Και για να μη ξεχνιομαστε, ο ΠΑΟΚ επαιξε με Αγιαξ στα προκριματικα ενω η Ε.Ο. με τα ζαγοροχωρια Καναπιτσας λογω της υψηλοτερης ευρωπαικης θεσης που αποκτηθηκε επι Παραγκας.
Παλι με τη πουστια δηλαδη ειναι εκει που ειναι.
Επισης να υπενθυμισουμε, οτι αν πηγαινε και με 6 βαθμους λιγοτερους (ναι ναι, αυτους που εκλεψε με ΟΦΗ/Ατρομητο) στον αγωνα με ΠΑΟΚ, στον παγκο θα ειχε ηδη Τακη η Αλεφα.
Πω εχω βαρεθει τρεις οπαδούς ομάδων
Τους Παναθηναικούς, τους ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ και τους οπαδούς της Ιντερ
Ολοι αυτοι ανήκουν στην κατηγορία των κομπλεξικών που δεν ασχολούνται με την ομάδα τους αλλα με τον αντίπαλο τους!!!
ΥΓ
Μαρτινς αν δεν κερδίσεις την Κυριακή τον ΠΑΟΚ σιγά σιγά ετοιμάζεσαι βαλίτσες
Κατι τετοια ελεγαν και οι οπαδοι της πουτανογριας στην Ιταλια και τελικα αποδειχτηκε οτι η πουτανα η ντοπαρισμενη η κλεφτρα η γρια ηταν ακομα χειροτερη απ’οσο φανταζομασταν.
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
Jason 16
Lafkiotis 11
Tarkovsky 4
Ζαποτέκος 4
Daje 3
Πω εχω βαρεθει τρεις οπαδούς ομάδων
Τους Παναθηναικούς, τους ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ και τους οπαδούς της Ιντερ
Ολοι αυτοι ανήκουν στην κατηγορία των κομπλεξικών που δεν ασχολούνται με την ομάδα τους αλλα με τον αντίπαλο τους!!!
ΥΓ
Μαρτινς αν δεν κερδίσεις την Κυριακή τον ΠΑΟΚ σιγά σιγά ετοιμάζεσαι βαλίτσες
Κατι τετοια ελεγαν και οι οπαδοι της πουτανογριας στην Ιταλια και τελικα αποδειχτηκε οτι η πουτανα η ντοπαρισμενη η κλεφτρα η γρια ηταν ακομα χειροτερη απ’οσο φανταζομασταν.
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
Jason 16
Lafkiotis 11
Tarkovsky 4
Ζαποτέκος 4
Daje 3
Να επισημάνω και να ενημερώσω τους χωρικούς που ζουν σε αυτό το παραθαλάσσιο προάστειο των Αθηνών δια την αποφυγή λάθος εντυπώσεων πως ο όμορφος γραφικός οικισμός του Πειραιά με είναι συμπαθέστατος όπως και οι κατοικοι του και εύχομαι η αυθεντική ομάδα του Πειραιά ο Εθνικός κάποια στιγμή να σβήσει αυτά τα χρόνια ντροπής που μια ομάδα σαν τον ολυπιακό σφετερίστηκε δολίως το όνομα της περιοχής.
Jason 16
Lafkiotis 11
Tarkovsky 4
Ζαποτέκος 4
Daje 3
Sid Vicious 1
Ειναι μεγάλη ασθένεια να εισαι αντιολυμπιακος!!!Εγω ποτέ δεν ειμαι αντι καμιας ομάδας εκτός αν μιλάμε για ΙΝΤΕΡ(αν παιξει με την Γιουβέντους θα ειμαι με την Γιουβέντους) που δεν την χωνευώ με την καμία.Να εισαι αντι και να ασχολείσαι με την ομάδα του άλλου ειναι λιγο λακαμία!!!Και στην Ελλάδα ειναι πολλοί τύποι έτσι πραγματικά δεν ασχολούμαι με αλλόθρησκους και δεν με νοιαζει, αλλά η νοοτροπία αυτη οτι να πεθάνει η ομάδα σου κλπ ειδαμε που εχει οδηγήσει.Οι παοκτζίδες για μενα πιο πολύ ασχολούνταν με τον Ολυμπιακό παρά με τον ΠΑΟΚ έχουν έρωτα και καψούρα μαζι μας ενώ εμείς δεν τους βλέπουμε!!!Χτές πανηγυρίζουν εξαλλα επειδή έφεραν 1-1 μεσα στο Καραισκάκη, για να δειτε νοοτροπία
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Ειναι μεγάλη ασθένεια να εισαι αντιολυμπιακος!!!Εγω ποτέ δεν ειμαι αντι καμιας ομάδας εκτός αν μιλάμε για ΙΝΤΕΡ(αν παιξει με την Γιουβέντους θα ειμαι με την Γιουβέντους) που δεν την χωνευώ με την καμία.Να εισαι αντι και να ασχολείσαι με την ομάδα του άλλου ειναι λιγο λακαμία!!!Και στην Ελλάδα ειναι πολλοί τύποι έτσι πραγματικά δεν ασχολούμαι με αλλόθρησκους και δεν με νοιαζει, αλλά η νοοτροπία αυτη οτι να πεθάνει η ομάδα σου κλπ ειδαμε που εχει οδηγήσει.Οι παοκτζίδες για μενα πιο πολύ ασχολούνταν με τον Ολυμπιακό παρά με τον ΠΑΟΚ έχουν έρωτα και καψούρα μαζι μας ενώ εμείς δεν τους βλέπουμε!!!Χτές πανηγυρίζουν εξαλλα επειδή έφεραν 1-1 μεσα στο Καραισκάκη, για να δειτε νοοτροπία
mONO ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΛΔ παοκ.
Χαφτα ε χαφτα ποκακι «αντικειμενικο»...
Πονεσατε πολυ ε;
Να επισημάνω και να ενημερώσω τους χωρικούς που ζουν σε αυτό το παραθαλάσσιο προάστειο των Αθηνών δια την αποφυγή λάθος εντυπώσεων πως ο όμορφος γραφικός οικισμός του Πειραιά με είναι συμπαθέστατος όπως και οι κατοικοι του και εύχομαι η αυθεντική ομάδα του Πειραιά ο Εθνικός κάποια στιγμή να σβήσει αυτά τα χρόνια ντροπής που μια ομάδα σαν τον ολυπιακό σφετερίστηκε δολίως το όνομα της περιοχής.
Jason 16
Lafkiotis 11
Tarkovsky 4
Ζαποτέκος 4
Daje 3
Sid Vicious 1
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.