Αστέρια Michelin.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αστέρια Michelin.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιουν 2018, 18:02

Cecily Anne έγραψε:
05 Ιουν 2018, 17:57
dna replication έγραψε:
05 Ιουν 2018, 17:28

Υ.Γ. ασε τη Cecily Anne να μονολογεί μισομεθυσμένη στο μπάρ της πισίνας πέφτοντας αδιάκριτα στο πουλ μπου με τα μπράτσα που ακούει με ευγενικό επαγγελματικό χαμόγελο
Εννοείται, χίλιες φορές με το πουλ μπόι, από το να με πρήζει κάνα μπάζο με το ποιό ζυμομήκυτα έβαλαν στη τάδε γραβιέρα για να βρωμεί εξαίσια ποδαρίλα το τάδε τυρί.
Εγώ τους τρόλλαρα ( από ζήλεια που είναι εκλεπτυσμένοι ) αλλά εσένα θα σε πιστέψουν και θα καταστραφούν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Ιουν 2018, 18:03

Αγις έγραψε:
05 Ιουν 2018, 18:02

Εγώ τους τρόλλαρα ( από ζήλεια που είναι εκλεπτυσμένοι ) αλλά εσένα θα σε πιστέψουν και θα καταστραφούν .
Ναι, εμένα περίμεναν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιουν 2018, 18:07

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
05 Ιουν 2018, 17:17
Ο άνθρωπας ήταν σαφής
φάγαμε διχως αυριο και ηπιαμε τα πάντα και καπνισαμε
Μιλάμε για σοβαρές κραιπάλες όχι για τσιμπολόγημα τυροκαφτερής με πατατούλες στο κουτούκι του μπάρμπα μυτρούση κλάνοντας διακριτικά σε ψάθινη καρέκλα και καπνίζοντας σάμσον στριφτό. Συζητάμε για μενού ντεγκυστασιόν, δέκα πιάτα τουλάχιστον με επιδόρπιο. Για ποτά ξεκινάς με απεριτίφ, μετά λευκά, κόκκινα, επιδορπίου κλπ., και όλα αυτά πριν αρχίσεις το πραγματικό κουπί που είναι τα σινγκλ κασκ και τα πούρα. Ε, όποιος το κάνει αυτό και μετά την άλλη μέρα ξυπνήσει επτά το πρωί για κάρντιο και για να πάει γραφείο να βγει εδώ να το πει (μιλάμε να είναι στα -άντα, όχι για έφηβους)
τι λε ρε; αυτα θα τα κανουμε στα 80 μας και το πρωι θα μαζευομαστε στο καφενειο να γκρινιαζουμε που δεν αντεχουμε πια οπως παλια. τωρα στα 45 χαλαρα θα σηκωνόμουν στις 5 να παω για ενα ολοημερο ψαροτουφεκακι 200χλμ και 40 μιλια μακρια.

απο τι εισαστε φτιαγμενοι ωρε, απο ζαχαρη; :hammer::102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιουν 2018, 18:10

Ασέβαστος έγραψε:
05 Ιουν 2018, 18:07
05 Ιουν 2018, 17:17
Ο άνθρωπας ήταν σαφής
φάγαμε διχως αυριο και ηπιαμε τα πάντα και καπνισαμε
Μιλάμε για σοβαρές κραιπάλες όχι για τσιμπολόγημα τυροκαφτερής με πατατούλες στο κουτούκι του μπάρμπα μυτρούση κλάνοντας διακριτικά σε ψάθινη καρέκλα και καπνίζοντας σάμσον στριφτό. Συζητάμε για μενού ντεγκυστασιόν, δέκα πιάτα τουλάχιστον με επιδόρπιο. Για ποτά ξεκινάς με απεριτίφ, μετά λευκά, κόκκινα, επιδορπίου κλπ., και όλα αυτά πριν αρχίσεις το πραγματικό κουπί που είναι τα σινγκλ κασκ και τα πούρα. Ε, όποιος το κάνει αυτό και μετά την άλλη μέρα ξυπνήσει επτά το πρωί για κάρντιο και για να πάει γραφείο να βγει εδώ να το πει (μιλάμε να είναι στα -άντα, όχι για έφηβους)
τι λε ρε; αυτα θα τα κανουμε στα 80 μας και το πρωι θα μαζευομαστε στο καφενειο να γκρινιαζουμε που δεν αντεχουμε πια οπως παλια. τωρα στα 45 χαλαρα θα σηκωνόμουν στις 5 να παω για ενα ολοημερο ψαροτουφεκακι 200χλμ και 40 μιλια μακρια.

