Εγώ τους τρόλλαρα ( από ζήλεια που είναι εκλεπτυσμένοι ) αλλά εσένα θα σε πιστέψουν και θα καταστραφούν .Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:57Εννοείται, χίλιες φορές με το πουλ μπόι, από το να με πρήζει κάνα μπάζο με το ποιό ζυμομήκυτα έβαλαν στη τάδε γραβιέρα για να βρωμεί εξαίσια ποδαρίλα το τάδε τυρί.dna replication έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:28
Υ.Γ. ασε τη Cecily Anne να μονολογεί μισομεθυσμένη στο μπάρ της πισίνας πέφτοντας αδιάκριτα στο πουλ μπου με τα μπράτσα που ακούει με ευγενικό επαγγελματικό χαμόγελο
Αστέρια Michelin.
Re: Αστέρια Michelin.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι, εμένα περίμεναν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
τι λε ρε; αυτα θα τα κανουμε στα 80 μας και το πρωι θα μαζευομαστε στο καφενειο να γκρινιαζουμε που δεν αντεχουμε πια οπως παλια. τωρα στα 45 χαλαρα θα σηκωνόμουν στις 5 να παω για ενα ολοημερο ψαροτουφεκακι 200χλμ και 40 μιλια μακρια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:17Ο άνθρωπας ήταν σαφήςΜιλάμε για σοβαρές κραιπάλες όχι για τσιμπολόγημα τυροκαφτερής με πατατούλες στο κουτούκι του μπάρμπα μυτρούση κλάνοντας διακριτικά σε ψάθινη καρέκλα και καπνίζοντας σάμσον στριφτό. Συζητάμε για μενού ντεγκυστασιόν, δέκα πιάτα τουλάχιστον με επιδόρπιο. Για ποτά ξεκινάς με απεριτίφ, μετά λευκά, κόκκινα, επιδορπίου κλπ., και όλα αυτά πριν αρχίσεις το πραγματικό κουπί που είναι τα σινγκλ κασκ και τα πούρα. Ε, όποιος το κάνει αυτό και μετά την άλλη μέρα ξυπνήσει επτά το πρωί για κάρντιο και για να πάει γραφείο να βγει εδώ να το πει (μιλάμε να είναι στα -άντα, όχι για έφηβους)φάγαμε διχως αυριο και ηπιαμε τα πάντα και καπνισαμε
απο τι εισαστε φτιαγμενοι ωρε, απο ζαχαρη;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Από το υλικό και το καλούπι του Τζέμης Μποντ είναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 18:07τι λε ρε; αυτα θα τα κανουμε στα 80 μας και το πρωι θα μαζευομαστε στο καφενειο να γκρινιαζουμε που δεν αντεχουμε πια οπως παλια. τωρα στα 45 χαλαρα θα σηκωνόμουν στις 5 να παω για ενα ολοημερο ψαροτουφεκακι 200χλμ και 40 μιλια μακρια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 17:17Ο άνθρωπας ήταν σαφήςΜιλάμε για σοβαρές κραιπάλες όχι για τσιμπολόγημα τυροκαφτερής με πατατούλες στο κουτούκι του μπάρμπα μυτρούση κλάνοντας διακριτικά σε ψάθινη καρέκλα και καπνίζοντας σάμσον στριφτό. Συζητάμε για μενού ντεγκυστασιόν, δέκα πιάτα τουλάχιστον με επιδόρπιο. Για ποτά ξεκινάς με απεριτίφ, μετά λευκά, κόκκινα, επιδορπίου κλπ., και όλα αυτά πριν αρχίσεις το πραγματικό κουπί που είναι τα σινγκλ κασκ και τα πούρα. Ε, όποιος το κάνει αυτό και μετά την άλλη μέρα ξυπνήσει επτά το πρωί για κάρντιο και για να πάει γραφείο να βγει εδώ να το πει (μιλάμε να είναι στα -άντα, όχι για έφηβους)φάγαμε διχως αυριο και ηπιαμε τα πάντα και καπνισαμε
απο τι εισαστε φτιαγμενοι ωρε, απο ζαχαρη;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Τον ξεζουμίζει η ρουσλάνα και δεν έχει αντοχές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ρε συ φιλος δε γινεται αυτο. να εξηγησω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 18:17Μπίτσες, πλιζ, έχετε πάθει όλες αγίτιδα εδώ μέσα. Μετά θα ακούμε στα οχτώμιση αναζητείται ο 45χρονος ερασιτέχνης ιχθυοθήρας που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα κυριακής κλπ κλπ ... Καλά, για πήδο, εννοείται μετά την παρέλευση σαράντα οκτώ ωρών, οι είκοσι οριζοντιωμένος και εντατικό ντετόξ/ κλένζινγκ με διάφορα ζαρζαβατικά
αμα η γυναικα ακουσει οτι θα φυγουμε 200 χλμ μακρια, θα θελει στα σιγουρα ενα πηδο πρωινο, να σιγουρευτει οτι εκει που παμε θα παμε στ αληθεια για ψαρεμα και οχι σε τιποτα γκομινες.
επισης, στην περιπτωση που εχει δικιο, πρεπει να βολεψομε και τις γκομινες.
οποτε καταλαβαινεις. νετοξ και κλενσινκ πολυ θα θελαμε, μα δεν προλαβαινουμε, ειναι θεμα χρονου.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Εχω τραυματικη εμπειρια απο στριπτιτζαδικο.
