εγώ έκαμα το πρώτο ριζοσπαστικό ποστΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:35αν το δοκιμάσεις μπορεί να γουστάρειςtanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:28η σχέση θεού-πιστού στον Χριστιανισμό έχει μια δόση σύνδρομου υποταγής είναι η αλήθεια.
Αποφθέγματα Αγίου Παϊσίου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Αποφθέγματα Αγίου Παϊσίου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- tanipteros
ποιο ήταν?Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:38εγώ έκαμα το πρώτο ριζοσπαστικό ποστΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:35αν το δοκιμάσεις μπορεί να γουστάρειςtanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:28η σχέση θεού-πιστού στον Χριστιανισμό έχει μια δόση σύνδρομου υποταγής είναι η αλήθεια.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μ' αρέσει να κοουτάρω τον εαυτό μου

Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- tanipteros
βάλε πάνα πάμπερς....

-
Ο,τι αξίζει ο καθένας θα πάρει και ο,τι ποθεί η ψυχή του στον αιώνα τον απαντα. Γι αυτό δεν υπάρχει η κολαση ως απόλυτη έννοια αλλά σε σχέση με κάτι καλλίτερο που έτσι δα να ειχες απλώσει το χέρι σου θα το είχες με ελάχιστη προσπάθεια. Είναι η ταξικοτητα του παραδείσου που δημιουργεί την αίσθηση της κολάσεως στις κατώτερες παραδεισιες καστες, ειδικά σ αυτούς που είχαν προδιαγραφές ανώτερης πάστας.
Η άνευ όρων αγάπη στην ουσία δεν τιμωρεί κανέναν. Οι άνθρωποι που εξελίσσουν τις καταστάσεις της άλλης ζωής μεγεθυνουν την άβυσσο που τους χωρίζει από την τελευταία κατάσταση του παραδείσου, την κόλαση.
Το ατού της τελευταίας στιγμής αντε το πολύ πολύ να σε ανεβάσει μια δυο βαθμίδες. Σιγά τα ωά.
- tanipteros
Ώρες ώρες οι Χριστιανοί ξεχνάνε την ιστορία τους που είναι γεμάτοι μίσος και πολέμους προς τους αλόθρησκους και αρχίζουν και αγαπάνε ξαφνικά και σου δίνουν την ψεύτικη εντύπωση ότι πάντα έτσι ήταν ο Χριστιανισμός...
εγώ απλά νομίζω ότι αντιγράφουν τον Βουδδισμό στο θέμα της συμπόνιας "The Great Being of compassion!"
εγώ απλά νομίζω ότι αντιγράφουν τον Βουδδισμό στο θέμα της συμπόνιας "The Great Being of compassion!"

- tanipteros
αλλά όλη αυτή η συμπόνια χάνεται μπροστά στις πράξεις του Ιησού στην δευτέρα παρουσία που θα ρίξει τους άπιστους στην κόλαση...ή πιστεύετε σε Μένα ή σας παίρνει ο Διάολος κυριολεκτικά...αυτό εννοεί ως συμπόνια και ον αγάπης ο καλός μας Ιησούς..

αμαν, με τέτοια ασχολείσαι ε?Feindflug έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:36Τύπε, μπορούμε να φτάσουμε και στον τέταρτο δρόμο του Γκουρτζίεφ, αλλά ειλικρινά δεν είμαι για τέτοια βαθιά συζήτηση τώρα.tanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:34μήπως υπάρχει και τρίτη ατραπός που λέει ότι είσαι ήδη θεός και αθάνατος στην ψυχή και ότι το αγνοείς επειδή επισκιάζεσαι στην παρούσα φάση από την θνητή φύση? και μετά θάνατο ζεις ως ισόθεος..? Λέω γω μια ιδέα τώρα....
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Κάπου μέσα στην Γραφή λέει ο Ιησούς ο,τι δε θα σας κρίνω εγώ αλλά οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα, κάπως έτσι. Θα ψάξω να το βρω.tanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:58αλλά όλη αυτή η συμπόνια χάνεται μπροστά στις πράξεις του Ιησού στην δευτέρα παρουσία που θα ρίξει τους άπιστους στην κόλαση...ή πιστεύετε σε Μένα ή σας παίρνει ο Διάολος κυριολεκτικά...αυτό εννοεί ως συμπόνια και ον αγάπης ο καλός μας Ιησούς..
ενώ η σχέση πιστού-γκουρού* στον ινδουισμό είναι φιλελεύθερηtanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:28η σχέση θεού-πιστού στον Χριστιανισμό έχει μια δόση σύνδρομου υποταγής είναι η αλήθεια.
*όπου γκουρού βλέπε τον καθένα που μπορεί να διατείνεται οτι κατέχει το Μονοπάτι της Αλήθειας
- tanipteros
έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεάκια στο youtube ιερέων και πιστών της Ορθοδοξίας που αναφέρει ότι το ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του κόσμου...μετά σου λέει θεός αγάπης και συμπόνιας...τι υποκρισία Θέε μου!opsimasmenos έγραψε: ↑01 Δεκ 2019, 00:04Κάπου μέσα στην Γραφή λέει ο Ιησούς ο,τι δε θα σας κρίνω εγώ αλλά οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα, κάπως έτσι. Θα ψάξω να το βρω.tanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:58αλλά όλη αυτή η συμπόνια χάνεται μπροστά στις πράξεις του Ιησού στην δευτέρα παρουσία που θα ρίξει τους άπιστους στην κόλαση...ή πιστεύετε σε Μένα ή σας παίρνει ο Διάολος κυριολεκτικά...αυτό εννοεί ως συμπόνια και ον αγάπης ο καλός μας Ιησούς..