απο τι εισαστε φτιαγμενοι ωρε, απο ζαχαρη; :hammer::102:
Από το υλικό και το καλούπι του Τζέμης Μποντ είναι. :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Ιουν 2018, 18:11

Τον ξεζουμίζει η ρουσλάνα και δεν έχει αντοχές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιουν 2018, 18:17

:lol: Μπίτσες, πλιζ, έχετε πάθει όλες αγίτιδα εδώ μέσα. Μετά θα ακούμε στα οχτώμιση αναζητείται ο 45χρονος ερασιτέχνης ιχθυοθήρας που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα κυριακής κλπ κλπ ... Καλά, για πήδο, εννοείται μετά την παρέλευση σαράντα οκτώ ωρών, οι είκοσι οριζοντιωμένος και εντατικό ντετόξ/ κλένζινγκ με διάφορα ζαρζαβατικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιουν 2018, 18:21

Η συζήτηση μου θύμισε αυτό. :003:

:smt005::smt005::smt005:

ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιουν 2018, 18:27

05 Ιουν 2018, 18:17
:lol: Μπίτσες, πλιζ, έχετε πάθει όλες αγίτιδα εδώ μέσα. Μετά θα ακούμε στα οχτώμιση αναζητείται ο 45χρονος ερασιτέχνης ιχθυοθήρας που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα κυριακής κλπ κλπ ... Καλά, για πήδο, εννοείται μετά την παρέλευση σαράντα οκτώ ωρών, οι είκοσι οριζοντιωμένος και εντατικό ντετόξ/ κλένζινγκ με διάφορα ζαρζαβατικά
ρε συ φιλος δε γινεται αυτο. να εξηγησω.

αμα η γυναικα ακουσει οτι θα φυγουμε 200 χλμ μακρια, θα θελει στα σιγουρα ενα πηδο πρωινο, να σιγουρευτει οτι εκει που παμε θα παμε στ αληθεια για ψαρεμα και οχι σε τιποτα γκομινες.
επισης, στην περιπτωση που εχει δικιο, πρεπει να βολεψομε και τις γκομινες.

οποτε καταλαβαινεις. νετοξ και κλενσινκ πολυ θα θελαμε, μα δεν προλαβαινουμε, ειναι θεμα χρονου. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 05 Ιουν 2018, 22:41

lyna έγραψε:
05 Ιουν 2018, 17:04
Cecily Anne έγραψε:
05 Ιουν 2018, 16:59
lyna έγραψε:
05 Ιουν 2018, 16:58

Δεν αντέχεις το ποτό τον καπνό κ το βαρύ φαγητό :lol:
:o Τι δε θα έχουμε στρίπερ;
Σύμφωνα με τον φαγανο , όχι :smt005:
Τον πιστέψαμε όσο δεν πάει
Εχω τραυματικη εμπειρια απο στριπτιτζαδικο.

Ειναι Σαββατο μεσημερι και εχουμε παει για ψαρια.Κατεβαζουμε τις ψαρουκλες,κατεβαζουμε και κατι μπουκαλακια κρασι.
Εγω βρισκομαι σε ευθυμια και αρχιζω τo ρεσιταλ.Ειναι και στην παρεα και μια Ρωσσιδα.

Μετα καφε και γλυκακι.Το γλυκακι με απογειωσε και αρχισα να μιλαω στην Ρωσσιδα για Ντοστογιεφσκι.(μεγαλη χαρη του,παντα πιανει στις Ρωσσιδες που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο)

Μετα παμε για λατιν.Αν και εγω συνηθως δεν χορευω,εκεινο το βραδυ χορεψα.Βασικα ξεβιδωθηκα.Εγω νομιζω οτι ημουν σαν τα παρατραγουδα της Πανιας αλλα η Ρωσσιδα ειχε ενθουσιαστει.

Και εκει που ολα ηταν τελεια και ειχα γλαρωσει (ηταν και 4.30 το πρωι) λυσσαει ενας απο την παρεα να παμε στριπτιτζαδικο.

Εγω δεν ηθελα , αλλα πηγα για την παρεα αναγκαστικα.Βλεπω ενα ωραιο καναπεδακι, α ευκαιρια λεω να κλεισω τα ματακια μου για 5 λεπτακια.Κανεις δεν θα το καταλαβει.

Και εκει που ειχα κλεισει τα ματακια μου νιωθω κατι να κινειται πανω στα γονατα μου.

Μπα λεω βαρυκοκκαλη η Ρωσσιδα και δεν της φαινοταν.Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω μια σαν την Τσιλα το μαυρο διαμαντι να μου κανει λαπ ντανσ. (καποιος εξυπνος απο την παρεα το θεωρησε προφανως πολυ καλη ιδεα να μου κανει ενα χορο δωρο πανω που ειπα να ξαποστασω λιγο).

Στο τσακ δεν επαθα εμφραγμα απο την τρομαρα μου.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 05 Ιουν 2018, 23:36

fagano3 έγραψε:
05 Ιουν 2018, 22:41
lyna έγραψε:
05 Ιουν 2018, 17:04
Cecily Anne έγραψε:
05 Ιουν 2018, 16:59

:o Τι δε θα έχουμε στρίπερ;
Σύμφωνα με τον φαγανο , όχι :smt005:
Τον πιστέψαμε όσο δεν πάει
Εχω τραυματικη εμπειρια απο στριπτιτζαδικο.

