Νοέμ 2019, 08:43

Ίφιδα έγραψε:
Ερμής έγραψε:
metaxoskolikas έγραψε:

Ναι οκ πάμε παρακάτω.

Εικόνες Κραυγές ντροπής για τη Σπάρτη.

Εδώ βέβαια δεν τίθεται θέμα "εισβολής": :lol:

Εικόνα
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 29 Νοέμ 2019, 08:55

Ερμής έγραψε:
metaxoskolikas έγραψε:
Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:05
Είναι βαζιβουζικισμος να σκουζεις δίπλα σε 5χρονα.
Ναι οκ πάμε παρακάτω.
Συμφωνώ.
Στην Ελλάδα είμαστε χώρα χριστιανών ορθοδόξων και αγαπάμε αλλήλους και το μάγουλο έτσι και η ελεημοσύνη αλλιώς,αλλά εδώ βλέπουμε χριστιανούς με ένστικτα εντελώς αντιχριστιανικά και δολοφονικά. Αντί οι εκκλησίες να χαίρονται που θα βοηθήσουν ανθρώπους, έχουμε άλλες αντιδράσεις, υποκρισία πολύ λέμε.

Τέλος πάντων, αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στον κάθε άνθρωπο να μεταναστεύει όπου θέλει. Δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό.
Αρκεί να μεταναστεύειε νόμιμα, η χώρα υποδοχής να ξέρει ποιος είναι, να σέβεται νόμους ήθη έθιμα της χώρας που πάει και να τρώει το ψωμάκι του απ την δική του εργασία όχι εις βάρος άλλων και όχι βουρ να πέσει στα επιδόματα με τα μούτρα. Δηλαδή αν η μοναδική ή η βασική αιτία της μεταναστευσης είναι το επίδομε, κάτι δεν γίνεται σωστά.

Έτσι, θα προτιμούσα αυτομάτως να απαγορεύεται η μπούρκα, το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο ,είδα εκεί ένα τύπο που κατέβαινε απ το λωφορείο και κάτι σαν τσιγάρο είχε και το πέταξε στο δρόμο, δεν ρυπαίνουμε δεν τσακωνόμαστε με τους δίπλα παραδίπλα, δεν φέρνουμε στην νέα χώρα τα μίση και βεντέτες που είχαμε στην παλιά χώρα με άλλες φυλές και τα λοιπά.

Οι κραυγές είναι από ελληνόφωνους που πρέπει να τους καταγγείλουμε και να πάει η εκκλησία να τους ξαναβαφτίσει.

Επίσης, η διαμονή δεν μπορεί να είναι σε υπερβολικά καλύτερες συνθήκες από τους ντόπιους, παράδειγμα, υπάρχει κόσμος που μένει στους δρόμους, δεν έχουν ρεύμα, δεν έχουν 10 ευρώ τη βδομάδα να πάνε μπακάλικο, δεν ξέρω ποιος πληρώνει τα ξενοδοχεία στους μετανάστες και γιατί δεν υπάρχει τέτοια βοήθεια και σε ντόπιους; Να πάω να πω, είμαι μπατίρης, και να με πάνε στο Σπαρτη ινν με συνοδούς εμένα και τα παιδάκια μου, ωραία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 29 Νοέμ 2019, 09:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Νοέμ 2019, 08:56

τωρα οι ελληνιαρηδες θα νιωσουν στο πετσι τους τον ανθελληνικο χαρακτηρα της ελ κεφαλαιοκρατιας :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 29 Νοέμ 2019, 09:13

Juno έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 08:31
29 Νοέμ 2019, 07:39
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε:

Και τότε, γιατί θα τα έπαιρνες και σπίτι σου; Και για πόσο; Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ αν τους δίνουμε γη και υδωρ;
Γενικώς μουσλίμ έφυγαν ποτέ από οπουδήποτε ειρηνικά;
Ή επιβλήθηκαν σε κράτη που σήμερα δεν το πιστεύεις πως κάποτε αντιστάθηκαν στο ισλάμ (Ιράν, Αφγανιστάν) ή τους τσακίζουν όπως στη Μυανμάρ.
Υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά για κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει όλο αυτο;
Αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, θα έχουμε να επιλέξουμε την κουρτίνα no1 (Ιράν-Αφγανιστάν) ή την κουρτίνα no2 (Μυανμάρ).
Θα τα πάρω γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν είναι μουσουλμανάκια ή ινδουιστές. Είναι μικρά παιδιά και είναι καθήκον καθενός από εμάς να τα προστατεύσει. Γιατί δεν θέλω να καταλήξουν να τα βιάζουν εκατό φυλές σε κάποιο χοτ σποτ. Με αηδιάζει και μόνο η σκέψη. Θα τα πάρω για όσο καιρό χρειαστεί και θα τα μεγαλώσω μαζί με τα δικά μου. Με τις αξίες και τις αρχές που εγώ υιοθετώ. Όχι με το Κοράνι.
Αυτό νομίζω απαντά και στις επόμενες ερωτήσεις σου.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 29 Νοέμ 2019, 09:27

Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:56
Η εγκατάσταση είναι προσωρινή.
:lol:

Δεν νομίζω ότι πολιτικά είσαι τόσο αφελής αλλά από ότι καταλαβαίνω το πραγματικό πρόβλημα είναι η συμπεριφορά της Γιούνο όχι η προδοσία ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών