Αστέρια Michelin.
Re: Αστέρια Michelin.
"Πως θέλω το μπατσελορ μου"
Ωραίος νήμας θα ήταν. Πιασάρικος.
Ωραίος νήμας θα ήταν. Πιασάρικος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έσω έτοιμη εσύ ..Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:11Λοιπόν, το σκέφτηκα, δεν έχει μπάτσελορ ούτε για μένα ούτε γι'αυτόν. Θα τον πάρω και θα ξαναπάω λας βέγκας να τα φάμε εκεί. Ας τα φάει αυτός στις πουτάνες. Εγώ έχω αφήσει στη μέση 3 σόου, ένα πόκερ και έναν ινδιάνο στο γκραν κάνιον από την προηγούμενη φορά.

~~¥~~
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
που να τρέχετε, έκλεισε και το OG...
https://vitalvegas.com/olympic-garden-s ... -downtown/
https://vitalvegas.com/olympic-garden-s ... -downtown/
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
Γιατί αυτά είναι ξενόφερτα έθιμα και του σατανά.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο άνθρωπας ήταν σαφής
Μιλάμε για σοβαρές κραιπάλες όχι για τσιμπολόγημα τυροκαφτερής με πατατούλες στο κουτούκι του μπάρμπα μυτρούση κλάνοντας διακριτικά σε ψάθινη καρέκλα και καπνίζοντας σάμσον στριφτό. Συζητάμε για μενού ντεγκυστασιόν, δέκα πιάτα τουλάχιστον με επιδόρπιο. Για ποτά ξεκινάς με απεριτίφ, μετά λευκά, κόκκινα, επιδορπίου κλπ., και όλα αυτά πριν αρχίσεις το πραγματικό κουπί που είναι τα σινγκλ κασκ και τα πούρα. Ε, όποιος το κάνει αυτό και μετά την άλλη μέρα ξυπνήσει επτά το πρωί για κάρντιο και για να πάει γραφείο να βγει εδώ να το πει (μιλάμε να είναι στα -άντα, όχι για έφηβους)φάγαμε διχως αυριο και ηπιαμε τα πάντα και καπνισαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 05 Ιουν 2018, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Παραδόξως , δεν ειρωνευομουνCecily Anne έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:16Καημένη, έτσι θα φύγω, με ένα βρακί αλλαξιά και την χρεωστική μου.

~~¥~~
- Cecily Anne
dna replication έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:00για να επιστρέψουμε όμως υποστηρίζω την άποψη fagano3 ότι προφανως οι γυναικες θέλουν και βρισκουν σεξυ μια εσάνς πχιότητας και ώριμου ανδρισμού όπως εκφράζεται απο την οινογνωσία/γευσιγνωσία/ σιγκαρογνωσία κ.λ.π. (δε θέλουν μονο αυτό ή όλη την ωρα αλλά τους αρέσει)

Ποιά γυναίκα στα'πε αυτά;
Ειλικρινά, μπέσα τώρα. Βασικά χές την μπέσα, σοβαρά τώρα.
ΟΥΤΕ κατά διάνοια.
Ποιά θα βγει με το καράμπαζο, να βγάλει κάνα παιδί σαν ανάποδο γαμώτο, επειδή αυτός ξέρει από κρασιά και τσιγάρα και φαγιά;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ακόμα κλαίει όταν με βλέπει η τουαλέτα στο μπέλγκα κουίν 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έλα, θα φας ξύλο εν τέλη .ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:17Ο άνθρωπας ήταν σαφήςΜιλάμε για σοβαρές κραιπάλες όχι για τσιμπολόγημα τυροκαφτερής με πατατούλες στο κουτούκι του μπάρμπα μυτρούση κλάνοντας διακριτικά σε ψάθινη καρέκλα και καπνίζοντας σάμσον στριφτό. Συζητάμε για μενού ντεγκυστασιόν, δέκα πιάτα τουλάχιστον με επιδόρπιο. Για ποτά ξεκινάς με απεριτίφ, μετά λευκά, κόκκινα, επιδορπίου κλπ., και όλα αυτά πριν αρχίσεις το πραγματικό κουπί που είναι τα σινγκλ κασκ και τα πούρα. Ε, όποιος το κάνει αυτό και μετά την άλλη μέρα ξυπνήσει επτά το πρωί για κάρντιο και για να πάει γραφείο να βγει εδώ να το πει (μιλάμε να είναι στα -άντα, όχι για έφηβους)φάγαμε διχως αυριο και ηπιαμε τα πάντα και καπνισαμε
Λαιμαι δεν παιζει ρόλο η ηλικία. Καλύτερα όσο μεγαλώνεις . Αυξάνεται η επιφάνεια αίματος . Αντέχεις πιο πολύ
~~¥~~
- dna replication
κάνω διακριτικό νόημα στο σερβιτόρο να γεμίσει τα ποτήρια, να φέρει νέα συνοδευτικά, και σε ακούω γλυκειά μου, έχουμε όλο το νήμα μπροστά μας
Υ.Γ. ασε τη Cecily Anne να μονολογεί μισομεθυσμένη στο μπάρ της πισίνας πέφτοντας αδιάκριτα στο πουλ μπου με τα μπράτσα που ακούει με ευγενικό επαγγελματικό χαμόγελο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 05 Ιουν 2018, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Έχεσες δεινόσαυρους; Σατανικο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:21Ακόμα κλαίει όταν με βλέπει η τουαλέτα στο μπέλγκα κουίν
Να πας για μπάτσελορ και το μόνο που θα θυμάσαι θα'ναι το χέσιμο.
Μπαίνεις στα δεσμά του γάμου ξαλαφρωμένος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

όχι παιδί μου είσαι λογικός!
αυτό με τις μέρες του κύκλου είναι στανταράκι.
- Cecily Anne
Εννοείται, χίλιες φορές με το πουλ μπόι, από το να με πρήζει κάνα μπάζο με το ποιό ζυμομήκυτα έβαλαν στη τάδε γραβιέρα για να βρωμεί εξαίσια ποδαρίλα το τάδε τυρί.dna replication έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:28
Υ.Γ. ασε τη Cecily Anne να μονολογεί μισομεθυσμένη στο μπάρ της πισίνας πέφτοντας αδιάκριτα στο πουλ μπου με τα μπράτσα που ακούει με ευγενικό επαγγελματικό χαμόγελο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Δεκ 2024, 20:07