Esperos έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 08:55
Ερμής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 21:14
metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 21:13
βαζιβουζουκισμος είναι να γεμίζεις την ελλάδα λαθρομετανάστες μουσουλμάνους.
Ναι οκ πάμε παρακάτω.
Το να σκουζεις δίπλα στα παιδάκια είναι αλητεία. Δε χρειάζεται καν αιτιολόγηση
Συμφωνώ.
Στην Ελλάδα είμαστε χώρα χριστιανών ορθοδόξων και αγαπάμε αλλήλους και το μάγουλο έτσι και η ελεημοσύνη αλλιώς,αλλά εδώ βλέπουμε χριστιανούς με ένστικτα εντελώς αντιχριστιανικά και δολοφονικά. Αντί οι εκκλησίες να χαίρονται που θα βοηθήσουν ανθρώπους, έχουμε άλλες αντιδράσεις, υποκρισία πολύ λέμε.
Τέλος πάντων, αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στον κάθε άνθρωπο να μεταναστεύει όπου θέλει. Δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό.
Αρκεί να μεταναστεύειε νόμιμα, η χώρα υποδοχής να ξέρει ποιος είναι, να σέβεται νόμους ήθη έθιμα της χώρας που πάει και να τρώει το ψωμάκι του απ την δική του εργασία όχι εις βάρος άλλων και όχι βουρ να πέσει στα επιδόματα με τα μούτρα. Δηλαδή αν η μοναδική ή η βασική αιτία της μεταναστευσης είναι το επίδομε, κάτι δεν γίνεται σωστά.
Έτσι, θα προτιμούσα αυτομάτως να απαγορεύεται η μπούρκα, το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο ,είδα εκεί ένα τύπο που κατέβαινε απ το λωφορείο και κάτι σαν τσιγάρο είχε και το πέταξε στο δρόμο, δεν ρυπαίνουμε δεν τσακωνόμαστε με τους δίπλα παραδίπλα, δεν φέρνουμε στην νέα χώρα τα μίση και βεντέτες που είχαμε στην παλιά χώρα με άλλες φυλές και τα λοιπά.
Οι κραυγές είναι από ελληνόφωνους που πρέπει να τους καταγγείλουμε και να πάει η εκκλησία να τους ξαναβαφτίσει.
Επίσης, η διαμονή δεν μπορεί να είναι σε υπερβολικά καλύτερες συνθήκες από τους ντόπιους, παράδειγμα, υπάρχει κόσμος που μένει στους δρόμους, δεν έχουν ρεύμα, δεν έχουν 10 ευρώ τη βδομάδα να πάνε μπακάλικο, δεν ξέρω ποιος πληρώνει τα ξενοδοχεία στους μετανάστες και γιατί δεν υπάρχει τέτοια βοήθεια και σε ντόπιους; Να πάω να πω, είμαι μπατίρης, και να με πάνε στο Σπαρτη ινν με συνοδούς εμένα και τα παιδάκια μου, ωραία.