ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ACROBAT DC
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ACROBAT DC
Εχω εγκαταστησει το πρόγραμμα αλλα θελω την βοηθεια σας
Εχω ένα αρχειο pdf το οποιο όμως εχει μεσα δυο βιβλια.Μολις τελειωνει το ένα αρχιζει το άλλο.
Και θελω να τα ξεχωρισω.
Ξερω ότι εχει εντολη να τα κανω όλα jpeg και να τα ξαναφτιάξω pdf με το πρόγραμμα αλλα δεν θελω αυτό.
Θελω απλως να τσεκαρω το δευτερο βιβλιο και να το βγαλω από εκει και φυσικα να το σβυσω να μου μεινει μονο το ένα.
Εχω ένα αρχειο pdf το οποιο όμως εχει μεσα δυο βιβλια.Μολις τελειωνει το ένα αρχιζει το άλλο.
Και θελω να τα ξεχωρισω.
Ξερω ότι εχει εντολη να τα κανω όλα jpeg και να τα ξαναφτιάξω pdf με το πρόγραμμα αλλα δεν θελω αυτό.
Θελω απλως να τσεκαρω το δευτερο βιβλιο και να το βγαλω από εκει και φυσικα να το σβυσω να μου μεινει μονο το ένα.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ACROBAT DC
Θα κάνεις εκτύπωση τις σελίδες του πρώτου βιβλίου και ως εκτυπωτή θα χρησιμοποιήσεις τον pdf printer, δες εδώ

Μετά το ίδιο για τις σελίδες του δεύτερου.
Με αυτή τη διαδικασία θα δημιουργήσεις δύο νέα pdf αρχεία

Μετά το ίδιο για τις σελίδες του δεύτερου.
Με αυτή τη διαδικασία θα δημιουργήσεις δύο νέα pdf αρχεία
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
ευχαριστω πετυχε.
Τωρα αν ξερεις
Όταν σκαναρω βιβλια και είναι καλα δεμενα οι σελιδες βγαινουν καμπυλωτες όπως αυτή και θελω να τις κανω επίπεδες.φλατ δηλαδή.

πως μπορω να το κανω με το ακρομπατ η και με το φαιν ρειντερ,
Το σκανερ fujitsu V600 εχει τετοιο πρόγραμμα αλλα δεν ξερω που μπορω να το βρω.Αν εχεις να προτινεις κατι αναλογο σε ευχαριστω εκ των προτερων
Τωρα αν ξερεις
Όταν σκαναρω βιβλια και είναι καλα δεμενα οι σελιδες βγαινουν καμπυλωτες όπως αυτή και θελω να τις κανω επίπεδες.φλατ δηλαδή.

πως μπορω να το κανω με το ακρομπατ η και με το φαιν ρειντερ,
Το σκανερ fujitsu V600 εχει τετοιο πρόγραμμα αλλα δεν ξερω που μπορω να το βρω.Αν εχεις να προτινεις κατι αναλογο σε ευχαριστω εκ των προτερων
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Χρησιμοποιείς scanner ή το κινητό σου;
κοιταξε αυτό το σπανιο βιβλιο.
Ολο τέτοιες καμπυλώσεις εχει.
Θελω να ισιωσω τις σελιδες.Μπορεις να μου βρεις πρόγραμμα να δινω εντολη και να τις ισιωνει ολες;
https://mega.nz/#!Ex9ACZTY!W10FQkH-7-l8 ... J9JBnLc8R4
Ολο τέτοιες καμπυλώσεις εχει.
Θελω να ισιωσω τις σελιδες.Μπορεις να μου βρεις πρόγραμμα να δινω εντολη και να τις ισιωνει ολες;
https://mega.nz/#!Ex9ACZTY!W10FQkH-7-l8 ... J9JBnLc8R4
Αυτό είναι από σκανερ fujitsu sv 600.
https://www.fujitsu.com/global/products ... nap/sv600/
καταπληκτικο αλλα είναι της βιβλιοθήκης όχι δικο μου.
Για βάλε ένα στο Acrobat XI και δοκίμασε αυτά που λέει εδώ να δεις τι αποτέλεσμα παίρνεις.
http://blogs.adobe.com/acrolaw/2013/06/ ... crobat-xi/
Βλέπω στο τέλος του link δίνει ένα Adobe Action που μάλλον κάνει μαζική διόρθωση όπως το ζητάς. Δεν το έχω δοκιμάσει.
http://blogs.adobe.com/acrolaw/2013/06/ ... crobat-xi/
Βλέπω στο τέλος του link δίνει ένα Adobe Action που μάλλον κάνει μαζική διόρθωση όπως το ζητάς. Δεν το έχω δοκιμάσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-
- 30 Απαντήσεις
- 1003 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
07 Ιούλ 2024, 09:41
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
26 Ιουν 2024, 18:18