Ποιος ειπαμε ητανε ο σκοπος ολων αυτων των ψηφοφοριων;
Να μειώσουμε το γυναικείο φύλο, να προμοταρουμε την Πατριαρχία, να πούμε όχι στην παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα να μαζέψουμε μετρητά για χορηγία στην καμπανια του Τραμπ.
Τράβα παραπερα τώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ποιος ειπαμε ητανε ο σκοπος ολων αυτων των ψηφοφοριων;
Να μειώσουμε το γυναικείο φύλο, να προμοταρουμε την Πατριαρχία, να πούμε όχι στην παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα να μαζέψουμε μετρητά για χορηγία στην καμπανια του Τραμπ.
Τράβα παραπερα τώρα.
Μια χαρα ειμαι εδω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)
Τουλάχιστον το μαλλιοτράβηγμα ήταν από την δική μας πλευρά, όχι από την δική σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Συγχαρητήρια και στην don't speak για την 2η θέση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.