Φυσικά. Αυτά τα α και ου είναι σε γυναίκες και παιδιά, είναι να' χουμε να λέμε.
Περισσότερο σε αντιδράσεις ρομά με παραπέμπουν. Αν πρέπει να ψωνίσω εθνικιστές σε πακετάκια προσφορών του λιντλ, απλώς δεν αγοράζω.
Φυσικά. Αυτά τα α και ου είναι σε γυναίκες και παιδιά, είναι να' χουμε να λέμε.
απο ξυπνητζιδικες μαλακοαπαντησεις εισαστε οι καλυτεροιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 18:30Σ'αυτους το λεω.Αγις έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 17:53Αυτα πες τα στους ηλιθιους που μασανε σανο .ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 15:21
Εσεις. Οι ανθρωπιστες a la carte. Αυτοι που θεωρειτε ιδεοληψια το να βοηθας ανθρωπους και μικρα παιδια που εχουν την αναγκη μας. Αυτοι που λετε οτι "ο πολεμος τελειωσε, ας γυρισουν σπιτι τους" χωρις να σκεφτεστε οτι μπορει να μην εχει μεινει ουτε λιθαρακι απο το σπιτι τους ή τα υπαρχοντα τους. Καταλαβες ποιους λεω? Εσας.
Αντε γειαααα
Μιλησε μας για ξυπνητζιδικες μαλακοαπαντησεις...
Θα πρεπει να μαθεις οτι ολα επιτρεπονται κ οτι εγω ειμαι πολιτισμενος κ παιζω με κανονες οχι μονο δεν εχει καμια αξια αλλα σε κανει περιγελω κ θυμα .
Μόνο που εμείς δεν έχουμε ανατολίτικη νοοτροπία. Δεν γουστάρουμε τίποτα από αυτά που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και που θυμίζουν άλωση από αλλότριο γένος και συμφέροντα.
Όταν λες "εμείς" ποιους εννοείς;
παραπανω ειναιmetaxoskolikas έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 18:33πόσοι άνθρωποι και μικρά παιδιά έχουν την ανάγκη μας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 15:21Εσεις. Οι ανθρωπιστες a la carte. Αυτοι που θεωρειτε ιδεοληψια το να βοηθας ανθρωπους και μικρα παιδια που εχουν την αναγκη μας. Αυτοι που λετε οτι "ο πολεμος τελειωσε, ας γυρισουν σπιτι τους" χωρις να σκεφτεστε οτι μπορει να μην εχει μεινει ουτε λιθαρακι απο το σπιτι τους ή τα υπαρχοντα τους. Καταλαβες ποιους λεω? Εσας.1 δις να τους πούμε συντηρητικά ομιλώντας;
Εμείς που είμαστε κατά της λαθρομετανάστευσης μουσουλμάνων προς την χώρα μας. Που βλέπουμε τον κίνδυνο και δεν έχουμε συμφέροντα από αυτό το πράγμα. Που θα θέλαμε να εκπολιτίσουμε αυτά τα μέρη (ξανά) και όχι να "εκπολιτίσουν" αυτά εμάς (ξανά).
Ναι μάτια μου αλλά αυτό που εσύ βλέπεις ως κίνδυνο, ο άλλος το βλέπει ως κάτι θετικό.
το μονο σιγουροΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 18:58Ναι μάτια μου αλλά αυτό που εσύ βλέπεις ως κίνδυνο, ο άλλος το βλέπει ως κάτι θετικό.
Αυτό που εσύ θεωρείς εκπολιτισμό, ο άλλος το βλέπει ως εκβαρβαρισμό.
Οπότε, δεν υφίσταται το "εμείς".
Αν μη τι άλλο, οι μουσουλμάνοι είναι πιο συγκροτημένοι στα βασικά.
Ξέρουν με μεγαλύτερη σαφήνεια τι θέλουν.