Ειναι Σαββατο μεσημερι και εχουμε παει για ψαρια.Κατεβαζουμε τις ψαρουκλες,κατεβαζουμε και κατι μπουκαλακια κρασι.
Εγω βρισκομαι σε ευθυμια και αρχιζω τo ρεσιταλ.Ειναι και στην παρεα και μια Ρωσσιδα.
Μετα καφε και γλυκακι.Το γλυκακι με απογειωσε και αρχισα να μιλαω στην Ρωσσιδα για Ντοστογιεφσκι.(μεγαλη χαρη του,παντα πιανει στις Ρωσσιδες που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο)
Μετα παμε για λατιν.Αν και εγω συνηθως δεν χορευω,εκεινο το βραδυ χορεψα.Βασικα ξεβιδωθηκα.Εγω νομιζω οτι ημουν σαν τα παρατραγουδα της Πανιας αλλα η Ρωσσιδα ειχε ενθουσιαστει.
Και εκει που ολα ηταν τελεια και ειχα γλαρωσει (ηταν και 4.30 το πρωι) λυσσαει ενας απο την παρεα να παμε στριπτιτζαδικο.
Εγω δεν ηθελα , αλλα πηγα για την παρεα αναγκαστικα.Βλεπω ενα ωραιο καναπεδακι, α ευκαιρια λεω να κλεισω τα ματακια μου για 5 λεπτακια.Κανεις δεν θα το καταλαβει.
Και εκει που ειχα κλεισει τα ματακια μου νιωθω κατι να κινειται πανω στα γονατα μου.
Μπα λεω βαρυκοκκαλη η Ρωσσιδα και δεν της φαινοταν.Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω μια σαν την Τσιλα το μαυρο διαμαντι να μου κανει λαπ ντανσ. (καποιος εξυπνος απο την παρεα το θεωρησε προφανως πολυ καλη ιδεα να μου κανει ενα χορο δωρο πανω που ειπα να ξαποστασω λιγο).
Στο τσακ δεν επαθα εμφραγμα απο την τρομαρα μου.
fagano3 έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 22:41Εχω τραυματικη εμπειρια απο στριπτιτζαδικο.
Ειναι Σαββατο μεσημερι και εχουμε παει για ψαρια.Κατεβαζουμε τις ψαρουκλες,κατεβαζουμε και κατι μπουκαλακια κρασι.
Εγω βρισκομαι σε ευθυμια και αρχιζω τo ρεσιταλ.Ειναι και στην παρεα και μια Ρωσσιδα.
Μετα καφε και γλυκακι.Το γλυκακι με απογειωσε και αρχισα να μιλαω στην Ρωσσιδα για Ντοστογιεφσκι.(μεγαλη χαρη του,παντα πιανει στις Ρωσσιδες που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο)
Μετα παμε για λατιν.Αν και εγω συνηθως δεν χορευω,εκεινο το βραδυ χορεψα.Βασικα ξεβιδωθηκα.Εγω νομιζω οτι ημουν σαν τα παρατραγουδα της Πανιας αλλα η Ρωσσιδα ειχε ενθουσιαστει.
Και εκει που ολα ηταν τελεια και ειχα γλαρωσει (ηταν και 4.30 το πρωι) λυσσαει ενας απο την παρεα να παμε στριπτιτζαδικο.
Εγω δεν ηθελα , αλλα πηγα για την παρεα αναγκαστικα.Βλεπω ενα ωραιο καναπεδακι, α ευκαιρια λεω να κλεισω τα ματακια μου για 5 λεπτακια.Κανεις δεν θα το καταλαβει.
Και εκει που ειχα κλεισει τα ματακια μου νιωθω κατι να κινειται πανω στα γονατα μου.
Μπα λεω βαρυκοκκαλη η Ρωσσιδα και δεν της φαινοταν.Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω μια σαν την Τσιλα το μαυρο διαμαντι να μου κανει λαπ ντανσ. (καποιος εξυπνος απο την παρεα το θεωρησε προφανως πολυ καλη ιδεα να μου κανει ενα χορο δωρο πανω που ειπα να ξαποστασω λιγο).
Στο τσακ δεν επαθα εμφραγμα απο την τρομαρα μου.
Το μπατσελορ του φαγανου θα γίνει σε καταφύγιο λοιπόν, σε ορειβατικό κέντρο στο οποίο θα πίνουν νερό μόνο οι άξιοι συνοδοιπόροι

~~¥~~
Δεν θα κανω μπατσελορ.
Το πολυ πολυ να διοργανωσω συσσιτιο για ανεργους.
Το πολυ πολυ να διοργανωσω συσσιτιο για ανεργους.
To αναλαμβάνουμε σε καλή τιμή - φροντίζουμε να διαδοθεί στα σόσιαλ μιδιαμ - και θα είναι η κορωνίδα του στέμματος στο βιογραφικό σου.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εισαι μακρια για να το αναλαβεις , αλλα περα απο την πλακα πολυ καλη η ιδεα σου.Οτι πρεπει για να φτιαξεις πολιτικο προφιλ.
Ε οσο για τα μπατσελορ.Τα καλυτερα μπατσελορ μενουν κρυφα και γινονται σε ανυποπτο χρονο

Τα καλύτερα μπατσελορ είναι αυτά που γίνονται χωρίς να επίκειται γάμος.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Δεκ 2024, 20:07