Και βαζελίνη αδερφέ
Διακοπές με φίλους
Re: Διακοπές με φίλους
Aν εννοεις τον ΟΡΕΣΤΗ_35CM, θα τον εχω σε αλλο δωματιο και παντα κλειδωνουμε πριν παμε για υπνο.
Δεν το ρισκαρω εννοειται.
Θελω να φυγω αντρας απο το νησι. Δεν θελω αλλαγες τωρα στα γεραματα.
Δεν το ρισκαρω εννοειται.
Θελω να φυγω αντρας απο το νησι. Δεν θελω αλλαγες τωρα στα γεραματα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στην Ίο δεν έχω πάει ακόμη, είναι όμως από τα νησιά που θα πάω.
Και επειδή σε όποιο νησί πάω το γυρίζω όλο, θα πετύχω σίγουρα και το σεισμίκ.
Ναι, εχω καταλαβει που μενει αλλα δεν εχει και πολυ σημασια.
Το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περπαταμε διπλα του.
Ειμαστε φιλοι του μελλοντικου σταρ της παγκοσμιας αντισεισμικης τεχνολογιας.
Ειναι εξασφαλισμενο το γαμησι.
Και με παρέα έχω πάει και με γκρουπ και μόνος. Νομίζω το μοναχικό ταξίδι είναι το καλύτερο. Στα @@ σου όλα, κανείς ότι γουστάρεις.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ούτε καν. Μια περίοδο που ταξίδευα πολύ μόνος μιξ δουλειά/Διασκέδαση, ένιωθα σα το ναυάγιο της ζωής
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σεβαστο αλλά διαφωνώ. Η παρεα/γκρουπ σε περιορίζει. Άσε που οσες φορές έχω ταξιδέψει μόνος μου γνωρίσα κι άλλα άτομα, είτε ντόπιους είτε τουρίστες, χωρίς μάλιστα να το επιδιώκω και με κάποιους απ' αυτούς έχω κράτησει επαφές μέχρι και σήμερα. Μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον να είμαι σε ένα ξένο κράτος και να το απολαμβάνω παρά να έχω και κάποιον αλλον δίπλα μου να μου υπενθυμίζει τι γίνεται στη Ελλάδα, ιστορίες απ' τη δουλειά του, τα γκομενικα του κλπ.
Και μόνο που κάνεις τουρισμό σε ξένο κράτος και πρέπει να μιλάς ελληνικά είναι εκνευριστικο.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Γι’αυτο διακοπες με google street κι εχεις το κεφαλι σπυ ησυχο.
Εγω γνωρισα τον σεισμικ.Albrecht έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 14:08
Σεβαστο αλλά διαφωνώ. Η παρεα/γκρουπ σε περιορίζει. Άσε που οσες φορές έχω ταξιδέψει μόνος μου γνωρίσα κι άλλα άτομα, είτε ντόπιους είτε τουρίστες, χωρίς μάλιστα να το επιδιώκω και με κάποιους απ' αυτούς έχω κράτησει επαφές μέχρι και σήμερα. Μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον να είμαι σε ένα ξένο κράτος και να το απολαμβάνω παρά να έχω και κάποιον αλλον δίπλα μου να μου υπενθυμίζει τι γίνεται στη Ελλάδα, ιστορίες απ' τη δουλειά του, τα γκομενικα του κλπ.
Και μόνο που κάνεις τουρισμό σε ξένο κράτος και πρέπει να μιλάς ελληνικά είναι εκνευριστικο.

-
-
ΛΕΙΠΕΙΣ.Athina__P έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 22:21Τι εμπειρίες έχετε; Τι συνταγές;
Εμείς είχαμε κολλήσει με συγκεκριμένη παρέα για χρόνια και τώρα παίζουμε με διάφορες και νόμιζα ότι κατείχα το θέμα, αλλά όλο έχει εκπλήξεις, με νέα άτομα.
Μου διέφυγε το βασικό, που από την αρχή είναι να ξέρεις πάνω κάτω ποιο είναι το πρόγραμμα του άλλου στα βασικά, όλοι έχουν συνήθειες πάνω κάτω όταν φτάσουν σε άλφα ηλικία. Όπου δεν συμπίπτει το πρόγραμμα για τον όποιον λόγο ο καθένας κάνει τα δικά του και η παρέα συναντιέται μέρος του 24ώρου χωρίς παρεξηγήσεις.
Τα κατάφερα φέτος που επειδή υπήρχαν τρελά ωράρια στις δουλειές μας και κανείς δεν είχε καιρό να οργανώσει λίγο την παρέα πριν την εξόρμηση, βρεθήκαμε μη συνεννοημένοι με νέα παρέα φίλους φίλων και έγινε λιγάκι αλαλούμ. Άλλου δεν του άρεσε η θάλασσα, άλλου δεν του άρεσε η πισίνα, τελείως αντίθετα προγράμματα, άλλος ξύπναγε ξημέρωμα, άλλος κοίμιζε απόγευμα το παιδί του, άλλος το άφηνε νηστικό γιατί λέει δεν κάνει στο νερό με γεμάτο στομάχι και ούτω καθεξής. Πάντως ωραία περάσαμε, δεν λέω! Μου αρέσει να ανανεώνεται η παρέα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 2737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Δεκ 2023, 13:01
-
- 11 Απαντήσεις
- 1653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από user0972003
14 Αύγ 2023, 18:49
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΦΕΤΟ?
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 11 Ιούλ 2024, 14:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 6 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
15 Ιούλ 2024, 12:01
-
-
- 100 Απαντήσεις
- 4764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
12 Ιούλ 2024, 20:44