Όπως είπαμε όταν σας τελειώνουν τα επιχειρήματα, το ρίχνετε σε προσωπικές επιθέσεις και ηλίθιους ισχυρισμούς. Τώρα υποτίθεται πως είναι το σημείο όπου πρέπει να αραδιάσω πτυχία και να δώσω λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή για να πεις πως τσίτωσα με το σχόλιό σου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 12:29Τα τελευταια 15 χρονια εχω ζησει σε 2 διαφορετικες χωρες και ξερω πολυ καλυτερα απο σενα (που μαλλον δεν εχεις βγει ποτε εξω απ'το χωριο σου) το πως με αντιμετωπιζουν.Juno έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 12:21Αναμενόμενη απάντηση από εσένα. Όταν σου λέμε να διαβάσεις αυτό που σχολίασες επιφανειακά και να πεις και ένα επιχείρημα, τσιτώνουμε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 12:05
Δε μου κανει καμια εντυπωση οτι δεν εχεις παιδια και το μαντεψα.
Κανενα τσουξιμο δεν εχω. Αντιθετως εσενα ειδα να τσιτωνεις με την ερωτηση μου. Μαλλον θα υπαρχει λογος αλλα δεν ειναι του παροντος.
Το δε σχολιο σου ειναι αναξιο σχολιασμου.
Απλα σου ευχομαι να μη κανεις παιδια και εχουν την αντιμετωπιση που προτεινεις. Αυτο μονο.
Έγραψα ένα ολόκληρο σχόλιο όπου προτείνω αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων και αντί να μου πεις ότι το χ και το ψ που είπα, δεν γίνονται για αυτούς τους λόγους, παραθέτοντας επιχειρήματα, κάνεις μία γενική ερώτηση εντελώς εκτός θέματος. Και μετά σαν κατινούλα το γύρισες επί του προσωπικού "μην σου τύχει".
Ξέρεις με ευχές και κατάρες δεν γίνεται πολιτική και δεν ζουν τα έθνη. Η Ιστορία καταβροχθίζει τέτοια έθνη.
Και αν έχεις παιδί, θα έπρεπε όχι να ανησυχείς, αλλά να ψάχνεις για δεύτερο διαβατήριο γιατί το μόνον δεδομένο είναι πως θα έχετε την αντιμετώπιση που προτείνω αν πάτε σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος, ενώ θα έχετε πολύ χειρότερη αντιμετώπιση αν πάτε προς την άλλη κατεύθυνση όταν εδώ γίνει Λίβανος.
Η Ιστορία έχει αποδείξει πως οπουδήποτε πήγαν, ή επιβλήθηκαν ή τους έσφαξαν οι γηγενείς αμυνόμενοι. Πουθενά δεν υπήρξε ειρηνική συνύπαρξη. <- Αυτά είναι επιχειρήματα.
Εδώ όμως έχετε μάθει να μάχεστε με όπλα ευχές και κατάρες.
Την λυση που προτεινεις την εχω αντιμετωπισει μονο απο κατι ατομα που με το ζορι μπορουν να γραψουν το ονομα τους.

Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ, ο faganos σε έχει περιγράψει τέλεια, πάρε να κοιταχτείς.
fagano3 έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 20:43Ποια πιστευω; Αρχιλαμογια ειναι η πλειοψηφια αυτων που λενε τις μαλακιες του αχαριστου.
Ολες οι παρασιτικες επαγγελματικες ομαδες παπατζηδων τυπου ψυχολογων,κοινωνιολογων,διαπολιτισμικης εκπαιδευσης κλπ κλπ
ειδαν ως μανα εξ ουρανου τα λαθροορκ.
Οπου ακους για τα καημενα τα παιδακια και αλλα δακρυβρεχτα να ξερεις οτι πεφτει στην καλυτερη φαγοποτι και στην χειροτερη εμποριο σαρκος και ναρκωτικων.