και εκεί που έχεις κάνει τόσο κόπο να φτιάξεις μία περσόνα, ένα πόστ τα καταστρέφει όλα.

Μη λες μαλακίες. Έχω φτιάξει περσόνες που περιλαμβάνουν όλη τη γκάμα συμπεριφορών και χαρακτήρων, σεξουαλικών προσανατολισμών, ιδεολογιών και άλλων χαρακτηριστικών. Δεν ποστάρω και το αντικείμενό μου; (Ένα από τα αντικείμενα μου τέλος πάντων γιατί το βράδυ κάνω και πιάτσα.)
ναι ρε παιδί μου καλά έκανες, αλλά πολύ απότομα, κατακέφαλα μας τα πέταξες. Πάντως πολύ αργά λένε αν λένε 16 νομίζω, εγώ έχω δει κινήσεις αυτοάμυνας έμφυτες απο τα 5-6 νομίζω. Όποιος έχει αδελφάκι μεγαλύτερο, μαθαίνει αυτοάμυνα πιό νωρίς μόνος του.
οι κινήσεις δεν είναι αυτοάμυνας.Εξ ορισμού. Είναι αποκρίσεις σε ερεθίσματα. Αν τα ερεθίσματα είναι σφαλιάρες ας πούμε και πάλι δεν τίθεται εξ ορισμού κάτι απειλητικό. Με άλλα λόγια, πως ενσωματώνεται η σφαλιάρα στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου; (έδρα συναισθημάτων). Απειλητικό; Επικίνδυνο; Αν είναι ανεκτικό ή και ουδέτερο ή ακόμα ευχάριστο; Θα αναπτύξεις και αυτοματοποιήσεις τέτοιες κινήσεις;
Σώπαααα.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 01:20οι κινήσεις δεν είναι αυτοάμυνας.Εξ ορισμού. Είναι αποκρίσεις σε ερεθίσματα. Αν τα ερεθίσματα είναι σφαλιάρες ας πούμε και πάλι δεν τίθεται εξ ορισμού κάτι απειλητικό. Με άλλα λόγια, πως ενσωματώνεται η σφαλιάρα στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου; (έδρα συναισθημάτων). Απειλητικό; Επικίνδυνο; Αν είναι ανεκτικό ή και ουδέτερο ή ακόμα ευχάριστο; Θα αναπτύξεις και αυτοματοποιήσεις τέτοιες κινήσεις;
Απλά κάποιο παιδί έχει καλό αισθητηριακό σύστημα αλλά ταυτόχρονα και κινητικό (δεν πάνε πάντα μαζί αυτά). Τυχαίνει λοιπόν να αποκρούει ή να αποφεύγει εύστοχα μία σφαλιάρα ή κλωτσιά. Έμαθε πρώτα ότι είναι επικίνδυνο ένα τέτοιο χτύπημα, έμαθε να αισθάνεται το σώμα του και τι κινήσεις μπορεί να κάνει και αυτοματοποιεί κάποιες που μοιάζουν με αυτοάμυνα.
Δεν είναι όμως. Η αυτοάμυνα δεν είναι απλά αυτοματοποιημένες κινήσεις, αλλά συστηματοποιημένες
@Άγη στην ανθοδετική έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει (από τις πρώτες φορές που θα προσπαθήσει)
ένας γνώστης πολεμικών τεχνών - καλός όμως - από έναν μη γνώστη.
Όσο για τον χορό που τον κατατάσσεις στις "απαλές" καταστάσεις, μάθε ότι είναι σκληρό πράγμα. Εδώ δεν μας αφορά ο χορός ως θέαμα - να κοζάρεις εσύ από μια μεριά, αλλά ως "πειθαρχημένες" κινήσεις (αισθητηριακά ρυθμισμένες για τη νευρολογία
και το θέμα μας εν προκειμένω).
Αλλά αφού είσαι μπουνταλάς. Τι τα θες;
είσαι ένα λέβελ πάνω προφανώς, αλλά από περιέργεια, εννοείς ότι πριν ενσωματωθεί το συναίσθημα στο ερέθισμα με κάποιο τρόπο, απουσιάζει η ικανότητα να αποφύγουμε τον κίνδυνο με σύνθετες κινήσεις που δεν έχουμε διδαχθεί κλπ;Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 01:20
οι κινήσεις δεν είναι αυτοάμυνας.Εξ ορισμού. Είναι αποκρίσεις σε ερεθίσματα. Αν τα ερεθίσματα είναι σφαλιάρες ας πούμε και πάλι δεν τίθεται εξ ορισμού κάτι απειλητικό. Με άλλα λόγια, πως ενσωματώνεται η σφαλιάρα στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου; (έδρα συναισθημάτων).
Ανάλογα τον κίνδυνο. Αν το ερέθισμα σε πρώτη φάση είναι οπτικό και δη ένας τύπος με καδρόνι υψωμένο με τα δύο χέρια τρέχει κατά πάνω σου. Παίζει ρόλο πως έχει ενσωματωθεί αυτό στον εγκέφαλό σου. Έχεις φτιάξει συνάψεις γι αυτό το πράγμα και έχει μεταβληθεί και οργανικά η σύσταση των νευρογλοιών. Το τι αποτέλεσμα θα φέρει αυτό εξαρτάται από τις ίδιες αυτές τις μεταβολές. Από το να λιποθυμήσεις, από το να αρχίσεις να τρέχεις, από το να σε πιάσει και να αρχίσεις να ουρλιάζεις. Κάτι από όλα θα σε κάνει να τη γλιτώσεις ή και να νικήσεις. Αυτό θα ενισχυθεί ως αυτόματη αντίδρασή σου. Εγώ ας πούμε που είμαι πραγματικά χαοτικό άτομο μου ταιριάζει η "τεχνική του μεθυσμένου".enaon έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 01:45είσαι ένα λέβελ πάνω προφανώς, αλλά από περιέργεια, εννοείς ότι πριν ενσωματωθεί το συναίσθημα στο ερέθισμα με κάποιο τρόπο, απουσιάζει η ικανότητα να αποφύγουμε τον κίνδυνο με σύνθετες κινήσεις που δεν έχουμε διδαχθεί κλπ;Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 01:20
οι κινήσεις δεν είναι αυτοάμυνας.Εξ ορισμού. Είναι αποκρίσεις σε ερεθίσματα. Αν τα ερεθίσματα είναι σφαλιάρες ας πούμε και πάλι δεν τίθεται εξ ορισμού κάτι απειλητικό. Με άλλα λόγια, πως ενσωματώνεται η σφαλιάρα στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου; (έδρα συναισθημάτων).