Ψαρωτική η ερώτησή σου, τύπισσα...Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Δεκ 2019, 00:01αμαν, με τέτοια ασχολείσαι ε?Feindflug έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:36Τύπε, μπορούμε να φτάσουμε και στον τέταρτο δρόμο του Γκουρτζίεφ, αλλά ειλικρινά δεν είμαι για τέτοια βαθιά συζήτηση τώρα.tanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:34
μήπως υπάρχει και τρίτη ατραπός που λέει ότι είσαι ήδη θεός και αθάνατος στην ψυχή και ότι το αγνοείς επειδή επισκιάζεσαι στην παρούσα φάση από την θνητή φύση? και μετά θάνατο ζεις ως ισόθεος..? Λέω γω μια ιδέα τώρα....
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Να σου πω, τις προάλλες διάβασα για τον παρακάτω ανάπηρο μοναχό, μόλις είδα αυτό το πρόσωπο στην φωτογραφία, είπα μεσα μου: "αυτός ο άνθρωπος θα με κρίνει εμένα, μην ψάχνω αλλού"opsimasmenos έγραψε: ↑01 Δεκ 2019, 00:04Κάπου μέσα στην Γραφή λέει ο Ιησούς ο,τι δε θα σας κρίνω εγώ αλλά οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα, κάπως έτσι. Θα ψάξω να το βρω.tanipteros έγραψε: ↑30 Νοέμ 2019, 23:58αλλά όλη αυτή η συμπόνια χάνεται μπροστά στις πράξεις του Ιησού στην δευτέρα παρουσία που θα ρίξει τους άπιστους στην κόλαση...ή πιστεύετε σε Μένα ή σας παίρνει ο Διάολος κυριολεκτικά...αυτό εννοεί ως συμπόνια και ον αγάπης ο καλός μας Ιησούς..

https://www.ekklisiaonline.gr/agiornea/ ... achos-iov/
Feindflug: δεν είναι ψαρωτική, σου κρούω των κώδωνα με τί μπλέκεις! 
Τεσπα, ψάχνω τελευταία κάποια πράγματα και έπεσα και πάνω του, δεν μπορώ να πω οτι διάβασα πολλά αλλά πάνω κάτω κατάλαβα. Μου μένουν ομως να καταλάβω και άλλα αλλά αυτό είναι οφ τόπικ

Τεσπα, ψάχνω τελευταία κάποια πράγματα και έπεσα και πάνω του, δεν μπορώ να πω οτι διάβασα πολλά αλλά πάνω κάτω κατάλαβα. Μου μένουν ομως να καταλάβω και άλλα αλλά αυτό είναι οφ τόπικ
- tanipteros
κανείς άλλος δεν θα σε κρίνει...έχεις συνείδηση και ο ίδιος ο εαυτός σου που είναι Θεός θα σου μάθει αυτογνωσία αν θες...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
από George_V » 09 Φεβ 2025, 23:23 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 206 Απαντήσεις
- 3713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
18 Απρ 2025, 14:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούστε τι συνέβη στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή !!!
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 39 Απαντήσεις
- 2676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Ιαν 2025, 12:21
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
02 Ιουν 2023, 16:21