Ειναι Σαββατο μεσημερι και εχουμε παει για ψαρια.Κατεβαζουμε τις ψαρουκλες,κατεβαζουμε και κατι μπουκαλακια κρασι.
Εγω βρισκομαι σε ευθυμια και αρχιζω τo ρεσιταλ.Ειναι και στην παρεα και μια Ρωσσιδα.

Μετα καφε και γλυκακι.Το γλυκακι με απογειωσε και αρχισα να μιλαω στην Ρωσσιδα για Ντοστογιεφσκι.(μεγαλη χαρη του,παντα πιανει στις Ρωσσιδες που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο)

Μετα παμε για λατιν.Αν και εγω συνηθως δεν χορευω,εκεινο το βραδυ χορεψα.Βασικα ξεβιδωθηκα.Εγω νομιζω οτι ημουν σαν τα παρατραγουδα της Πανιας αλλα η Ρωσσιδα ειχε ενθουσιαστει.

Και εκει που ολα ηταν τελεια και ειχα γλαρωσει (ηταν και 4.30 το πρωι) λυσσαει ενας απο την παρεα να παμε στριπτιτζαδικο.

Εγω δεν ηθελα , αλλα πηγα για την παρεα αναγκαστικα.Βλεπω ενα ωραιο καναπεδακι, α ευκαιρια λεω να κλεισω τα ματακια μου για 5 λεπτακια.Κανεις δεν θα το καταλαβει.

Και εκει που ειχα κλεισει τα ματακια μου νιωθω κατι να κινειται πανω στα γονατα μου.

Μπα λεω βαρυκοκκαλη η Ρωσσιδα και δεν της φαινοταν.Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω μια σαν την Τσιλα το μαυρο διαμαντι να μου κανει λαπ ντανσ. (καποιος εξυπνος απο την παρεα το θεωρησε προφανως πολυ καλη ιδεα να μου κανει ενα χορο δωρο πανω που ειπα να ξαποστασω λιγο).

Στο τσακ δεν επαθα εμφραγμα απο την τρομαρα μου.

Το μπατσελορ του φαγανου θα γίνει σε καταφύγιο λοιπόν, σε ορειβατικό κέντρο στο οποίο θα πίνουν νερό μόνο οι άξιοι συνοδοιπόροι :lol:
~~¥~~

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 05 Ιουν 2018, 23:40

Δεν θα κανω μπατσελορ.

Το πολυ πολυ να διοργανωσω συσσιτιο για ανεργους.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 05 Ιουν 2018, 23:43

fagano3 έγραψε:
05 Ιουν 2018, 23:40
Δεν θα κανω μπατσελορ.

Μα πόσο σου ταιριάζει ο θεσμός της βασιλείας..αριστοκράτης κ στον γάμο σου :lol:
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιουν 2018, 23:47

fagano3 έγραψε:
Δεν θα κανω μπατσελορ.

To αναλαμβάνουμε σε καλή τιμή - φροντίζουμε να διαδοθεί στα σόσιαλ μιδιαμ - και θα είναι η κορωνίδα του στέμματος στο βιογραφικό σου. :8)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 05 Ιουν 2018, 23:51

Αγις έγραψε:
05 Ιουν 2018, 23:47
fagano3 έγραψε:
Δεν θα κανω μπατσελορ.

To αναλαμβάνουμε σε καλή τιμή - φροντίζουμε να διαδοθεί στα σόσιαλ μιδιαμ - και θα είναι η κορωνίδα του στέμματος στο βιογραφικό σου. :8)
Εισαι μακρια για να το αναλαβεις , αλλα περα απο την πλακα πολυ καλη η ιδεα σου.Οτι πρεπει για να φτιαξεις πολιτικο προφιλ.

Ε οσο για τα μπατσελορ.Τα καλυτερα μπατσελορ μενουν κρυφα και γινονται σε ανυποπτο χρονο :wink

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιουν 2018, 23:54

fagano3 έγραψε:
05 Ιουν 2018, 23:51
Αγις έγραψε:
05 Ιουν 2018, 23:47
fagano3 έγραψε:
Δεν θα κανω μπατσελορ.

Εισαι μακρια για να το αναλαβεις , αλλα περα απο την πλακα πολυ καλη η ιδεα σου.Οτι πρεπει για να φτιαξεις πολιτικο προφιλ.

Ε οσο για τα μπατσελορ.Τα καλυτερα μπατσελορ μενουν κρυφα και γινονται σε ανυποπτο χρονο :wink
Τα καλύτερα μπατσελορ είναι αυτά που γίνονται χωρίς να επίκειται γάμος. :8)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών